Első közzététel: március 29, 2024 |

El Socorro strandja Tenerife északi részén

A Playa de El Socorro, más néven Playa de Chimisay a turisták és a helyiek számára egyaránt nagyon vonzó strand, köszönhetően egyedülálló fekete vulkanikus homokjának.

Tökéletes a családdal való kellemes időtöltésre, köszönhetően a parttól távol törő hullámoknak. Ezenkívül az enyhe-közepes hullámzás miatt az amatőr és félprofi szörfösök számára is kedvelt választás. Sőt, az El Socorro Beach-en nemzeti és európai szörfversenyeket is rendeztek már.

A tiszta és tiszta víz, valamint a kevés kavicsot tartalmazó, gondozott homok miatt több mint 20 éve kék zászlós strand, ami az egyik legjobb választássá teszi, ha Tenerife északi részén jár.

Helyszín

Playa del Socorro (2)

Község: Los Realejos

Tenerife északi részén, Los Realejos településen, El Socorro falu központjában található.

Hotelek és éttermek

Playa del Socorro (5)

Viszonylag közel (5-7 perc autóval) nagyon kényelmes szállodák találhatók, hihetetlen kilátással és kiváló szolgáltatással, mint például a Canary BioHostel. Gyönyörű haciendákat is talál, mint például a Hacienda Cuatro Ventanas.

Playa de El Socorroban strandbárokat és bár-étterem szolgáltatásokat is talál, amelyek tökéletesek a finom tengeri ételek megkóstolásához.

Arena

Playa del Socorro (4)

A homok sötétszürke és finom, nagyon kellemes a bőrrel érintkezve. Tökéletes a fekvéshez és pihenéshez, miközben élvezhetjük a kilátást és a tenger morajlását.

Elérhetőség

Az El Socorro Beach a „megközelíthető strand” kategóriába tartozik, így ideális bármilyen korú és fizikai állapotú ember számára. Hozzáférhető sétányai, rámpái, zuhanyzói és saját parkolója nagyon kényelmessé és kellemessé teszik a látogatást. A strandot úgy alakították ki, hogy a mozgáskorlátozottak is gond nélkül élvezhessék.

Mit talál

Playa del Socorro (6)

Sportok

Sok turista keresi fel ezt a strandot, mert népszerű a szörfösök körében. Az El Socorro strandon rendeztek már szörfbajnokságokat, például a Kanári-szigeteki bajnokságot vagy a „La Santa Pro Junior” szörfös világversenyt, így ez a legjobb választás, ha amatőr vagy, vagy ha profi szörfös szeretnél lenni.

Ráadásul akkor sem kell aggódnod, ha nem tudsz szörfözni, köszönhetően az „El Socorro” szörfiskolának, amely felnőttek és tizenévesek számára egyaránt ideális.

szórakozás

Az év bizonyos időszakaiban az „El Puntito de El Socorro” nevű különleges szórakozóhelyen játékok és könyvkölcsönzés várja a vendégeket.

További előnye az ingyenes Wi-Fi zónák, amelyek lehetővé teszik, hogy mindig kapcsolatban maradjon.

Parkolás

Az El Socorro Beach saját ingyenes parkolóval rendelkezik, amely körülbelül 200 autó befogadására alkalmas. Mindent egybevetve a legjobb hely, ahol az autóját hagyhatja.

A főszezonban néhány turista azt az alternatívát használja, hogy taxival megy a szálláshelyétől a strandra, hogy elkerülje a parkoló túlzsúfoltságát.

Biztonság a látogatók számára

Az úszómesteri poszt gondoskodik a strand és a turisták biztonságáról az itt tartózkodásuk alatt.

Mit nem tehet

A strandra és a többi látogató nyugalmára való odafigyelés érdekében jelezzük, hogy mit nem tehet:

    • Mindenféle hulladékot a környezetben hagyni, beleértve a cigarettacsikkeket is
    • Követ, homokot vagy más elemet kivenni a természeti környezetből
    • A nyugalom megzavarása hangos zajokkal, például zenével
Strandok Tenerife Észak
Kapcsolódó cikkek: