Ensimmäinen julkaisu: 1 kesäkuun, 2022 |

Mitä tehdä polttareissa Teneriffalla?

Jos etsit, mitä tehdä polttareissa Teneriffalla, älä etsi enempää. Yrityksellämme on monen vuoden kokemus, ja tiedämme tarkalleen, mitä aktiviteetteja voitte tehdä, jotta juhlitte polttareitanne tyylillä ja viette kotiin upeita muistoja.

Teneriffa on upea saari, sillä on kaikkea, mitä tarvitset nauttiaksesi ja viettääksesi unelmapäiviä. Se on täydellinen kohde polttareillenne, koska siellä on aurinkoa ympäri vuoden ja erilaisia aktiviteetteja, joista kaikki voivat nauttia.

Mitä tehdä polttareissa Teneriffalla?

Alta löydät Teneriffalla polttareitaan viettäneiden asiakkaidemme suosittelemat vaihtoehdot. Kokemuksemme ansiosta tiedämme, mitkä ovat ne aktiviteetit, jotka jättävät kaikki tyytyväisinä ja hymy huulilla. Et voi olla sisällyttämättä mitään näistä aktiviteeteista listallesi, sillä ne antavat sinulle palkitsevia kokemuksia.

Toivotamme teille kaikkea hyvää uuteen avioelämäänne ja toivomme, että nautitte seuraavista aktiviteeteista täysillä, jotta voitte saapua alttarille leveä hymy huulillanne ja täynnä intoa:

Chilltopia, Teneriffan parhaat venebileet

Chilltopia Boat Party Tenerife (5)

Mielestämme tämä vaihtoehto ei voi puuttua suunnitelmistasi, sillä et voi hyvästellä polttareitasi ilman juhlia, ja mikä olisikaan parempi tapa kuin venebileet Teneriffalla.

Tarjoamme sinulle katamaraanimatkan Teneriffan etelärannikolla, josta voit nauttia ystävien kanssa. Nauti 3 tunnin hauskanpidosta avoimen baarin ja Teneriffan yöelämän tunnetuimpien DJ:iden kanssa. Hauskanpidon lisäämiseksi annamme sinulle mahdollisuuden uida avomeressä viilentyäksesi ja pitääksesi juhlat käynnissä.

Adrenaliini ja hauskanpito taattu Siam Parkissa

Siam Park, Water Park in Tenerife South

Tämä tunnetaan yhtenä Euroopan parhaista vesipuistoista, ja sen tiloissa adrenaliini värähtelee joka nurkassa. Se on vesipuisto, jossa on thaimaalainen design ja upeita nähtävyyksiä, joista sinä ja ystäväsi voitte nauttia täysillä.

Nauti sen superkorkeista liukumäistä, valtavista aaltoaltaista ja keinotekoisista rannoista, joilla on valkoista hiekkaa, jotta voit nauttia auringosta hiekalla makoillen. Jokainen nähtävyys tuottaa niin suuren euforian, että on vaikea unohtaa tätä päivää.

Kun olet saanut tarpeeksesi hauskanpidosta ja haluat ladata akkujasi, voit suunnata johonkin ravintoloista, joissa on tarjolla hyvää ruokaa rohkeilla mauilla.

Ansaittu rentoutumispäivä Aqua Club Termalissa

Agua Termal Spa Tenerife South (6)

Me kaikki ansaitsemme hetken, jolloin voimme purkaa jännitystä ja rauhoittaa stressiä, ja sitä varten Aqua Club Termalissa on kaikki, mitä tarvitset. Ota ystäväsi mukaan nauttimaan erilaisista esteettisistä palveluista, hieronnoista, voimistelusta ja lämpöjärjestelmästä elimistön terveyden edistämiseksi.

Ota aikaa rentoutua ja uudistaa voimiasi jatkaaksesi nautintoja, joita saariston upeimmalla saarella on tarjota.

Veneen vuokraus kipparin kanssa

Tenerife catamaran charter for 45 persons

Tämä on yksi Teneriffan ohittamattomista aktiviteeteista. Jos haluat viettää päivän merellä ystäviesi kanssa, suosittelemme vuokraamaan veneen, jossa on kippari, jotta sinun ei tarvitse huolehtia veneen kuljettamisesta.

Kipparoidut veneet ovat ihanteellisia ryhmille, jotka haluavat nauttia merestä asiantuntijan käsissä. Retkiin kuuluu delfiinien ja valaiden tarkkailua, nähtävyyksien katselua lahdella, vesiaktiviteetteja ja mahdollisuus pulahtaa veteen uimaan ja snorklaamaan.

Meillä on Teneriffan eteläosan parhaat veneet, joilla on erilaisia suunnitelmia ja reittejä eri makuun. Kirjoita meille, että opastamme sinua ja autamme sinua valitsemaan veneen kapteenin kanssa, jotta voit juhlia polttareitasi tai polttareita Teneriffalla niin kuin olet unelmoinut.

