Private udflugter og katamaranchartre i Puerto Colon

Private udflugter og katamaranchartre i Puerto Colon

Guide

Hvis du er på ferie i Puerto Colon og er på udkig efter anbefalinger til private katamaraner til at sejle over Atlanterhavet, er her alt, hvad du behøver at vide.

De fleste af vores udflugter i Tenerife Syd afgår fra Puerto Colon. Desuden ligger denne havn i Costa Adeje, et af øens vigtigste turistcentre. Af disse grunde kan du ikke gå glip af muligheden for at leje en båd for at gå gladeligt rundt langs havet og nyde solen. Husk at reservere flere dage i forvejen, da vi modtager mange forespørgsler fra denne side af øen.

Private udflugter og katamarancharter i Puerto Colón

Hos bananapalmbay.com har vi specialiseret os i at leje forskellige både til private og fælles udflugter. Ved denne lejlighed vil vi gerne tilbyde dig vores private katamaranudflugter, som du kan foretage fra Puerto Colón. Sidst i teksten finder du den detaljerede liste over aktiviteterne, inden for hver enkelt finder du kontaktformularen til din reservation.

På vores hjemmeside kan du også finde andre typer både til at sejle på Atlanterhavet. Lej vores sejlbåde på Tenerife syd til en dag på havet og strålende solskin, en luksusyacht til en særlig lejlighed eller en speedbåd til at sejle i fuld fart med vinden i ansigtet.

Du kan også skrive til os på vores WhatsApp, så vi kan give dig anbefalinger og hjælpe dig med at vælge den udflugt, du har brug for, alt efter hvad du leder efter.

Privat katamaranudflugt Kalima for 11 personer

Tenerife - Boat Charter - (7).min
Kom og nyd havet og solen på Tenerife om bord på denne fantastiske katamaran. Kalima har en kapacitet på 11 personer for en komfortabel og behagelig tur.

Med den 3 timers udflugt vil du kunne se hvaler og svømme ud for kysten. Lej for 8 timer for at besøge klipperne og køle dig af i Masca-bugten. Turen omfatter snacks, sodavand og rundstykker. Valgfri paella.

Privat katamarancharter til hvalsafari på Tenerife syd

catamaran tour in tenerife private and shared (9).min

Vores fantastiske Kennex-katamaran tilbyder fantastiske funktioner til at nyde havet og glemme alt om presset.

Læn dig tilbage på nettet på dækket for at føle dig som om du flyver på havet. Mad og snorkeludstyr er inkluderet. Valgfri transport fra Puerto Colon og andre feriesteder på Tenerife syd.

Katamarancharter for grupper på 45 personer med Edén

Tenerife catamaran charter for 45 persons
Den store katamaran Eden er en fremragende størrelse til at dele med familie og venner. Kom og sejl på havet og fejr særlige begivenheder med os.

Vi tilbyder dig en 3 timers udflugt med delfin- og hvalsafari og derefter en svømmetur til havs. Inkluderer en sandwich og en drink. Du kan også medbringe dine egne drikkevarer og snacks om bord.

Hvad skal du gøre under det private katamarancharter

Havture er altid en perfekt måde at nyde din ferie og forny din energi på.

Hvalsafari i Puerto Colón

Dolphins jumping in Tenerife South
Tenerife er et ideelt sted at se hvaler i deres naturlige habitat. Når båden har sat sejl, sejler den mod de farvande, der besøges af Tenerifes delfiner og hvaler. Ved ankomsten nærmer passagererne sig med deres kameraer og venter lykkeligt på, at delfinerne dukker op. Pludselig dukker de op som uklare pletter i vandet, hvorefter de kommer tættere på, og vi får et nærbillede af dem.

Føl spændingen ved at se dem svømme frit omkring. Betragt deres sindsro og føl den fred, de udstråler. Dette er en fantastisk oplevelse at dele med familien og især med børn.

Besøg Los Gigantes-klipperne

Tenerife Boat Trip to Los Gigantes
Disse tårnhøje bjerge af basaltiske klipper ligger i landdistriktsparken Teno. I deres maksimale højde på ca. 600 meter falder de næsten lige nedad og giver dig en enorm svimmelhedsfornemmelse.

En af de bedste måder at se klipperne i deres helhed på er med båd. Du kan også se dem fra kløften, men du får kun et begrænset udsyn over klipperne.

Bådture på 5 timer og mere inkluderer normalt mad og drikkevarer. De giver os mere tid til at nyde hvert stop og beundre skønheden ved bugtens vartegn. Vi vil også have mulighed for at svømme i vandet i den smukke Masca-bugt.

Fejr særlige begivenheder om bord

Private Boat Party Tenerife
Fejr med os særlige datoer og vigtige øjeblikke med dine venner og familie. Med et privat katamarancharter i Puerto Coló kan du nyde en eksklusiv bådtur, som du kan dele med dine kære og ingen andre. Med vores katamaraner og både med besætning eller kaptajn tager vi dig med ud på havet, hvor livet er mere behageligt. På vores hjemmeside tilbyder vi forskellige både til at fejre særlige begivenheder på Tenerife. Lej vores både til private fester, hvormed du kan fejre uforglemmelige øjeblikke med dine venner og kære.

Vi håber, at du har valgt din næste private katamaranudflugt fra Puerto Colon. Gør dig klar til at nyde havet, solen og vinden i dit ansigt. Du vil blive forbløffet over delfinernes og hvalernes skønhed og fredfyldthed. Pak dit badetøj og kom og oplev fantastiske oplevelser i havet. Husk at skrive til os flere dage i forvejen for at sikre din plads på den ønskede dato. I den følgende liste finder du en detaljeret liste over de aktiviteter, der er nævnt i teksten.

Katamarancharter på Puerto Colon

Udlejning af katamaraner på Puerto Colon

Hvad vores kunder siger:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
[trustindex no-registration=facebook]

Relaterede artikler:

Strande i Puerto Colon