Katamaranudflugter i Puerto Colon

Katamaranudflugter i Puerto Colon

Guide

I denne tekst finder du de bedste udflugter i Puerto Colon til privat eller fælles udflugter. Vi er et firma med lang erfaring, der hjælper vores kunder med at få den bedste ferie på Tenerife. Inviter din partner, venner, familie eller arbejdskolleger til at tilbringe en dejlig dag på havet.

Her finder du detaljerne om vores hvalsafari udflugter på Tenerife og nogle tips til at få en uforglemmelig oplevelse.

Fordele ved katamaranudflugter i Puerto Colón

Puerto Colón er en smuk kystby på Tenerife. I årevis har det været en meget vigtig marina i regionen med intens fiskeri og turistaktivitet.

Vi tilbyder dig katamaranudflugter for at se hvaler og svømme i det forfriskende havvand. Vi tager dig med til områderne mellem Tenerife og La Gomera for at se hvaler og delfiner. Det er meget almindeligt, at nogle af disse hvaler dukker op tæt på bådene. Nyd at se dem lege og komme og hilse på dig, da de føler sig trygge ved bådene.

Du kan solbade på dækket eller hvile fredeligt i skyggen. Hver båd tilbyder forskellige funktioner for forskellige smagsløg. Inviter dine venner til særlige begivenheder, eller tag din partner med til en romantisk udflugt.

Med vores 4 timers katamaranudflugter i Puerto Colon tager vi dig med til at besøge Giganternes Klipper. Hvis det er første gang, du besøger os, skal du vide, at disse klippeformationer tiltrækker hundredvis af turister, der er forelskede i deres skønhed og unikke charme. Inden for klipperne ligger Masca-bugten, hvor vi vil ankre op, så I kan gå ned og nyde dens charme.

Privat katamaranudlejning i Puerto Colon

Hvis du er i Puerto Colón, må du ikke gå glip af muligheden for at gå langs havet og mærke vinden i ansigtet. Lad dig rive med af glæden ved havet, nyd skærgårdens mest strålende sol og del uforglemmelige øjeblikke med dine kære.

Privat katamaran charter med Kalima

Tenerife - Boat Charter - (7).min
Nyd denne store 36 fods katamaran med nok plads til komfort for alle gæsterne. De 3 og 5 timers ture vil tage dig med til at se hvaler i deres naturlige habitat og svømme i en af Tenerifes sydlige bugter. Den 8 timers tur omfatter et besøg til de imponerende klipper, hvor vi anker op, så du kan svømme i Masca-bugten. Denne aktivitet omfatter drikkevarer og snacks. Paella er valgfrit mod et ekstra gebyr.

Bådcharter med katamaran Kennex

catamaran tour in tenerife private and shared (10).min
Dette er en af vores bedste både til at sejle i farvandene på Tenerife syd. Den har en kapacitet på 11 passagerer med masser af plads til, at alle kan føle sig godt tilpas. Vi tager dig med for at se delfiner og hvaler, og efter observationen anker vi op til havs for at køle af. Den 7 timer lange tur tager dig til Los Gigantes-klipperne og den berømte bugt Masca. Transport fra Tenerife syd er valgfri efter anmodning mod et ekstra gebyr.

Privat katamarantur Eden for grupper

Tenerife catamaran charter for 45 persons
Vores katamaran Eden er en moderne og rummelig båd med plads til 45 personer. Vi tager jer med til at se delfiner i deres naturlige omgivelser og svømme til havs. En sandwich er inkluderet samt sodavand, champagne og øl om bord. Vi giver dig mulighed for at medbringe dine egne drikkevarer og snacks. Du kan bestille mad og rundstykker mod et tillægsgebyr.

Private katamaranudflugter fra Port Colon

Vi har også gode muligheder for at sejle på havet i komfort. Gør dig klar til at se interessante steder i bugten og se Tenerifes hvaler i deres naturlige omgivelser.

4,5 timers tur i Tenerife-bugten med Royal Dolphin

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)
Med denne fantastiske båd kan du se Tenerifes havfauna fra et andet perspektiv. Royal Dolphin har undervandsvinduer, der gør det muligt at se dyrene, der passerer under båden. Den har også kameraer, der optager aktiviteten af de hvaler, der passerer tæt på båden, og derefter sender det på tv-apparaterne på dækket.

Efter at have set delfinerne sejler vi mod de enorme klipper Los Gigantes. Ved ankomsten anker vi op for at svømme i det blå vand i Masca-bugten. Katamaranen har et kunstigt vandfald, som er meget sjovt at lege i havet. Snacks, frokostbuffet og transportservice fra de vigtigste turistcentre på Tenerife syd er inkluderet.

Fælles bådtur med Edén-katamaran

eden catamaran tour tenerife
Som nævnt ovenfor er vores fabelagtige Eden en stor og rummelig katamaran. Book denne udflugt for at nyde 2 timers sjov i Atlanterhavet. Vi afgår fra Puerto Colon i Costa Adeje for at se hvaler og delfiner. En forfriskende drink er inkluderet.

Fælles bådtur med Kalima for 11 passagerer

Tenerife - Boat Charter - (6).min
Kalima accepterer maksimalt 11 passagerer om bord, så alle kan hygge sig og have det sjovt og have det godt. Den 3 timers tur inkluderer drikkevarer, snacks, hvalsafari og et stop i bugten til en svømmetur.

Efter at have præsenteret dig for listen over katamaranudflugter i Puerto Colon vil vi gerne invitere dig til at kontakte os lige nu på vores WhatsApp for at afklare din tvivl. Husk, at de fleste af vores bådture inkluderer transport fra de vigtigste feriesteder på Tenerife, herunder Puerto Colon. For at tjekke tilgængelighed bedes du skrive til os, vi vil med glæde hjælpe dig. Takket være jeres erfaring med tilfredse kunder ved vi, hvad du har brug for. Vi tilbyder dig uforglemmelige ture på havet om bord på komfortable og sikre både.

Katamarancharter på Puerto Colon

Katamaranudflugter på Puerto Colon

Relaterede artikler:

			Pampano Luxury Yacht Astondoa 40 Tenerife Boat Charter - Ting at gøre i Puerto Colon
I dette indlæg vil vi fortælle dig om de bedste ting at lave i Puerto Colón, som nok...
			catamaran tour in tenerife private and shared (11).min - Private udflugter og katamaranchartre i Puerto Colon
Hvis du er på ferie i Puerto Colon og er på udkig efter anbefalinger til private...

Strande i Puerto Colon

			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Strand
Playa de Troya I og II er to strande i Costa Adeje. Her finder du alt det sjove ved...
			Playa de Fañabe - Playa Fañabé Strand
Playa Fañabé er en dejlig lys sandstrand med fantastiske fritidsaktiviteter. Den...
			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison Strand
Det er en fantastisk bystrand, hvor man kan solbade og nyde Tenerifes hav. På grund af...