Teiden kansallispuisto

Volcan Teide - Teide National Parque (3).min

Jos viet ystäväsi Teneriffalle, vierailu Teiden kansallispuistossa on ehdoton käyntikohde. Kyseessä on Teneriffan ikoninen luonnonympäristö, josta löydät Teide-vuoren, jonka huippu on Espanjan korkein yli 3700 metrin korkeudessa.

Tulivuori on edelleen aktiivinen, ja se purkautui viimeksi vuonna 1909. Sinulla on monia vaihtoehtoja, joista voit nauttia ystäviesi kanssa, ja yksi suosituimmista on nousu huipulle köysiradalla. Huipulle päästyäsi sinulla on panoraamanäkymä saariston kaikille saarille.

Muita tarjolla olevia aktiviteetteja ovat nousu kävellen yksityisen oppaan kanssa. Meillä on yksityisiä retkiä, joilla voit tutustua puistoon päivällä ja myös yöllä. Puistossa on tähtitieteellinen asema, jossa voit nähdä jopa 8 tähtikuviota.

Vaihtoehtojen luettelo on monipuolinen, eikä aika riitä yhdessä päivässä nauttimaan niistä kaikista. Tarkista verkkosivuiltamme kaikki aktiviteetit, joita voit tehdä Teidessä polttariporukan aikana, ja ota meihin yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua päättämään ja tekemään pyyntösi.

Vuokraa vesiskootterin, laskuvarjohyppelyn ja perhokalastuksen paketti

Jetski in tenerife south

Haluat varmasti tuntea adrenaliinin virtaavan suonissasi, jotta voit lähteä häihisi parhaalla energialla. Tätä varten suosittelemme, että menet ystäviesi kanssa rannalle ja nautit merestä kaikilla aisteillasi.

Vesiaktiviteetteja sisältävät paketit sisältävät dynaamiset vesiskootterit, laskuvarjohyppelyä, jolla voi lentää kuin linnut, ja lentokalastus, josta voi nauttia kuin lapset. Jos tulit tähän tekstiin, koska et tiennyt, mitä tehdä polttareissa Teneriffalla, nyt et tiedä, mitä aktiviteetteja valita niin monista vaihtoehdoista.

Varaa päivä sukelluskasteelle

diving in tenerife south

Et voi lähteä Teneriffalta oppimatta sukeltamaan parhaiden kanssa. Tämän aktiviteetin aikana ammattisukeltajien ryhmä näyttää sinulle sukelluksen perusteet ja vie sinut harjoittelemaan mataliin syvyyksiin. Tätä aktiviteettia ei kannata jättää väliin Teneriffalla, luonnon etuoikeutetulla saarella, jonka upea merenpohja on täynnä luonnon viehätystä ja monipuolista merieläimistöä.

Teneriffan eteläosan merenpohjassa on monia rotkoja, luolia ja kaaria. Vesi pysyy kristallinkirkkaana jopa yli 40 metrin syvyydessä, joten voit nauttia selvästi merieläimistöstä, kuten merimetsoista, särkikaloista, merimetsoista, trumpettikaloista, puutarha-ankeriasta ja koralleista. Löydät myös uponneita laivoja, joiden sisälle on asettunut merieläimiä, kuten mustekaloja ja muurahaisia.

Päätä päivä Drag Queen Show’hun

MHT Tenerife08

Valmistaudu nauramaan kuin koskaan ennen ja unohtamaan huolesi show’n jännityksen ansiosta. Tämä on täysin englantilainen iltatapahtuma, johon sisältyy komediaa ja ruokaa.

Show’sta vastaa hilpeä näyttelijäkaarti, joka onnistuu viihdyttämään yleisöä. Ilta etenee naurun, värien ja paljettien keskellä. Ystäväsi vievät mukanaan upeita muistoja, ja heillä on paljon puhuttavaa vielä kuukausia Teneriffan polttareiden jälkeen.

Koe Espanjan ikoninen flamencojuhla

Flamenco Sala Nightshow Tenerife (4)

Nauti taivaallisesta show’sta, jota isännöi ammattitanssija. Show sisältää flamencoa, laulua ja espanjalaista tanssia. Tärkeimmät flamencopalot esitetään, ja pääset tanssimaan ilolla ja innolla, tanssijoiden intohimon ja voiman tartuttamana.

Nyt kun tiedät, mitä tehdä polttareissa Teneriffalla, et osaa päättää niin monen vaihtoehdon välillä, ja me ymmärrämme sinua. Teneriffa on paras ja kaikki haluavat tulla nauttimaan. Kutsumme sinut kirjoittamaan meille, jotta voimme auttaa sinua järjestämään polttarit Teneriffalla, jos etsit rantaa, juhlia, hauskaa ja paljon tyytyväisyyttä.

Varaa WhatsAppin kautta

Polttarit ja polttarit ja Tenerife

Varaa WhatsAppin kautta

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: