Første publisering: juni 2, 2022 |

Ting å gjøre og steder å besøke i Anfi del Mar

I dette innlegget presenterer vi en guide til de beste strendene i Anfi del Mar og aktivitetene du kan gjøre i ferien. Vi tilbyr båtturer hvor du kan slappe av, glemme bekymringene og gi deg opp til nytelsen av havet. Du kan også nyte solen og sanden på de frodige, hvite sandstrendene, hvor du finner de beste forholdene for ulike vannsporter. Så les videre og finn ut litt mer om denne vakre byen sør på Gran Canaria.

Det beste ved Anfi del Mar-stranden

Anfi del Mar - Gran canaria (2)Dette er en fantastisk strand på Gran Canaria, i Mogán kommune. Selv om det er en kunstig strand, har den alt du trenger for å miste deg selv i noen dager og glemme byens kjas og mas. Den ligger i La Verga-ravinen, som er en av de mange klippene på denne siden av øya som gir den en særegen og unik luft.

På denne stranden vil du ha til din disposisjon alle tjenester du trenger for å nyte solen og sanden, som solsenger og parasoller til leie, dusjer og toaletter. Den er også veldig trygg fordi den er beskyttet mot bølgene og er ideell for barn. På grunn av alle disse fordelene mottar den mange besøkende hele året.

Vannaktiviteter i Anfi del Mar

I dette området har du et bredt spekter av muligheter for å nyte solen, havet og sanden.

  • Parascending: dette er en aktivitet der du blir hektet til en fallskjerm og festet med et tau til en båt som går i høy hastighet. Fullt adrenalin og moro garantert. Ikke bekymre deg, det er en helt trygg opplevelse med eksperter som kontrollerer hver detalj slik at du bare kan nyte utsikten over øya fra høyden.
  • Bananbåt: Kom ombord med vennene dine og begynn å satse for å se hvem som kan holde på lengst. En morsom opplevelse for alle.
  • Padlesurfing: Dette er en morsom aktivitet der du setter deg på et surfebrett, men kontrollerer det med en padle. Det er veldig moro, spesielt i det rolige vannet på denne stranden.
  • Havkajakkpadling: ta padlen og la deg rive med av stillheten til det vakre havet på Kanariøyene.
  • Jetski: Gjør deg klar til å nyte havet med adrenalinet som pumper. Jetskien vil være akkurat for deg, og du vil være den som bestemmer hvor du skal dra. Det er kjempegøy og er for tiden en av de mest populære aktivitetene i Anfi del Mar.
  • Vannski: Dette er en lignende aktivitet som snøski, men i dette tilfellet vil en båt trekke deg med i høy hastighet. Det er kjempegøy og vil få deg til å føle intense følelser.

Snorkling og dykking

Anfi del Mar - Gran canaria (3)

Husk at Kanariøyene har et stort mangfold av marint liv og Gran Canaria er hjemsted for det største biologiske mangfoldet. Er du en dykkerentusiast kan du dykke her i fred og ro. Denne stranden er preget av sitt rolige vann, ideell for dykking.

Havbunnen er hjemsted for et bredt utvalg av marine arter som er verdt å se og fotografere. Du vil ikke ha nok tid til å besøke og bli kjent med alle skjønnhetene som er gjemt i havet. Hvis du ikke vil gå så dypt, kan du snorkle. Uansett er opplevelsen fantastisk. Hvis du bare lærer eller aldri har gjort det før, er det mange selskaper som spesialiserer seg på dykking hvor du kan leie en instruktør for å veilede deg gjennom denne nye opplevelsen.

Båtturer

Puerto de Mogan - Gran Canaria.minDette er en av de beste måtene å nyte øya fra havet. Ta en båttur fra Anfi del Mar til Puerto de Mogan eller Arguineguín, og passerer de vakreste og mest gåtefulle stedene langs kysten. Velg mellom motorbåter, pedalbåter, luksusseilbåter og hurtigbåter.

Under turen vil du nyte å se delfiner, hvaler og andre marine dyr. Turen inkluderer steder hvor forskjellige hvaler passerer, som du kan beundre fra båtens sikkerhet.

La Verga-stranden

Det er en vakker urban strand med små bølger, perfekt til glede for barn og hele familien. Selv om den ikke er veldig stor, er den veldig komfortabel og har alle tjenester som dusjer, toaletter, barer og selvfølgelig solsenger og parasoller til leie. Det er også ved siden av promenaden hvor du finner en rekke alternativer for å ha det hyggelig.

Balito strand

Vi nevner denne stranden som en av de beste tingene å gjøre i Anfi del Mar fordi den ligger rett ved siden av den og er et ideelt sted å rømme og slappe av. Den er ikke like kjent som de sammenhengende strendene og har litt andre egenskaper. Det er ingen bølgebeskyttelse, så vannet er mer aktivt. I tillegg til dette har fjæra mye småstein så det er ikke så folksomt.

Maroa Island

Dette er en liten og sjarmerende kunstig øy i form av et hjerte på Anfi del Mar-stranden. Det er tilrettelagt for å live opp oppholdet til besøkende. Du kan nå den via trapper eller ved å svømme. Men hvis du ønsker det, ta på deg snorklebrillene og svøm rundt på øya for å nyte skjønnheten til havet og faunaen som bor på den.

Her finner du en restaurant med hengekøyetjenester og de beste måltidene. Det er definitivt en ferie vi alle fortjener, så du kan ikke dra uten å besøke denne romantiske øya.

Anfi del Mar morsomme fakta

Anfi del Mar-feriestedet ble startet på 1990-tallet. Det ble født som et initiativ for å gjenskape skjønnheten til de karibiske strendene på Gran Canaria, som tonnevis med hvit sand ble brakt til fra Bahamas. Men siden det allerede var et vakkert sted med et gunstig klima, var det ikke vanskelig å oppnå ønsket resultat. De tenkte også på å redusere de sterke bølgene, så de installerte en molo og oppnådde en drømmestrand hvor mange mennesker drar for å hvile og slappe av.

Som du kan se, er Anfi del Mar et vidunder og oppfyller formålet den ble designet for. Det er en attraktiv strand som ikke har noe å misunne seg til de karibiske kystene. Hvis du ønsker å besøke det, kan vi hjelpe deg med å velge de aktivitetene og utfluktene som passer best for dine behov. Kontakt oss via e-post, WhatsApp eller fyll ut kontaktskjemaet vårt, vi hjelper deg gjerne slik at du ikke trenger å bekymre deg for de små detaljene, vi har hjulpet våre kunder med å nyte en uforglemmelig ferie i mange år.

Hva våre kunder sier:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Sinéad Campbell
Sinéad Campbell
30. November, 2022.
recommends
My partner and I rented a boat for 4 hours from Jan Daniel and we had the best day! By far our favourite experience of our whole holiday. We would definitely recommend to anyone looking to rent a boat to do your own exploring along the southern coast of Tenerife. 5* experience!
Birthe Rosen
Birthe Rosen
7. October, 2022.
recommends
Ich habe mit dieser Gesellschaft 2 tolle Touren gemacht. Die Teide Nationalpark Tour mit Masca, war klasse, sowohl Guide als auch Busfahrer waren toll. Viel information und gute Betreuung. Ein unvergesslicher Tag. 🥰 Die 2. Tour war Oberklasse, ich bin mit Shogun zur Wahlbeobachtung rausgefahren und wir haben eine ganze Familie Pilotwale gesehen, diese wunderbaren Wesen sind recht neugierig und kamen auch auf das Boot zu. Ich habe Shogun vorgezogen, weil mir die übervollen Katamarane nicht so gefallen. Gute Wahl. Die ganze Fahrt ist wunderbar, man fährt bis Los Gigantes und in der Bucht gibt es eine köstliche Mahlzeit. Es ist sehr beeindruckend, dort zu ankern. Habe die Fahrt sehr genossen.......ich liebe das Meer sehr.🥰
Younes Benkahla
Younes Benkahla
5. July, 2022.
recommends
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Didier Afecto
Didier Afecto
22. May, 2022.
recommends
Location d’un bateau en bon état Personnel disponible efficace et aimable C est tout bon !!!!
Steve O'Connell
Steve O'Connell
19. May, 2022.
recommends
What a fantastic day on our own private yacht. We went for the Astondoa 46 and the service was amazing. We saw sea turtles, dolphins and whales. Quick stop by a beach for a snorkel with the fishes and then back to drinking cava! Jan was great with the communication and made everything stress free. 100% would recommend to anyone planning something a little bit special.
Gert Vestergaard
Gert Vestergaard
15. October, 2021.
recommends
Alt var som aftalt, båd, pris og service i top
Iliana Düsseldorf
Iliana Düsseldorf
9. October, 2021.
recommends
Excelente servicio y mucha diversión. Aurora nos llevo a ver ballenas y bañar en el mar. Fue una experiencia espectacular en el Yate 🛥 privado de 15 metros.
Barbara Soetje
Barbara Soetje
18. July, 2020.
recommends
Very kind and professional. I made requests to them at the last moment and they worked hard to resolve them, succeeding perfectly. Thanks again
Mandy Daniela
Mandy Daniela
14. July, 2020.
recommends
Sehr emphehlenswert! Rufen zurück, kümmern sich, sind zuverlässig... Und die Fahrt hat sehr viel Spaß gemacht!
Gilbert Mat
Gilbert Mat
26. November, 2019.
recommends
Sehr zuverlässig und kompetent. Das Buchen auf der Website ist echt einfach und die Tickets wurden uns pünktlich gebracht. Ein echt guter Service!