Buggy Safari avontuur op Tenerife - 11295
Buggy Safari avontuur op Tenerife - 11296
Buggy Safari avontuur op Tenerife - 11297
Buggy Safari avontuur op Tenerife - 11298
Buggy Safari avontuur op Tenerife - 11299
Buggy Safari avontuur op Tenerife - 11300

Buggy Safari avontuur op Tenerife

🏷️ Prijzen

80,00€

1,5 uur - 32 km

195,00€

4.5 uur - 150 km

155,00€

3.5 uur - 120 km

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

🗺️ Routebeschrijving

Buggy avontuur in de bergen of aan de kust van Tenerife voor een sensationeel dagje uit. Ontdek de geheimen van het Teide Nationaal Park en zijn kusten.

Breng uw professionele camera mee en maak de mooiste foto’s van de pracht van de Teide en zijn omgeving. Profiteer van de stops om frisse lucht in te ademen en nieuwe energie op te doen. Speciaal voor avontuurlijke natuurliefhebbers.

Wij bieden u verschillende opties, zodat u kunt kiezen wat u het meest aanspreekt:

1) Kustavontuur: dit is een activiteit die anderhalf uur duurt en 32 kilometer aflegt, vertrek om 18:00 uur. Deze rit vertrekt vanaf Las Américas naar La Caleta waar we stoppen om de schoonheid van de stranden te bewonderen. Aan het einde keren we weer terug naar Las Américas.

2) Teide Tour La Gran Aventura De Montaña: deze tocht duurt 4 uur en 40 minuten over 150 kilometer. We vertrekken om 8:40 uur naar Los Gigantes om de onmetelijkheid van de kliffen te bewonderen. We rijden verder via Chío en Guía de Isora om het majestueuze Teide Park te bereiken. Daar rijden we door het bos en over paden die gemarkeerd zijn door gestolde lava. De volgende halte zijn Las Cañadas del Teide en Los Poleos, waar we kunnen genieten van de natuur en haar charmes. Daarna rijden we over de weg naar Vilaflor, waar we kunnen genieten van de lunch die bij de prijs is inbegrepen. Tenslotte keren we terug naar Las Americas.

3) Teide Express Fun And Adventure: dit avontuur van 3 uur en een half en 120 kilometer begint met een bezoek aan Vilaflor op 2200 meter boven de zeespiegel, om vervolgens door te rijden naar Las Cañadas del Teide vanwaar u de top en de omgeving van de vulkaan kunt zien. Geniet van het uitzicht en de rust van de natuurlijke omgeving. De terugreis naar Las Americas gaat langs de zuidkust van Tenerife.

Overige details

Maximaal 2 passagiers per buggy.

Informatie voor klanten: De buggy’s hebben handgeschakelde versnellingsbakken. Op de dag van de excursie moeten de klanten in het bezit zijn van hun rijbewijs (voorlopige rijbewijzen worden niet geaccepteerd). Verzekering is inbegrepen in de prijs van de excursie. Kinderen jonger dan 18 jaar mogen niet rijden. Begeleidende kinderen moeten ten minste 1,20 meter lang zijn.

Aanbeveling: Warme kleding.

Prijzen zijn per buggy met 1 of 2 personen.

Neem contact op met Bananapalmbay.com via WhatsApp Bottom

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

🚌 Transport beschikbaar van / Starten in de buurt van:

Deze activiteit is eenvoudig te realiseren als u in een van de volgende vakantieparken verblijft:

Bij boeking ontvangt u alle benodigde gegevens om het ontmoetingspunt / afhaalpunt gemakkelijk te vinden.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

  Contact & Boekingsaanvraagformulier:

  Wilt u meer weten over het boekingsproces? Bekijk het dan: Hoe te boeken?

  Velden met * zijn verplicht

  Excursie details:

  Participants:

  Contactinformatie:

  Voorkeursbetalingsmethode

  Commentaar:

  Data Treatment: De gegevens worden niet gecommuniceerd of verkocht aan derden. Wij haten spam en zullen u geen reclame sturen. De gegevens worden maximaal 18 maanden bewaard. Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Verantwoordelijke persoon: Jan Daniel. Doel: Het verkrijgen van informatie over de boekingsaanvraag en de aankoop van de aangeboden activiteit. Wij kunnen met dat doel contact met u opnemen via whatsapp, e-mail of telefoon.

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

  Gerelateerde activiteiten:

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom