Izleti s katamaranom v Costa Adeje Tenerife

Izleti s katamaranom v Costa Adeje Tenerife

Guide

Izleti s katamaranom v Costa Adeje so zelo priljubljeni med turisti, ki vsako leto prihajajo na Tenerife. Katamarani so udobni čolni z zmogljivostjo za majhne skupine, kar nam omogoča, da uživamo v morju brez družbe številnih ljudi. Izlet z ladjo izkoristite za sprostitev, sončenje ali preprosto počitek v senci, medtem ko občudujete razgled na obalo.

V tem besedilu vam želimo predstaviti prednosti izleta s katamaranom v Costa Adeje in značilnosti naših najboljših izletov.

Zakaj izleti s katamaranom v Costa Adeje?

Costa Adeje je eno najpomembnejših turističnih središč na Tenerifih. V njem je zbrana odlična hotelska, gastronomska in rekreacijska ponudba. Tu se nahaja tudi Puerto Colón, eno najpomembnejših pristanišč na otoku. Večina naših izletov z ladjo se odpelje od tu.

Z najemom katamarana v Costa Adeje lahko obiščete območja, kjer živijo kiti na Tenerifih. Naši čolni odhajajo v vode med Tenerifom in La Gomero, kjer je pogosto mogoče videti delfine, ki se veselo sprehajajo naokoli. Tenerife je eden najbolj priporočljivih krajev za opazovanje kitov in z veliko sreče bomo morda videli tudi kakšnega igrivega kita, ki se bo približal čolnu.

Zdaj vam želimo predstaviti naše katamarane za zasebne in skupne izlete. Upamo, da boste s tem vodnikom lahko izbrali dejavnost, ki vam najbolj ustreza. Vabimo vas, da nam pišete na WhatsApp, da se pogovorimo in rešimo vaša vprašanja o kateri koli dejavnosti.

Klifi Los Gigantes

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (1)Naši izleti, ki trajajo 4 ure ali več, vas bodo popeljali do teh impozantnih skalnih velikanov, da boste občudovali njihovo lepoto in veličastnost. Skale Los Gigantes, znane tudi kot “peklenska stena”, so znane po vsem arhipelagu. Med bivanjem v Costa Adeeju ali katerem koli drugem mestu na Tenerifih jih bo želel obiskati vsak.

Te skalne gore so nastale kot posledica starodavnih vulkanskih izbruhov. Danes so prikazane kot velike stene, ki varujejo obalo Tenerifov. Ustvarjajo tudi odlične pogoje za razvoj morskega življenja, kjer lahko najdemo različne rastlinske in živalske vrste. To je še posebej dragoceno za potapljače, ki sem nenehno prihajajo plavat in odkrivati čare morskega dna.

Zaliv Masca je čudovita plaža s črnim peskom ob vznožju klifov. Sem prihajajo številni čolni, da bi se osvežili v kristalno čisti vodi. Tu lahko plavate in potapljate. Uživajte v tem pristnem raju narave z našimi izleti s katamaranom iz Costa Adeje.

Zasebni čarter katamarana za opazovanje kitov in delfinov v Costa Adeje

Na našem spletnem mestu so na voljo različne možnosti za zasebni najem čolna. Izbirate lahko med jadrnicami, jahtami, motornimi čolni in drugimi. Povabite svoje bližnje prijatelje in praznujte pomembne datume. Na ekskluzivni vožnji po vaših željah boste samo vi in naša posadka. Izkoristite priložnost za praznovanje obletnice poroke, predloga za poroko, promocije in še več.

V tem razdelku vam predstavljamo naše najboljše katamarane, s katerimi boste lahko pluli na ekskluziven način.

Zasebna vožnja na prostornem katamaranu Kalima

Tenerife - Boat Charter - (7).minZaradi svoje dolžine 36 metrov vam bo naša ladja Kalima omogočila udobno vožnjo s katamaranom s skiperjem v Costa Adeje. Izbirate lahko med 3 ali 5 urami za opazovanje kitov in plavanje. Če rezervirate 8 ur, lahko obiščete neverjetne pečine Los Gigantes in zaliv Masca. Vključene so brezalkoholne pijače in prigrizki. Paella po želji za doplačilo.

Kennexova zasebna čarterska pogodba za katamaran

catamaran tour in tenerife private and shared (9).minTa čudovita ladja lahko sprejme največ 11 oseb. Na njenem krovu boste našli mrežo, na kateri se lahko sprostite. Najem za 3 ure, da si ogledate kite in zaplavate v zalivu. Na 5 do 7-urnih izletih se lahko odpravite do Skale velikanov in čudovitega zaliva Masca. Vključena je oprema za potapljanje, osvežilna pijača na krovu in skupna hrana med postankom. Prevoz za doplačilo.

Zasebno čartersko potovanje s katamaranom za 45 oseb z Edenom

Tenerife catamaran charter for 45 personsTo je fantastičen 3-urni zasebni izlet. Za vseh 45 potnikov imamo dovolj prostora, da lahko uživajo v vožnji in se sprostijo. Na izletu si lahko ogledate kite in plavate ob obali. Vključen je en sendvič na osebo in pijača na krovu. S seboj lahko prinesete tudi svojo pijačo in prigrizke. Ob doplačilu so na voljo dodatna hrana in zvitki.

Skupni izleti s katamaranom iz Costa Adeje

Na voljo imamo tudi različne katamarane za skupni najem. Pridite in križarite po zalivu ter doživite čudovita doživetja.

Skupni izlet s katamaranom Edén

eden catamaran tour tenerifeKot smo že omenili, je katamaran Eden velik in prostoren. V 2 urah si lahko ogledate kite in delfine na Tenerifih ter zaplavate. Vključena je tudi pijača.

3-urni izlet za opazovanje kitov z ladjo Freebird

catamaran tour in Tenerife with FreebirdTa pot se začne v Puerto Colonu in se odpravi v vode v bližini La Gomere, kjer si lahko ogledate morske živali Tenerifov. Nato se odpravimo do obale za kopanje in potapljanje. Po postanku na obali so vključeni pijača na krovu in prigrizki.

Prostoren katamaran Kalima za 11 oseb

Tenerife - Boat Charter - (9).minPonujamo vam priložnost, da potujete na katamaranu Kalima v skupni rabi. V 3 urah boste doživeli neverjetne trenutke na morju. Čeprav je izlet skupen, bo na njem le nekaj ljudi, zato se boste vsi počutili enako udobno kot na ekskluzivnem izletu. Rezervirajte si ogled kitov in plavanje v Atlantiku.

Rezervacije in rezervacije

Če bi se radi popeljali z enim od teh čolnov, nam pišite in oddajte svojo prijavo. Opozarjamo vas, da večina teh izletov vključuje prevoz iz najpomembnejših turističnih središč na Tenerifih.

Poleg teh katamaranskih izletov v Costa Adeje nudimo tudi različne čolne za plovbo po zalivu in uživanje v morju. Ne pozabite nas kontaktirati prek aplikacije WhatsApp ali kontaktnega obrazca, ki je priložen vsaki dejavnosti. Priporočamo tudi, da nam pišete dva tedna vnaprej, saj boste tako imeli več možnosti, da najdete mesta za izbrani datum. Upamo, da boste v počitnicah v Costa Adejeju uživali v polni meri.

Čarterji za katamarane na Costa Adeje
Ekskurzije s katamaranom na Costa Adeje
Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki:
Plaže v Costa Adeje