Ensimmäinen julkaisu: 1 kesäkuun, 2022 |

Tekemistä ja vierailukohteita Anfi del marissa

Tässä postauksessa esittelemme oppaan Anfi del Marin parhaista rannoista ja aktiviteeteista, joita voit tehdä lomasi aikana. Tarjoamme veneretkiä, joilla voit rentoutua, unohtaa huolet ja antautua meren nautinnolle. Voit myös nauttia auringosta ja hiekasta sen yltäkylläisillä valkoisilla hiekkarannoilla, joilla on parhaat edellytykset erilaisiin vesiurheilulajeihin. Lukekaa siis eteenpäin ja tutustukaa hieman tarkemmin tähän Gran Canarian eteläosassa sijaitsevaan kauniiseen kaupunkiin.

Anfi del Marin rannan parhaat puolet

Anfi del Mar - Gran canaria (2)

Tämä on upea ranta Gran Canarialla, Mogánin kunnassa. Vaikka kyseessä on keinotekoinen ranta, siellä on kaikki, mitä tarvitset kadotaksesi itsesi muutamaksi päiväksi ja unohtaaksesi kaupungin hälinän. Se sijaitsee La Vergan rotkossa, joka on yksi saaren tämän puolen monista kallioista, jotka antavat sille omaleimaisen ja ainutlaatuisen ilmapiirin.

Tällä rannalla käytössäsi on kaikki palvelut, joita tarvitset nauttiaksesi auringosta ja hiekasta, kuten vuokrattavat aurinkotuolit ja -varjot, suihkut ja käymälät. Ranta on myös erittäin turvallinen, koska se on suojassa aalloilta, ja se on ihanteellinen lapsille. Kaikkien näiden etujen vuoksi se saa paljon kävijöitä ympäri vuoden.

Vesiaktiviteetit Anfi del Marissa

Tällä alueella on monenlaisia mahdollisuuksia nauttia auringosta, merestä ja hiekasta.

  • Parascending: Tämä on aktiviteetti, jossa sinut koukataan laskuvarjoon ja kiinnitetään köydellä veneeseen, joka kulkee suurella nopeudella. Täyttä adrenaliinia ja hauskaa taatusti. Älä huoli, se on täysin turvallinen kokemus, jossa asiantuntijat valvovat jokaista yksityiskohtaa, jotta voit vain nauttia saaren näkymistä korkeuksista.
  • Banaanivene: nouse veneeseen ystäviesi kanssa ja aloita vedonlyönti siitä, kuka jaksaa pitää kiinni pisimpään. Hauska kokemus kaikille.
  • Mela-surffaus: Tämä on hauska aktiviteetti, jossa noustaan surffilaudalle, mutta sitä ohjataan melalla. Se on erittäin hauskaa, varsinkin tämän rannan rauhallisilla vesillä.
  • Merikajakointi: Ota meloja ja anna Kanariansaarten kauniin meren rauhallisuuden viedä mukanaan.
  • Vesiskootterihiihto: valmistaudu nauttimaan merestä adrenaliinia pumpaten. Vesiskootteri on vain sinua varten, ja sinä päätät, minne menet. Se on hauskaa ja tällä hetkellä yksi Anfi del Marin suosituimmista aktiviteeteista.
  • Vesihiihto: Tämä on samanlainen aktiviteetti kuin lumihiihto, mutta tässä tapauksessa vene vetää sinua kovaa vauhtia. Se on erittäin hauskaa ja saa sinut tuntemaan voimakkaita tunteita.

Snorklaus ja sukellus

Anfi del Mar - Gran canaria (3)

Muista, että Kanariansaarilla on erittäin monipuolinen merielämä, ja Gran Canarialla on suurin biologinen monimuotoisuus. Jos olet sukelluksen harrastaja, voit sukeltaa täällä rauhassa. Tälle rannalle on ominaista sen rauhalliset vedet, jotka ovat ihanteellisia sukeltamiseen.

Sen merenpohjassa on monenlaisia näkemisen ja valokuvaamisen arvoisia merilajeja. Sinulla ei ole tarpeeksi aikaa vierailla ja tutustua kaikkiin meressä piileviin kaunottariin. Jos et halua mennä niin syvälle, lähde snorklaamaan. Kummassakin tapauksessa kokemus on upea. Jos olet vasta opettelemassa tai et ole koskaan aiemmin harrastanut sukellusta, on olemassa monia sukellukseen erikoistuneita yrityksiä, joilta voit palkata ohjaajan opastamaan sinua tässä uudessa kokemuksessa.

Laivamatkat

Puerto de Mogan - Gran Canaria.min

Tämä on yksi parhaista tavoista nauttia saaresta mereltä käsin. Lähde veneretkelle Anfi del Marista Puerto de Moganiin tai Arguineguíniin ja ohita rannikon kauneimmat ja arvoituksellisimmat paikat. Valitse moottoriveneiden, polkuveneiden, ylellisten purjeveneiden ja pikaveneiden välillä.

Matkan aikana voit nauttia delfiinien, valaiden ja muiden merieläinten näkemisestä. Retkellä on paikkoja, joiden ohi kulkee erilaisia valaita, joita voit ihailla turvallisesti veneen päältä käsin.

La Vergan ranta

Kaunis kaupunkiranta, jossa on pieniä aaltoja ja joka sopii erinomaisesti lasten ja koko perheen nautinnoksi. Vaikka se ei ole kovin suuri, se on erittäin viihtyisä, ja siellä on kaikki palvelut, kuten suihkut, wc:t, baarit ja tietenkin aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavana. Se on myös rantakadun vieressä, josta löydät erilaisia vaihtoehtoja hauskanpitoon.

Balito Beach

Mainitsemme tämän rannan yhtenä Anfi del Marin parhaista aktiviteeteista, koska se sijaitsee aivan rannan vieressä ja on ihanteellinen paikka paeta ja rentoutua. Se ei ole yhtä tunnettu kuin jatkuvat rannat, ja sillä on hieman erilaiset ominaisuudet. Siellä ei ole aaltosuojaa, joten vedet ovat aktiivisempia. Lisäksi rannalla on paljon pikkukiviä, joten siellä ei ole yhtä paljon väkeä.

Maroa-saari

Tämä on pieni ja viehättävä sydämen muotoinen keinotekoinen saari Anfi del Marin rannalla. Se on järjestetty elävöittämään vierailijoiden oleskelua. Sinne pääsee portaita pitkin tai uimalla. Halutessasi voit kuitenkin laittaa snorkkelilasit päähäsi ja uida saaren ympäri nauttiaksesi meren kauneudesta ja sitä asuttavasta eläimistöstä.

Täältä löydät ravintolan, jossa on riippumattopalvelut ja parhaat ateriat. Se on ehdottomasti pakopaikka, jonka me kaikki ansaitsemme, joten et voi lähteä käymättä tällä romanttisella saarella.

Anfi del Mar Fun Facts

Anfi del Marin lomakeskus aloitti toimintansa 1990-luvulla. Se syntyi aloitteena luoda uudelleen Karibian rantojen kauneus Gran Canarialla, jota varten tuotiin tonneittain valkoista hiekkaa Bahamalta. Koska kyseessä oli kuitenkin jo ennestään kaunis paikka, jossa oli suotuisa ilmasto, ei ollut vaikeaa saavuttaa toivottua tulosta. He ajattelivat myös vähentää voimakkaita aaltoja, joten he asensivat aallonmurtajan ja saivat aikaan unelmarannan, jossa monet ihmiset käyvät lepäämässä ja rentoutumassa.

Kuten näette, Anfi del Mar on ihmeellinen ja täyttää sen tarkoituksen, jota varten se on suunniteltu. Se on viehättävä ranta, jolla ei ole mitään kadehdittavaa Karibian rannikoille. Jos haluat vierailla siellä, voimme auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivat aktiviteetit ja retket. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse, WhatsAppilla tai täytä yhteydenottolomakkeemme, autamme mielellämme, jotta sinun ei tarvitse huolehtia pienistä yksityiskohdista, olemme auttaneet asiakkaitamme nauttimaan unohtumattomasta lomasta jo vuosia.

Varaa WhatsAppin kautta

Varaa WhatsAppin kautta

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.