Ting å gjøre og steder å besøke i Anfi del Mar

Ting å gjøre og steder å besøke i Anfi del Mar

I dette innlegget presenterer vi en guide til de beste strendene i Anfi del Mar og aktivitetene du kan gjøre i ferien. Vi tilbyr båtturer hvor du kan slappe av, glemme bekymringene og gi deg opp til nytelsen av havet. Du kan også nyte solen og sanden på de frodige, hvite sandstrendene, hvor du finner de beste forholdene for ulike vannsporter. Så les videre og finn ut litt mer om denne vakre byen sør på Gran Canaria.

Det beste ved Anfi del Mar-stranden

Anfi del Mar - Gran canaria (2)Dette er en fantastisk strand på Gran Canaria, i Mogán kommune. Selv om det er en kunstig strand, har den alt du trenger for å miste deg selv i noen dager og glemme byens kjas og mas. Den ligger i La Verga-ravinen, som er en av de mange klippene på denne siden av øya som gir den en særegen og unik luft.

På denne stranden vil du ha til din disposisjon alle tjenester du trenger for å nyte solen og sanden, som solsenger og parasoller til leie, dusjer og toaletter. Den er også veldig trygg fordi den er beskyttet mot bølgene og er ideell for barn. På grunn av alle disse fordelene mottar den mange besøkende hele året.

Vannaktiviteter i Anfi del Mar

I dette området har du et bredt spekter av muligheter for å nyte solen, havet og sanden.

  • Parascending: dette er en aktivitet der du blir hektet til en fallskjerm og festet med et tau til en båt som går i høy hastighet. Fullt adrenalin og moro garantert. Ikke bekymre deg, det er en helt trygg opplevelse med eksperter som kontrollerer hver detalj slik at du bare kan nyte utsikten over øya fra høyden.
  • Bananbåt: Kom ombord med vennene dine og begynn å satse for å se hvem som kan holde på lengst. En morsom opplevelse for alle.
  • Padlesurfing: Dette er en morsom aktivitet der du setter deg på et surfebrett, men kontrollerer det med en padle. Det er veldig moro, spesielt i det rolige vannet på denne stranden.
  • Havkajakkpadling: ta padlen og la deg rive med av stillheten til det vakre havet på Kanariøyene.
  • Jetski: Gjør deg klar til å nyte havet med adrenalinet som pumper. Jetskien vil være akkurat for deg, og du vil være den som bestemmer hvor du skal dra. Det er kjempegøy og er for tiden en av de mest populære aktivitetene i Anfi del Mar.
  • Vannski: Dette er en lignende aktivitet som snøski, men i dette tilfellet vil en båt trekke deg med i høy hastighet. Det er kjempegøy og vil få deg til å føle intense følelser.

Snorkling og dykking

Anfi del Mar - Gran canaria (3)

Husk at Kanariøyene har et stort mangfold av marint liv og Gran Canaria er hjemsted for det største biologiske mangfoldet. Er du en dykkerentusiast kan du dykke her i fred og ro. Denne stranden er preget av sitt rolige vann, ideell for dykking.

Havbunnen er hjemsted for et bredt utvalg av marine arter som er verdt å se og fotografere. Du vil ikke ha nok tid til å besøke og bli kjent med alle skjønnhetene som er gjemt i havet. Hvis du ikke vil gå så dypt, kan du snorkle. Uansett er opplevelsen fantastisk. Hvis du bare lærer eller aldri har gjort det før, er det mange selskaper som spesialiserer seg på dykking hvor du kan leie en instruktør for å veilede deg gjennom denne nye opplevelsen.

Båtturer

Puerto de Mogan - Gran Canaria.minDette er en av de beste måtene å nyte øya fra havet. Ta en båttur fra Anfi del Mar til Puerto de Mogan eller Arguineguín, og passerer de vakreste og mest gåtefulle stedene langs kysten. Velg mellom motorbåter, pedalbåter, luksusseilbåter og hurtigbåter.

Under turen vil du nyte å se delfiner, hvaler og andre marine dyr. Turen inkluderer steder hvor forskjellige hvaler passerer, som du kan beundre fra båtens sikkerhet.

La Verga-stranden

Det er en vakker urban strand med små bølger, perfekt til glede for barn og hele familien. Selv om den ikke er veldig stor, er den veldig komfortabel og har alle tjenester som dusjer, toaletter, barer og selvfølgelig solsenger og parasoller til leie. Det er også ved siden av promenaden hvor du finner en rekke alternativer for å ha det hyggelig.

Balito strand

Vi nevner denne stranden som en av de beste tingene å gjøre i Anfi del Mar fordi den ligger rett ved siden av den og er et ideelt sted å rømme og slappe av. Den er ikke like kjent som de sammenhengende strendene og har litt andre egenskaper. Det er ingen bølgebeskyttelse, så vannet er mer aktivt. I tillegg til dette har fjæra mye småstein så det er ikke så folksomt.

Maroa Island

Dette er en liten og sjarmerende kunstig øy i form av et hjerte på Anfi del Mar-stranden. Det er tilrettelagt for å live opp oppholdet til besøkende. Du kan nå den via trapper eller ved å svømme. Men hvis du ønsker det, ta på deg snorklebrillene og svøm rundt på øya for å nyte skjønnheten til havet og faunaen som bor på den.

Her finner du en restaurant med hengekøyetjenester og de beste måltidene. Det er definitivt en ferie vi alle fortjener, så du kan ikke dra uten å besøke denne romantiske øya.

Anfi del Mar morsomme fakta

Anfi del Mar-feriestedet ble startet på 1990-tallet. Det ble født som et initiativ for å gjenskape skjønnheten til de karibiske strendene på Gran Canaria, som tonnevis med hvit sand ble brakt til fra Bahamas. Men siden det allerede var et vakkert sted med et gunstig klima, var det ikke vanskelig å oppnå ønsket resultat. De tenkte også på å redusere de sterke bølgene, så de installerte en molo og oppnådde en drømmestrand hvor mange mennesker drar for å hvile og slappe av.

Som du kan se, er Anfi del Mar et vidunder og oppfyller formålet den ble designet for. Det er en attraktiv strand som ikke har noe å misunne seg til de karibiske kystene. Hvis du ønsker å besøke det, kan vi hjelpe deg med å velge de aktivitetene og utfluktene som passer best for dine behov. Kontakt oss via e-post, WhatsApp eller fyll ut kontaktskjemaet vårt, vi hjelper deg gjerne slik at du ikke trenger å bekymre deg for de små detaljene, vi har hjulpet våre kunder med å nyte en uforglemmelig ferie i mange år.