Båtturer i Costa Adeje

Båtturer i Costa Adeje

Guide

Båtturer i Costa Adeje er en av de mest populære og anbefalte aktivitetene i Costa Adeje. Takket være de utrolige værforholdene på Tenerife er det mulig å dra på båttur når som helst på året.

På vår nettside tilbyr vi forskjellige båtturer i Costa Adeje som:

  • Seilturer
  • Katamaranturer
  • Båtturer med et lite antall passasjerer
  • Private båtturer

Båtturene er perfekte for familier, par, vennegjenger og andre typer turister.

Puerto Colón

Puerto Colón, el principal puerto de Costa Adeje para hacer un viaje en barco

Alle båtturene vi tilbyr har avgang fra Puerto Colon, havnen som ligger praktisk til i Costa Adeje. De fleste av våre båtturer inkluderer drinker, snacks eller lunsj.

Båtaktiviteter i Costa Adeje er etterspurt blant besøkende. Hvert år mottar vi tusenvis av turister på jakt etter varmt solskinn og avslappende strender. Vi anbefaler deg å reservere to uker i forveien. På grunn av populariteten til tjenestene våre, blir tidslukene utsolgt veldig raskt. Dette er noe du bør ta hensyn til når du planlegger reisen for å unngå uforutsette omstendigheter.

Varighet av båtturer i Costa Adeje

Etter å ha gjennomgått båtturene i Costa Adeje, kan du velge mellom en 2, 3 eller 4,5 timers båttur. For de som setter pris på privatliv, tilbyr vi også private charterturer i Costa Adeje som du kan dele med dine kjære i eksklusiviteten til en båt bare for deg, dine venner og familie.

Vi tilbyr båtturer i Costa Adeje for forskjellige varigheter. Dette er de vanligste:

  • 2 timers båttur for å se hvaler og delfiner.
  • 3 timers båttur for hval- og delfinsafari + Svømming og snorkling i El Puertito-bukten eller på stranden i Diego Hernandez
  • 4,5 eller 5 timers katamarantur for hval- og delfinsafari + Cliffs of Los Gigantes + Svømming og snorkling i Masca Bay

Hval- og delfinsafari

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot

Det er mange grunner til at du bør ta en båttur i Costa Adeje. En av hovedårsakene er våre fastboende: Hvalene og delfinene. Disse hvalene lever permanent mellom vannet i La Gomera og Tenerife. Du vil bli fascinert av disse dyrene fra første stund.

Båtutflukter til kjempenes klipper

Båtturer i Costa Adeje

En annen god grunn til å ta en båttur fra Costa Adeje er de utrolige klippene i Los Gigantes. Denne vulkanske fjellformasjonen når høyder på opptil 500 meter.

Båtturer i Costa Adeje er den beste måten å se disse imponerende klippene på. Lei en av våre båter med avgang fra havnen i Puerto Colon (Costa Adeje).

Privat båtutleie

For de mer kresne personene eller større grupper, anbefaler vi å ta en titt på vår Costa Adeje-båtcharterseksjon for å finne ut hvilke som er de mest eksklusive båtene for utleie.

En privat båtcharter på Tenerife lar deg nyte en eksklusiv opplevelse på havet. Båten inkluderer mannskapet og kun du og dine gjester vil være om bord. Du trenger ikke dele utflukten med fremmede.

Denne typen aktivitet er ideell for de som ønsker å tilbringe en annerledes dag på sjøen med bare sine kjære i nærheten. Det gir deg også muligheten til å feire fester og spesielle begivenheter i beste Tenerife-stil.

Med våre private utflukter for grupper kan du dele en spesiell dag med familie og venner. Vi tilbyr deg komfort og total eksklusivitet for å slappe av uten tilstedeværelse av fremmede.

Seilyacht charter i Costa Adeje

sailing boat charter in Gran Canaria (1)

Hos bananapalmbay.com har vi fantastiske seilbåter for å seile Atlanterhavsvannet med stil. Velg mellom en 3 timers tur for å nyte litt kvalitetstid på kysten av Tenerife. Under turen går båten til de ideelle stedene for å se hvaler. Benytt anledningen til å svømme, snorkle og oppdage rikdommen av marint liv som omgir øya. Turen inkluderer snacks og drikke.

Katamaran charter i Costa Adeje Tenerife

Våre 4 eller 5 timers katamaranturer vil ankre rett mellom Los Gigantes-klippene i den krystallklare Masca-bukten.

Katamaranen er en komfortabel og ideell båt for en avslappende båttur på Tenerife. Nyt en spektakulær katamaranutflukt i Costa deja for å dele med venner og familie. Katamaranen for grupper lar deg feire spesielle begivenheter som bursdager og utdrikningslag om bord på en båt.

Under katamaranturen kan du sole deg eller slappe av i skyggen. Avhengig av varigheten av turen kan du gjøre forskjellige aktiviteter. Våre reiseruter inkluderer hvalsafari på Tenerife. Du kan også besøke kjempenes klipper og dra nytte av stoppet i bukten for å ta en dukkert og snorkle.

Katamaran-utfluktene inkluderer snacks og drikke. For detaljer om hver aktivitet inviterer vi deg til å kontakte oss. Vi hjelper deg med å velge den båten som passer best for dine ønsker og reiseruten som passer best for din smak.

Luksus yacht charter i Costa Adeje

Båtturer i Costa Adeje

Som allerede nevnt har vi forskjellige båter med spesifikke størrelser og funksjoner. Vi har komfortable luksusyachter for å seile Atlanterhavet slik du fortjener. Dette er luksuriøse kar for sofistikert smak.

Luksusyachtturen lar deg dele en privat utflukt med familie og venner. Turen inkluderer mannskapet for din trygghet og sikkerhet. Kapteinen på båten er en erfaren person med full kjøreerfaring og kunnskap om Bay. Benytt anledningen til å sole deg og slappe av mens kapteinen kjører båten langs de mest interessante hjørnene av Tenerifes kyst. Båten er utstyrt med alt nødvendig utstyr for at du skal nyte sjøen. Du vil ha muligheten til å hoppe i vannet for en forfriskende svømmetur og snorkle.

Fiskebåtutleie på Tenerife sør

Vi inviterer deg til å nyte fritidsfiske i det rolige vannet i Atlanterhavet. Vi tar deg med til de spesifikke stedene hvor det er mye fisk. Nyt en flott fiskeopplevelse som vil gi deg uforglemmelige minner fra ferien på Tenerife. Båtene våre er utstyrt med den nyeste teknologien for å sikre at du fanger mye fisk.

Tenerife Boat and Fishing Charter no license required Las Galletas Harbour

Tenerife er et av de beste stedene å fiske på grunn av det rike marine biologiske mangfoldet som finnes i vannet. Under denne aktiviteten vil du kunne fange småfisk og noen store fisker som bonito og tunfisk.

Assistanse

Dersom du ikke bor i Costa Adeje og ikke har egen transport, tilbyr vi henting fra ulike feriesteder på øya Tenerife. Du bør skrive til oss for å sjekke tilgjengeligheten av overføringen fra stedet der du bor.

Å velge riktig båttur er ikke så lett som det ser ut til å begynne med, siden det er mange alternativer. Du må ta hensyn til ulike faktorer som antall deltakere, båtkapasitet, type båt, budsjett, reiserute og annet. La alt være i våre hender, vi har de beste båtturene i Costa Adeje.

Vi tilbyr deg vår gratis støtte for å hjelpe deg med å velge riktig båttur. Bare ta kontakt med oss ​​via WhatsApp eller ved å fylle ut vårt kontaktskjema. Vi gir deg forskjellige anbefalinger basert på dine preferanser. Teamet vårt har lang erfaring med å organisere båtturer i Costa Adeje. Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss.

 

Båtturer på Costa Adeje

Fiske charterturer på Costa Adeje

Luksusyacht charter på Costa Adeje

Privat katamaran tur på Costa Adeje

Seilbåtutleie på Costa Adeje

Hva våre kunder sier:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Sinéad Campbell
Sinéad Campbell
30. November, 2022.
recommends
My partner and I rented a boat for 4 hours from Jan Daniel and we had the best day! By far our favourite experience of our whole holiday. We would definitely recommend to anyone looking to rent a boat to do your own exploring along the southern coast of Tenerife. 5* experience!
Birthe Rosen
Birthe Rosen
7. October, 2022.
recommends
Ich habe mit dieser Gesellschaft 2 tolle Touren gemacht. Die Teide Nationalpark Tour mit Masca, war klasse, sowohl Guide als auch Busfahrer waren toll. Viel information und gute Betreuung. Ein unvergesslicher Tag. 🥰 Die 2. Tour war Oberklasse, ich bin mit Shogun zur Wahlbeobachtung rausgefahren und wir haben eine ganze Familie Pilotwale gesehen, diese wunderbaren Wesen sind recht neugierig und kamen auch auf das Boot zu. Ich habe Shogun vorgezogen, weil mir die übervollen Katamarane nicht so gefallen. Gute Wahl. Die ganze Fahrt ist wunderbar, man fährt bis Los Gigantes und in der Bucht gibt es eine köstliche Mahlzeit. Es ist sehr beeindruckend, dort zu ankern. Habe die Fahrt sehr genossen.......ich liebe das Meer sehr.🥰
Younes Benkahla
Younes Benkahla
5. July, 2022.
recommends
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Didier Afecto
Didier Afecto
22. May, 2022.
recommends
Location d’un bateau en bon état Personnel disponible efficace et aimable C est tout bon !!!!
Steve O'Connell
Steve O'Connell
19. May, 2022.
recommends
What a fantastic day on our own private yacht. We went for the Astondoa 46 and the service was amazing. We saw sea turtles, dolphins and whales. Quick stop by a beach for a snorkel with the fishes and then back to drinking cava! Jan was great with the communication and made everything stress free. 100% would recommend to anyone planning something a little bit special.
Gert Vestergaard
Gert Vestergaard
15. October, 2021.
recommends
Alt var som aftalt, båd, pris og service i top
Iliana Düsseldorf
Iliana Düsseldorf
9. October, 2021.
recommends
Excelente servicio y mucha diversión. Aurora nos llevo a ver ballenas y bañar en el mar. Fue una experiencia espectacular en el Yate 🛥 privado de 15 metros.
Barbara Soetje
Barbara Soetje
18. July, 2020.
recommends
Very kind and professional. I made requests to them at the last moment and they worked hard to resolve them, succeeding perfectly. Thanks again
Mandy Daniela
Mandy Daniela
14. July, 2020.
recommends
Sehr emphehlenswert! Rufen zurück, kümmern sich, sind zuverlässig... Und die Fahrt hat sehr viel Spaß gemacht!
Gilbert Mat
Gilbert Mat
26. November, 2019.
recommends
Sehr zuverlässig und kompetent. Das Buchen auf der Website ist echt einfach und die Tickets wurden uns pünktlich gebracht. Ein echt guter Service!