Båtturer i Costa Adeje

Båtturer i Costa Adeje

Guide

Båtturer i Costa Adeje er en av de mest populære og anbefalte aktivitetene i Costa Adeje. Takket være de utrolige værforholdene på Tenerife er det mulig å dra på båttur når som helst på året.

På vår nettside tilbyr vi forskjellige båtturer i Costa Adeje som:

  • Seilturer
  • Katamaranturer
  • Båtturer med et lite antall passasjerer
  • Private båtturer

Båtturene er perfekte for familier, par, vennegjenger og andre typer turister.

Puerto Colón

Puerto Colón, el principal puerto de Costa Adeje para hacer un viaje en barco

Alle båtturene vi tilbyr har avgang fra Puerto Colon, havnen som ligger praktisk til i Costa Adeje. De fleste av våre båtturer inkluderer drinker, snacks eller lunsj.

Båtaktiviteter i Costa Adeje er etterspurt blant besøkende. Hvert år mottar vi tusenvis av turister på jakt etter varmt solskinn og avslappende strender. Vi anbefaler deg å reservere to uker i forveien. På grunn av populariteten til tjenestene våre, blir tidslukene utsolgt veldig raskt. Dette er noe du bør ta hensyn til når du planlegger reisen for å unngå uforutsette omstendigheter.

Varighet av båtturer i Costa Adeje

Etter å ha gjennomgått båtturene i Costa Adeje, kan du velge mellom en 2, 3 eller 4,5 timers båttur. For de som setter pris på privatliv, tilbyr vi også private charterturer i Costa Adeje som du kan dele med dine kjære i eksklusiviteten til en båt bare for deg, dine venner og familie.

Vi tilbyr båtturer i Costa Adeje for forskjellige varigheter. Dette er de vanligste:

  • 2 timers båttur for å se hvaler og delfiner.
  • 3 timers båttur for hval- og delfinsafari + Svømming og snorkling i El Puertito-bukten eller på stranden i Diego Hernandez
  • 4,5 eller 5 timers katamarantur for hval- og delfinsafari + Cliffs of Los Gigantes + Svømming og snorkling i Masca Bay

Hval- og delfinsafari

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot

Det er mange grunner til at du bør ta en båttur i Costa Adeje. En av hovedårsakene er våre fastboende: Hvalene og delfinene. Disse hvalene lever permanent mellom vannet i La Gomera og Tenerife. Du vil bli fascinert av disse dyrene fra første stund.

Båtutflukter til kjempenes klipper

Båtturer i Costa Adeje

En annen god grunn til å ta en båttur fra Costa Adeje er de utrolige klippene i Los Gigantes. Denne vulkanske fjellformasjonen når høyder på opptil 500 meter.

Båtturer i Costa Adeje er den beste måten å se disse imponerende klippene på. Lei en av våre båter med avgang fra havnen i Puerto Colon (Costa Adeje).

Privat båtutleie

For de mer kresne personene eller større grupper, anbefaler vi å ta en titt på vår Costa Adeje-båtcharterseksjon for å finne ut hvilke som er de mest eksklusive båtene for utleie.

En privat båtcharter på Tenerife lar deg nyte en eksklusiv opplevelse på havet. Båten inkluderer mannskapet og kun du og dine gjester vil være om bord. Du trenger ikke dele utflukten med fremmede.

Denne typen aktivitet er ideell for de som ønsker å tilbringe en annerledes dag på sjøen med bare sine kjære i nærheten. Det gir deg også muligheten til å feire fester og spesielle begivenheter i beste Tenerife-stil.

Med våre private utflukter for grupper kan du dele en spesiell dag med familie og venner. Vi tilbyr deg komfort og total eksklusivitet for å slappe av uten tilstedeværelse av fremmede.

Seilyacht charter i Costa Adeje

sailing boat charter in Gran Canaria (1)

Hos bananapalmbay.com har vi fantastiske seilbåter for å seile Atlanterhavsvannet med stil. Velg mellom en 3 timers tur for å nyte litt kvalitetstid på kysten av Tenerife. Under turen går båten til de ideelle stedene for å se hvaler. Benytt anledningen til å svømme, snorkle og oppdage rikdommen av marint liv som omgir øya. Turen inkluderer snacks og drikke.

Katamaran charter i Costa Adeje Tenerife

Våre 4 eller 5 timers katamaranturer vil ankre rett mellom Los Gigantes-klippene i den krystallklare Masca-bukten.

Katamaranen er en komfortabel og ideell båt for en avslappende båttur på Tenerife. Nyt en spektakulær katamaranutflukt i Costa deja for å dele med venner og familie. Katamaranen for grupper lar deg feire spesielle begivenheter som bursdager og utdrikningslag om bord på en båt.

Under katamaranturen kan du sole deg eller slappe av i skyggen. Avhengig av varigheten av turen kan du gjøre forskjellige aktiviteter. Våre reiseruter inkluderer hvalsafari på Tenerife. Du kan også besøke kjempenes klipper og dra nytte av stoppet i bukten for å ta en dukkert og snorkle.

Katamaran-utfluktene inkluderer snacks og drikke. For detaljer om hver aktivitet inviterer vi deg til å kontakte oss. Vi hjelper deg med å velge den båten som passer best for dine ønsker og reiseruten som passer best for din smak.

Luksus yacht charter i Costa Adeje

Båtturer i Costa Adeje

Som allerede nevnt har vi forskjellige båter med spesifikke størrelser og funksjoner. Vi har komfortable luksusyachter for å seile Atlanterhavet slik du fortjener. Dette er luksuriøse kar for sofistikert smak.

Luksusyachtturen lar deg dele en privat utflukt med familie og venner. Turen inkluderer mannskapet for din trygghet og sikkerhet. Kapteinen på båten er en erfaren person med full kjøreerfaring og kunnskap om Bay. Benytt anledningen til å sole deg og slappe av mens kapteinen kjører båten langs de mest interessante hjørnene av Tenerifes kyst. Båten er utstyrt med alt nødvendig utstyr for at du skal nyte sjøen. Du vil ha muligheten til å hoppe i vannet for en forfriskende svømmetur og snorkle.

Fiskebåtutleie på Tenerife sør

Vi inviterer deg til å nyte fritidsfiske i det rolige vannet i Atlanterhavet. Vi tar deg med til de spesifikke stedene hvor det er mye fisk. Nyt en flott fiskeopplevelse som vil gi deg uforglemmelige minner fra ferien på Tenerife. Båtene våre er utstyrt med den nyeste teknologien for å sikre at du fanger mye fisk.

Tenerife Boat and Fishing Charter no license required Las Galletas Harbour

Tenerife er et av de beste stedene å fiske på grunn av det rike marine biologiske mangfoldet som finnes i vannet. Under denne aktiviteten vil du kunne fange småfisk og noen store fisker som bonito og tunfisk.

Assistanse

Dersom du ikke bor i Costa Adeje og ikke har egen transport, tilbyr vi henting fra ulike feriesteder på øya Tenerife. Du bør skrive til oss for å sjekke tilgjengeligheten av overføringen fra stedet der du bor.

Å velge riktig båttur er ikke så lett som det ser ut til å begynne med, siden det er mange alternativer. Du må ta hensyn til ulike faktorer som antall deltakere, båtkapasitet, type båt, budsjett, reiserute og annet. La alt være i våre hender, vi har de beste båtturene i Costa Adeje.

Vi tilbyr deg vår gratis støtte for å hjelpe deg med å velge riktig båttur. Bare ta kontakt med oss ​​via WhatsApp eller ved å fylle ut vårt kontaktskjema. Vi gir deg forskjellige anbefalinger basert på dine preferanser. Teamet vårt har lang erfaring med å organisere båtturer i Costa Adeje. Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss.

 

Båtturer på Costa Adeje

Fiske charterturer på Costa Adeje

Luksusyacht charter på Costa Adeje

Privat katamaran tur på Costa Adeje

Seilbåtutleie på Costa Adeje

Skal du tilbringe ferien i Costa Adeje og leter etter ting å gjøre? Da har du kommet...
Velkommen til Costa Adeje! I denne teksten finner du de beste utfluktene og dagsturene...
Er du på ferie i Tenerife og bor i Costa Adeje? Sikkert du vil vite tilgjengeligheten av...
I denne seksjonen kan du finne våre firhjulingssafarier som vi tilbyr med henting og...
Velkommen til Bananapalmbay.com, i denne delen finner du 14 båter til leie i Costa...
Hvalsafari i Costa Adeje, Tenerife, er sannsynligvis den mest populære aktiviteten for...
Det er en urban strand som ligger i Costa Adeje som tilbyr alt du trenger for en...
Playa Fañabé er en herlig lys sandstrand med fantastiske rekreasjonsaktiviteter. Den...
Det er en flott urban strand for å sole seg og nyte havet på Tenerife. På grunn av sin...
Playa de Troya I og II er to strender i Costa Adeje. Her finner du all moroa med havet,...