Hajó charter Tenerifén maximum 8 fős csoportok számára

Hajó charter Tenerifén maximum 8 fős csoportok számára - 481
Hajó charter Tenerifén maximum 8 fős csoportok számára - 484
Hajó charter Tenerifén maximum 8 fős csoportok számára - 483
Hajó charter Tenerifén maximum 8 fős csoportok számára - 482
Hajó charter Tenerifén maximum 8 fős csoportok számára - 480
Hajó charter Tenerifén maximum 8 fős csoportok számára - 479
Hajó charter Tenerifén maximum 8 fős csoportok számára - 478
Hajó charter Tenerifén maximum 8 fős csoportok számára - 476
🏷️ Árak
2 óra 330,00€
3 óra 480,00€
4 óra 620,00€
5 óra 750,00€
6 óra 880,00€
7 óra 1000,00€
8 óra 1120,00€
acepteded payment methods
Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

🗺️ Útvonalterv

Szálljon be a fedélzetre, és töltsön el egy fantasztikus napot családjával, baráti társaságával vagy párjával. A hajót 2 órától akár 8 óráig is bérelheti. A hajó legfeljebb 8 fős csoportokat tud fogadni.

Bálna- vagy delfinmegfigyelés

A legrövidebb túránk, a 2 órás charterben benne van az ital, és bálnákat vagy delfineket figyelhet a dél-tenerifei tengeren.

Bálna- vagy delfinmegfigyelés, úszás és sznorkelezés.

A 3, 4 vagy 5 órás hajóbérléssel bálnákat és delfineket fogunk megfigyelni, majd lehorgonyozunk Tenerife déli partjának néhány öblében. Itt lesz időnk úszni és búvárkodni.

A horgonyzás alatt is felszolgáljuk az ételeket. A 3 vagy 4 órás privát charterhez zsemle, friss gyümölcs és chips is jár.

Opcionálisan egy spanyol tengeri és húsos paellát is rendelhet, összesen további 50€-ért (előre kell rendelni). Kérésre vegetáriánus menü is rendelhető. 5 órás charter esetén a paella már benne van az árban.

A megállást követően tovább hajózunk a part mentén, amíg el nem érjük a kiindulási kikötőnket, Puerto Colont.

Los Gigantes és Masca meglátogatása

A 6, 7 vagy 8 órás charter során bálnákat és delfineket figyelünk meg, majd Los Gigantes csodálatos szikláihoz navigálunk. Az óriási sziklaképződmény akár 500 méteres magasságot is elérhet. Ezután a Masca-öbölben vagy a Barranco Seco-öbölben horgonyozunk le, hogy úszhassunk és sznorkelezzünk, és felszolgáljuk az ételt.

A 6, 7 vagy 8 órás magánhajó charter esetén a paella benne van az árban.

Bármilyen időtartamú túrákon az italok is benne vannak a árban, amelyek a következők: sör, szőlő, fanta, coca cola, víz és kávé.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
HÍVJ MOST:

🚌 Közlekedés Elérhető / Kezdő közel:

Ez a tevékenység könnyen megvalósítható, ha az alábbi üdülőhelyek egyikében száll meg:

A foglaláskor minden szükséges adatot megkap, hogy könnyen megtalálhassa a találkozóhelyet/felvételi pontot.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
HÍVJ MOST:

Mit mondanak a vásárlóink:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
[trustindex no-registration=facebook]

  Kapcsolat és foglalási kérelem űrlap:

  WHaluatko tietää lisää varausprosessista? Tutustu: Hogyan foglalhatok?

  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

  Kirándulás részletei:

  Résztvevők:

  Elérhetőségek:

  Kedvelt fizetési mód

  Megjegyzések:

  Adatkezelés: Az adatok nem kerülnek továbbításra vagy eladásra harmadik félnek. Utáljuk a spameket, és nem küldünk Önnek semmilyen reklámot. Az adatokat legfeljebb 18 hónapig tároljuk. Az űrlap használatával Ön beleegyezik, hogy a weboldal tárolja és kezelje az adatait. Felelős személy: Jan Daniel. Cél: Válaszokat kapni a foglalási kérelemmel és a felkínált tevékenység megvásárlásával kapcsolatban. E célból felvehetjük Önnel a kapcsolatot whatsappon, e-mailben vagy telefonon.

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
  HÍVJ MOST:
  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom