Első közzététel: március 29, 2024 |

Playa Grande, Arico, Tenerife déli részén található

Playa Grande, más néven Playa el Poris a turisták számára kevéssé ismert úti cél. Ez teszi remek választássá, ha egyedül vagy a családjával szeretné élvezni a feltűnően tiszta vizet és a Teide csúcsára nyíló kiváló kilátást.

A mindig nyugodt víz lehetővé teszi, hogy a gyerekek és a felnőttek bármikor biztonságosan lehűthessék magukat. Ezenkívül a homok világosbarna színű, és finom textúrája miatt a szundikáláshoz szükséges fekvés igazán pihentető és kifizetődő élmény.

További pozitívum, hogy Arico város önkormányzata gondoskodik a strand folyamatos tisztításáról, így mindenki számára élvezhetővé válik.

Helyszín

Playa Grande en El Poris de Abona

Község: Arico

Arico településen található, Tenerife déli részén, nagyon közel a Punta de Abona vonzó világítótornyához.

Hotelek és éttermek

Playa Grande nincs körülvéve lakásokkal vagy szállodákkal, azonban a közelben kiadó házak találhatók, mint például a „Zone23 Home”, egy gyönyörű és tágas ház tengerre néző kilátással.

A legközelebbi bárok és éttermek 10-15 perces sétával elérhetőek, mint például az „El Ancla” bár-étterem, ahol finom tengeri ételeket fogyaszthat.

Homok

A homok világosbarna árnyalatú, de fő vonzereje, hogy igazán finom. Könnyen csúszik a lábujjak között, ami nagyon kényelmessé teszi a pihenést és a mély pihenést.

Elérhetőség

A strand viszonylag könnyen megközelíthető, hiszen kevesebb mint 500 méterre van az úttól. Néhány járdával és rámpával is rendelkezik, amelyek megkönnyítik a fogyatékkal élők számára a megközelítést.

Playa Grande gyalogosan vagy tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, így kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb lehetőséget.

Parkolás

A strandhoz nagyon közel, kevesebb mint 100 méterre található egy parkoló, alig 50 férőhellyel. Ott nem lesz gond a parkolással, mivel általában nem szokott megtelni.

Ha szeretné, az út szélén is könnyen parkolhat.

Biztonság a látogatók számára

Ez nem egy forgalmas strand, így nem őrzik vízimentők. Fontos, hogy megtegye a szokásos óvintézkedéseket, hogy elkerülje a baleseteket vagy a rossz pillanatokat.

Mit ne tegyen

  • Zuhany vagy lábfürdő használata
  • Camping
  • Smoking
  • Sütögetés
  • Hacskaállatok behozatala
  • Túlzott zajkeltés

Mit kell szem előtt tartani

Ha igazi kikapcsolódásra, élvezetre és a tengerrel való kapcsolatra vágyik, győződjön meg róla, hogy nem túl szeles nap van a környéken, mert ez tönkreteheti az élményt.

Strandok Tenerife Dél
Kapcsolódó cikkek: