Első közzététel: március 29, 2024 |

A gyönyörű San Juan Beach lefedése

A Playa San Juan egy félig városi strand Tenerife nyugati részén, amely nyugalmat és gyönyörű kilátást kínál. Tökéletes a pihenésre és a tenger élvezetére, nyugodt légkörben. Itt megtalálja a tökéletes egyensúlyt a természet és a városi kényelem között. Közel van Los Cristianos strandjához, bár kevésbé zsúfolt.

A San Juan strand jellemzői

San Juan településen található, Guía de Isora településen, mindössze 10 km-re a városközponttól. Hossza 360 méter, szélessége pedig 30 méter. A hullámoktól és a széltől védett hullámtörővel rendelkezik, így nyugodt és biztonságos vizet kínál a fürdőzéshez. Fekete homok, kavicsok és kavicsok borítják. Egész évben közepesen magas a kihasználtsága, turisták és helyiek egyaránt látogatják.

Családi strand

Playa San Juan (2)

Tökéletesen alkalmas arra, hogy az egész családdal menjen. A strandot védő hullámtörőnek és a halászkikötőhöz való közelségének köszönhetően nagyon nyugodt vizet kínál, ahol a gyerekek biztonságosan szórakozhatnak és úszhatnak.

A San Juan strand látogatóinak nagy részét az idősebbek teszik ki, akiket a hely nyugalma és a pihenést elősegítő légkör vonz.

Szolgáltatások

A Playa San Juan minden szolgáltatással rendelkezik a fürdőzők számára és kiváló vízminőséggel, ami miatt méltó a Kék Zászló díjra. Tenerifén mindössze 13 strandot díjaztak ezzel a kitüntetéssel. A Playa San Juanban rendszeres időközönként vízelemzést végeznek, hogy biztosítsák a víz kiváló minőségét.

Ez egy teljes strand, ahol megtalálhatja:

  • Napernyők és napozóágyak
  • Változóhelyiségek
  • WC-k és zuhanyzók
  • Lábfürdők
  • Létrehozott vízimentők
  • Parkoló
  • Figyelőpont
  • Elérhetőség mozgáskorlátozottak számára
  • Turisztikai iroda a környékkel és a sziget többi részével kapcsolatos információkkal

.

Lehetőség van búvárkodásra és búvárkodásra. A Playa San Juan tengerfenék lenyűgöző. Fedezze fel a sziklák között megbúvó barlangokat, és figyelje a színes tenerifei halakat, amint elúsznak mellette.

tengeri sétány

Playa San Juan

A San Juan strand melletti sétány 2 km hosszú. A régi mólónál kezdődik, és mentén számos turisztikai információs pontot találunk.

A sétányról különböző éttermeket, bárokat és kávézókat érhet el. Élvezze a kanári gasztronómiát a tengerre néző teraszokon felszolgált finom ételekkel. A környék specialitása a friss hal és a tenger gyümölcsei.

A sétány melletti sugárutakat üzletek és éttermek szegélyezik. Javasoljuk, hogy minden szerdán látogasson el a helyi utcai piacra, ahol kézműves termékeket, textíliákat, dísztárgyakat és még sok mást is vásárolhat.

Hogyan juthat el oda

Menjen az Avenida Juan Carlos I-en a tenger felé. Amikor meglátja a „Playa San Juan” táblát, forduljon balra a Calle Artes de Mar utcába. Menj tovább lefelé, amíg meg nem találod a bájos és nyugodt San Juan strandot.

A 473-as busszal is eljuthatsz oda.

San Juan falu

San Juan egy hagyományos tenerifei halászfalu, amely a San Juan-szurdok torkolatánál található. Még ma is őrzi régi rakpartját, amely a település és a külvilág közötti kommunikáció fő formája volt. Napjainkban a város egy nagyobb rakparttal rendelkezik, amelyet a növekvő lakosság igényeinek kielégítésére hoztak létre. San Juan egész évben kellemes éghajlatot élvez, és az öblöt védő sziklának köszönhetően kevés szél fúj.

A Playa San Juan közelében található mészégető kemence a város egyik ikonja. Bár ma már nem üzemel, Tenerife történelmének fontos része volt. Több ezer mésztömböt készítettek itt, amelyekből a város régi házait építették.

Jöjjön és fedezze fel Playa San Juan nyugalmát és természeti szépségét. Kívánunk boldog nyaralást Tenerifén, és azt, hogy élvezze az arany vagy fekete homokos, kristálytiszta vizű, ragyogó strandjait és minden olyan szolgáltatást, amely egy szenzációs nap eltöltéséhez szükséges.

Strandok Tenerife Dél
Kapcsolódó cikkek: