Ensimmäinen julkaisu: 15 syyskuun, 2021 | Viimeksi päivitetty: 6 syyskuun, 2022 | Kirjoittaja: Jan Daniel

Tekemistä La Caletassa

Tältä sivulta löydät parhaat ja suositeltavimmat kohteet kohteessa La Caleta. La Caleta on rauhallinen lomakohde, joka sijaitsee Teneriffan eteläosassa Costa Adejessa.

Tutustu yhteenvetoon parhaista tekemistä La Caletassa, jotta lomastasi tulisi mahdollisimman hyvä:

 • Veneenvuokraus ilman lupaa
 • Veneretki valaiden ja delfiinien katseluun
 • Snorklaaminen kilpikonnien kanssa Teneriffalla
 • Vesiurheilupaketti

La Caleta

Loman viettäminen La Caletassa tarjoaa loistavan tilaisuuden veneretkiin, valaiden katseluun ja ulkoilma-aktiviteetteihin. Pidä yhteyttä luontoon ja vilvoittelehan Atlantin ihanissa vesissä.

La Caleta on erittäin viihtyisä kalastajakylä, jossa kannattaa käydä lepäämässä ja lataamassa akkuja. Ne, jotka vierailevat meillä ja tutustuvat La Caletaan, rakastuvat sen makuihin ja turkooseihin vesiin. He sanovat palaavansa La Caletaan seuraavalla Teneriffan-lomallaan. Monet ulkomaalaiset ostavat kiinteistöjä La Caletasta lomiaan varten.

Hyvän ruoan ystävät tulevat usein nauttimaan La Caletan merenelävistä, joita pidetään saaren parhaina. Älä missaa tilaisuutta tulla rentoutumaan, jakaa lasillinen viiniä ja maistella herkullista gastronomiaa meren äärellä.

Reina Sofian lentoasema

La Caletaa lähin lentokenttä on Teneriffan eteläinen lentoasema TFS, joka tunnetaan nimellä Reina Sofia. Se yhdistää Teneriffan eri Euroopan ja Afrikan maihin 150 lentoyhtiön välityksellä. Talvikaudella lentojen määrä lisääntyy, koska Teneriffalle saapuvat matkustajat etsivät lämpimämpää ilmastoa. Se on saaren suurin lentokenttä ja parhaiten varustettu matkustajien tarpeisiin. Lentokentältä pääsee lahdelle bussilla, vuokra-autolla ja taksilla. Kuljetuspalvelu sijaitsee lentokentän edessä.

Vuokrattavat veneet La Caletassa

Tekemistä La Caletassa

Yksi La Caletan suosituimmista aktiviteeteista on veneen vuokraaminen Atlantin vesillä purjehtimista varten. Tästä syystä aloitamme aktiviteettiluettelomme Teneriffalla vuokrattavien veneiden parhaista vaihtoehdoista ja luettelosta aktiviteeteista, joita voit tehdä veneessä.

Veneenvuokraus ilman kipparia tai lupakirjaa

Tämä on upea aktiviteetti viedä perheesi ja ystäväsi purjehtimaan samalla, kun sinä ohjaat venettä. Bareboat ovat pieniä ja helppoja ajaa. Parasta tämäntyyppisissä veneissä on se, että et tarvitse kipparia, ja koska niitä on helppo ajaa, et tarvitse voimassa olevaa venelupaa kuten isompien veneiden kohdalla.

Suosittelemme seuraavia vaihtoehtoja, jotta voit tuntea itsesi merimieheksi ja purjehtia iloisesti pitkin Teneriffan rannikkoa:

 • RIB-vene Teneriffan eteläisessä Puerto Colonissa (ei vaadita ajokorttia).
 • Veneen vuokraus Teneriffan eteläosassa ilman kipparia (ei vaadita venelupaa).

Purjeveneen vuokraus

tenerife sailing Boat Charter Kosamui

Suosittelemme, että otat purjeveneen vuokrauksen Teneriffalla yhdeksi La Caletan tekemisen kohteeksi. Ne ovat upeita veneitä, joissa on parhaat ominaisuudet. Ne sopivat erinomaisesti retkelle merelle ja nauttimaan rentouttavasta päivästä.

Reittiohjelmaan kuuluu vierailu paikassa, jossa valaat kulkevat ohi. Voit nähdä valaita, delfiinejä ja muita merieläimiä, jotka elävät lähellä Teneriffan rannikkoa. Pieniin purjeveneisiin mahtuu keskimäärin 12 henkilöä. Reittiohjelma on suunniteltu täyttämään asiakkaidemme yleisimmät toiveet, mutta voimme kuitenkin mukautua toiveidesi mukaan. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa meille WhatsAppiin keskustellaksesi.

Purjehdusmatkat antavat sinulle mahdollisuuden jakaa rakkaidesi kanssa täysin yksityisesti. Kun olet yhdessä sukeltajien suosikkipaikoista, sukella syvemmälle snorklaamaan. Tulet hämmästymään Teneriffan rannikon suuresta biologisesta monimuotoisuudesta.

Tässä on kaksi Teneriffan parhaista purjeveneistämme:

 • Teneriffan eteläosan pienpurjeveneiden vuokraus.
 • Purjeveneen vuokraus Teneriffalla Kosamuilla

Veneet ilman kipparia (lisenssillä)

Tarjoamme sinulle veneitä, joita voit ajaa itse. Jos haluat lähteä purjehtimaan merelle, jossa sinä olet kapteeni, meillä on mitä tarvitset. Veneet ilman kipparia ovat käytettävissänne, jotta voitte viedä perheenne ja ystävänne retkelle Teneriffan rannikkoa pitkin.

Veneiden kuljettamiseen tarvitset voimassa olevan veneluvan. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua mielellämme. Tarkista veneemme ilman kipparia Teneriffalla (venelupa vaaditaan).

Ylelliset huviveneet Teneriffan eteläosassa

Jos La Caletan aktiviteettilistallesi kuuluu pako merelle, mutta haluat tehdä sen parhaalla mahdollisella tavalla, suosittelemme luksusjahteja. Jahtimme on suunniteltu vieraiden maksimaalista mukavuutta varten.

Luksusjahti on kuin asuisi palatsissa, kaikki on suunniteltu tyydyttämään vaativimmankin maun. Ylellisyysjahdin vuokrauksessa miehistö, ateriat ja juomat sisältyvät hintaan. Reittiohjelma on laadittu niin, että voit nauttia merestä täysillä. Mukana on myös kalastus- ja snorklausvälineitä, jotta saat lomastasi kaiken irti. Nauti Teneriffalla sijaitsevan luksusjahti Astondoa 40:n kyydissä.

Yksityinen veneen vuokraus

Neptuno Tenerife Private Boat Charter

Yksityinen veneen vuokraus on toinen Teneriffalla tehtävistä asioista, joiden avulla voit nauttia lomastasi niin kuin vain paikalliset osaavat. Kutsumme sinut vuokraamaan yksityisveneen juhlimaan erityisiä tapahtumia aluksella.

Kutsu ystäväsi ja perheesi juhlimaan erityistapahtumia. Vie kumppanisi romanttiselle lomamatkalle ja näytä hänelle, kuinka paljon rakastat häntä. Tämä on loistava aktiviteetti viedä työ- tai liiketiimisi rentoutumaan ja nauttimaan elämästä meren äärellä.

Asiakkaamme vuokraavat usein yksityisveneitä Teneriffalla juhlia varten:

 • Syntymäpäivät
 • Hääpäivät
 • Polttarit ja polttarit
 • Valmistujaiset
 • Ja paljon muuta

Moottoriveneet

La Caletassa on monenlaista tekemistä. Jos pidät enemmän adrenaliinista ja haluat tuntea tuulen kasvoillasi, suosittelemme moottoriveneen vuokraamista. Tunne on erilainen kuin isommassa veneessä, moottoriveneellä koet vauhdin paremmin. Suosittelemme vuokraamaan moottoriveneen Teneriffalta Quicksilver 755 Sundeckin kipparin kanssa tai ilman.

Sukellus

Try Dive in Tenerife South

Tämä alue on luonnon suosiossa. Vedenalaisten kallioiden luoma ekosysteemi vetää puoleensa suuren määrän merieläimiä. Sukella sen vesissä ja koe lomasi upein kokemus. Sukeltaminen ja snorklaaminen ovat La Caletan aktiviteetteja, jotka eivät saa puuttua aktiviteettilistaltasi.

Niille, jotka eivät halua sukeltaa liian syvälle, snorklaaminen on toinen ihana aktiviteetti, jolla voit tutustua vedenalaiseen elämään poistumatta pinnalta. Ui mustekalojen, meriahvenen, muraalien, kilpikonnien ja erilaisten trooppisten kalojen rinnalla.

Vaikean saavutettavuutensa ansiosta tällä alueella on suuri biologinen monimuotoisuus. Sen vesissä elää kalkkileviä, koralleja, sieniä ja muita merilajeja.

Kutsumme sinut sukeltamaan kallioita ympäröiviin vesiin nauttimaan niiden raikkaudesta ja biologisesta monimuotoisuudesta. Varaa jokin seuraavista sukellusaktiviteeteista:

 • Ensimmäistä kertaa sukellusta Teneriffalla
 • PADI Scuba Review Teneriffan eteläosassa

Teneriffan retket

Jos tulet Teneriffalle ja etsit tekemistä La Caletassa tutustuaksesi saareen syvällisemmin, sinun kannattaa varata opastettu retki. Ei riitä, että vain oleskelet hotellissa ja käyt rannalla. Kannattaa kävellä Teneriffan kaduilla, tavata ihmisiä ja nauttia ystävällisestä ilmapiiristä.

Retkiemme järjestäjinä toimivat alan ammattilaiset. Oppaat ovat täysin perillä saaresta ja sen salaisuuksista. Saat aina ansaitsemasi ystävällisen ja sydämellisen kohtelun. Tutustu Teneriffaan, sen historiaan, maisemiin ja anekdootteihin. Esittelemme teille kaksi parasta retkeämme, joilla voitte tutustua Teneriffaan:

 • Retki Teidelle, Teneriffa
 • Päiväretki Santa Cruziin, La Lagunaan ja Taganaan, Teneriffa

Vesiurheilua La Caletassa

Jetski in tenerife south

La Caleta on ihanteellinen paikka vesiurheiluun. Kaikki, mitä täältä löydät, saa sinut tuntemaan äärimmäisiä tunteita. Tule nauttimaan seuraavista vesiurheilulajeista ystäviesi ja perheesi kanssa La Caletan lähistöllä:

 • La Caleta: Banaanivene
 • Lentävä kala
 • Vesiskootterit
 • Laskuvarjohyppy
 • Laskuvarjohyppy

La Caletan teemapuistot

Kaikkien La Caletassa merestä nauttimiseen tarkoitettujen aktiviteettien lisäksi suosittelemme sinua vierailemaan teemapuistoissa. Teneriffalla on erinomainen valikoima puistoja, eläintarhoja ja vesinähtävyyksiä.

Vieraile Teneriffan eläintarhoissa päästäksesi kosketuksiin luonnon kanssa ja päästäksesi jakamaan eläimiä läheltä. Tarjolla on lintu- ja merieläinnäyttelyitä. Vesipuistot puolestaan antavat sinulle mahdollisuuden nauttia uima-altaistaan ja jättimäisistä liukumäistä. Jos haluat tietää lisää, tutustu tekstin lopussa olevaan luetteloon aktiviteeteista La Caleta Teneriffalla. Lue lisää kahdesta koko perheen huvipuistosta alla olevien linkkien kautta:

 • Viidakkopuisto Teneriffan eteläosassa
 • Siam Park, vesipuisto Teneriffan eteläosassa.

Mönkijäpyöräily Teneriffan eteläosassa

Mönkijäpyöräily on toinen Los Gigantesin aktiviteeteista, joita et voi jättää väliin. Nelipyöräily on jännittävää ja hauskaa. Retki sisältää saaren kauniita maisemia, ja maisemien välinen kontrasti lisää retken jännitystä. Aja kovaa vauhtia ja tunne tuuli kasvoillasi.

Tämä ajoneuvotyyppi on erittäin turvallinen. Saat myös tarkat ohjeet ennen seikkailun alkua, jotta olet tietoinen retken ja ajoneuvon tärkeimmistä seikoista.

Tutustu rannikon viehätykseen, kulje istutusten läpi, joissa tuoksuu raikas maa, ja maastoon, jota ovat koskettaneet vulkaaniset laavavirrat.

 • Quad-safari Teneriffan eteläosassa
 • Quad-pyöräily Teneriffalla

Kuljetuspalvelu

Useimmat tässä kohdassa luetelluista aktiviteeteista tarjoavat kuljetuspalvelun La Caletasta, jotta olisit mahdollisimman mukavasti liikkeellä. Klikkaa kunkin aktiviteetin kuvaa saadaksesi tarkemman kuvauksen, valokuvia ja hinnat. Katso myös lähistöllä olevat aktiviteetit, jotka lähtevät kohteesta Costa Adeje in General.

Jos etsit aktiviteetteja kumppanisi kanssa, suosittelemme pariskunnille suunnattua tekemistä Teneriffalla.

Ota yhteyttä meihin

Yksityiskohtaiset tiedot kaikista Teneriffan La Caletassa järjestettävistä aktiviteeteista löydät alla olevasta luettelosta. Klikkaa haluamaasi aktiviteettia saadaksesi lisätietoja. Jos haluat tehdä varauksen tai sinulla on kysyttävää, helpoin tapa on ottaa meihin yhteyttä WhatsAppilla.

Varaa WhatsAppin kautta

Aktiviteettipaketit ja La Caleta

Kalastuskilpailut ja La Caleta

Quad Bike Safarit ja La Caleta

Saarikierrokset ja La Caleta

Sukellus ja La Caleta

Suositeltavaa tekemistä ja La Caleta

Temaattiset puistot ja La Caleta

Trekkaaminen ja La Caleta

Veneen vuokraus ja La Caleta

Veneretket ja La Caleta

Vesiskootteri ja La Caleta

Vesiurheilu ja La Caleta

Varaa WhatsAppin kautta

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.