Vad man kan göra på en svensexa eller möhippa på Teneriffa

Vad man kan göra på en svensexa eller möhippa på Teneriffa

Guide

Om du letar efter vad du kan göra på en svensexa eller möhippa på Teneriffa, behöver du inte leta längre. Vårt företag har många års erfarenhet och vi vet exakt vilka aktiviteter du kan göra för att fira din svensexa eller möhippa med stil och ta med dig fantastiska minnen hem.

Teneriffa är en fantastisk ö, den har allt du behöver för att njuta och tillbringa några drömdagar. Det är den perfekta destinationen för din svensexa eftersom den har sol året runt och olika aktiviteter för alla att njuta av.

Vad man kan göra på en svensexa / möhippa på Teneriffa

Nedan hittar du de alternativ som rekommenderas av våra kunder som har firat sin svensexa/ möhippa på Teneriffa. Tack vare vår erfarenhet vet vi vilka aktiviteter som lämnar alla nöjda och med ett stort leende på läpparna. Du kan inte låta bli att ta med någon av dessa aktiviteter på din lista, eftersom de kommer att göra att du lever givande upplevelser.

Vi önskar er allt gott i ert nya äktenskapliga liv och hoppas att ni njuter av följande aktiviteter till fullo, så att ni kan komma fram till altaret med ett stort leende och massor av entusiasm:

Chilltopia, den bästa båtfesten på Teneriffa

Chilltopia Boat Party Tenerife (5)

Vi tror att detta alternativ inte får saknas i dina planer, för du kan inte ta farväl av din ungkarlstid utan att ha en fest och vad är bättre än att ha en båtfest på Teneriffa.

Vi erbjuder dig en katamaranresa på Teneriffas sydkust som du kan njuta av tillsammans med dina vänner. Njut av 3 timmars kul med öppen bar och de mest kända DJ:s i Teneriffas nattliv. För att göra det ännu roligare ger vi dig möjlighet att simma i det öppna havet för att svalka dig och hålla festen igång.

Adrenalin och skoj garanterat i Siam Park

Siam Park, Water Park in Tenerife South

Detta är känt som en av de bästa vattenparkerna i Europa och i dess anläggningar vibrerar adrenalinet i varje hörn. Det är en vattenpark med thailändsk design och fantastiska attraktioner som du och dina vänner kan njuta av till fullo.

Njut av dess superhöga rutschbanor, enorma vågbassänger, konstgjorda stränder med vit sand där du kan njuta av solen när du ligger på sanden. Var och en av attraktionerna genererar en så hög grad av eufori att det blir svårt att glömma dagen.

När du har fått nog av nöjen och vill ladda batterierna kan du bege dig till någon av restaurangerna där du hittar god mat med djärva smaker.

En välförtjänt dag av avkoppling på Aqua Club Termal

Agua Termal Spa Tenerife South (6)

Vi förtjänar alla en stund att släppa spänningar och lugna stressen ur våra kroppar och för det har Aqua Club Termal allt du behöver. Ta med dina vänner för att njuta av olika estetiska tjänster, massage, gymnastik och termiska system för att stimulera organismens hälsa.

Ta dig tid att koppla av och förnya dina krafter för att fortsätta att njuta av de nöjen som skärgårdens mest fantastiska ö har att erbjuda.

Båtcharter med skeppare

Tenerife catamaran charter for 45 persons

Detta är en av de aktiviteter som man inte får missa på Teneriffa. Om du vill tillbringa en dag till havs med dina vänner rekommenderar vi att du hyr en båt med skeppare så att du inte behöver oroa dig för att köra båten.

Båtarna med skeppare är idealiska för grupper som vill njuta av havet i händerna på en expert. Utflykterna omfattar delfin- och valskådning, sightseeing i bukten, vattenaktiviteter och möjlighet att ta ett dopp i vattnet för att simma och snorkla.

Vi har de bästa båtarna på södra Teneriffa med olika planer och resvägar för olika smaker. Skriv till oss så att vi kan guida dig och hjälpa dig att välja en båt med kapten för att fira din svensexa eller möhippa på Teneriffa som du drömt om.

Teide nationalpark

Volcan Teide - Teide National Parque (3).min

Om du tar med dina vänner till Teneriffa är ett besök i Teide nationalpark ett måste. Detta är en ikonisk naturmiljö på Teneriffa där du hittar berget Teide med Spaniens högsta topp på över 3700 meter.

Vulkanen är fortfarande aktiv och hade sitt senaste utbrott 1909. Du har många alternativ att njuta av tillsammans med dina vänner, ett av de mest populära är uppstigningen till toppen i linbana. Väl uppe på toppen har du en panoramautsikt över alla öar i skärgården.

Andra aktiviteter som erbjuds är uppstigning till fots med en privat guide. Vi har privata utflykter för att se parken under dagen och även på natten. I parken finns en astronomisk station där du kan se upp till 8 stjärnbilder.

Listan över alternativ är mångsidig och det finns inte tillräckligt med tid på en dag för att njuta av dem alla. Kolla på vår webbplats alla aktiviteter som du kan göra i Teide under din svensexa eller möhippa och kontakta oss för att hjälpa dig att bestämma dig och göra din förfrågan.

Hyr ett paket med jetski, parascending och flugfiske

Jetski in tenerife southDu vill säkert känna adrenalinet rinna genom dina ådror för att gå till ditt bröllop med bästa energi. För detta föreslår vi att du åker med dina vänner till stranden och njuter av havet med alla dina sinnen.

Paketen med vattenaktiviteter inkluderar dynamiska jetskis, parascending för att flyga som fåglar och flugfisk för att njuta som barn. Om du kom till den här texten för att du inte visste vad du skulle göra på en svensexa eller möhippa på Teneriffa, kommer du nu inte att veta vilka aktiviteter du ska välja bland så många alternativ.

Avsätt en dag för ett dykdykningsdopp

diving in tenerife south

Du kan inte lämna Teneriffa utan att lära dig att dyka med de bästa. Under den här aktiviteten visar ett team av professionella dykare dig grunderna i dykning och tar med dig för att öva på grunda djup. Detta är en aktivitet som du inte får missa på Teneriffa, en ö som är privilegierad av naturen med en fantastisk havsbotten, full av naturlig charm och en varierad marin fauna.

På havsbotten på södra Teneriffa hittar du många raviner, grottor och valv. Vattnet förblir kristallklart även på mer än 40 meters djup, så du kan tydligt njuta av den marina faunan, som t.ex. jacks, groupers, jacks, trumpetfiskar, trädgårdsålar och koraller. Du kommer också att hitta några sjunkna fartyg i vilka marint liv som bläckfiskar och muränor har slagit sig ner.

Avsluta dagen med en dragdrottningsshow

MHT Tenerife08

Gör dig redo att skratta som aldrig förr och glömma dina bekymmer tack vare spänningen i showen. Det här är ett helt engelskt kvällsevenemang med komedi och mat som ingår.

Showen arrangeras av en jovial skådespelare som lyckas underhålla publiken. Kvällen fortskrider bland skratt, färger och paljetter. Dina vänner kommer att ta med sig fantastiska minnen och kommer att ha mycket att prata om månader efter er svensexa på Teneriffa.

Upplev Spaniens ikoniska flamencofest

Flamenco Sala Nightshow Tenerife (4)

Njut av en gudomlig show med en professionell dansare som värd. Showen innehåller flamenco, sång och spansk dans. De viktigaste flamenco palos presenteras och du kommer att kunna dansa med glädje och entusiasm, smittad av dansarnas passion och styrka.

Nu när du vet vad du ska göra på en svensexa på Teneriffa kan du inte bestämma dig mellan så många alternativ och vi förstår dig. Teneriffa är det bästa och alla vill komma dit och njuta. Vi bjuder in dig att skriva till oss för att hjälpa dig att organisera din svensexa på Teneriffa om du är ute efter strand, fest, kul och mycket tillfredsställelse.

Säng- och möhippafester i Teneriffa

Relaterade artiklar:

Att tillbringa nyårsafton på Teneriffa är en av de upplevelser som på grund av sin...
Det finns verkligen många goda skäl att boka våra båtturer på Teneriffa. Njut av...
Letar du efter öturer på Teneriffa? Håll dig uppdaterad! Hos oss kan du göra de...
Upplev vad en exklusiv privat båtcharter på Teneriffa kan erbjuda dig: solsken och...
Teneriffa är en känd semesterort för strandsemester. Människor från hela världen...
Båtuthyrning på Teneriffa, en speciell och oförglömlig upplevelse för din semester....
Det är dags att prata om pooler och rutschkanor. Här presenterar vi de mest...
Om du letar efter aktiviteter för att njuta av naturen och aktiv turism har vi vad du...
Vi har definitivt de bästa nöjesparkerna för att garantera dig den bästa utflykten...
Ett av de bästa sätten att upptäcka naturen och stigarna på Teneriffa är att åka...

Stränder i Teneriffa

Det är en stadsstrand som ligger vid kajen och strandpromenaden i Puerto Santiago. Den...
Det är en urban strand i Costa Adeje som erbjuder allt du behöver för en fantastisk...
Playa de las Vistas, även känd som Las Vistas-stranden, är en mycket attraktiv strand...
Playa los Guios är en vacker strand som är välsignad av naturen. Perfekt för att åka...
Det är en fantastisk stadsstrand för att sola och njuta av Teneriffas hav. På grund av...
Det är en vacker strand på Teneriffa som fortfarande är okänd för många turister,...
Playa de Troya I och II är två stränder i Costa Adeje. Här hittar du allt det roliga...
Playa Fañabé är en härlig ljus sandstrand med fantastiska fritidsaktiviteter. Den...
Det är en stadsstrand som är mycket populär på Teneriffa och som tar emot många...