Buggy Safari Adventure på Tenerife - 11295
Buggy Safari Adventure på Tenerife - 11296
Buggy Safari Adventure på Tenerife - 11297
Buggy Safari Adventure på Tenerife - 11298
Buggy Safari Adventure på Tenerife - 11299
Buggy Safari Adventure på Tenerife - 11300

Buggy Safari Adventure på Tenerife

🏷️ Prisene

80,00€

1,5 timer - 32 km

195,00€

4,5 timer - 150 km

155,00€

3,5 timer - 120 km

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

🗺️ Reiserute

Buggy-eventyr i fjellene eller kysten av Tenerife for en sensasjonell dag ute. Oppdag hemmelighetene til Teide nasjonalpark og dens kyster.

Ta med det profesjonelle kameraet ditt og ta de beste bildene av Teides prakt og omgivelsene. Dra nytte av stoppene for å puste inn frisk luft og forny energien din. Spesielt for eventyrlystne naturelskere.

Vi tilbyr deg forskjellige alternativer slik at du kan velge den som appellerer mest til deg:

1) Kysteventyr: dette er en aktivitet som varer i 1 og en halv time og dekker 32 kilometer, med avgang kl. 18.00. Denne turen starter fra Las Américas til La Caleta hvor vi stopper for å beundre skjønnheten til strendene. På slutten går vi tilbake til Las Américas igjen.

2) Teide Tour La Gran Aventura De Montaña: denne turen tar 4 timer og 40 minutter over 150 kilometer. Vi drar klokken 08:40 til Los Gigantes for å beundre klippenes uendelighet. Vi fortsetter gjennom Chío og Guía de Isora for å nå den majestetiske Teide-parken. Der kjører vi gjennom skogen og langs stier merket av størknet lava. Neste stopp er Las Cañadas del Teide og Los Poleos, hvor vi kan nyte naturen og dens sjarm. Deretter kjører vi med bil til Vilaflor, hvor vi kan nyte lunsjen inkludert i prisen. Til slutt kommer vi tilbake til Las Americas.

3) Teide Express Fun And Adventure: dette eventyret på 3 og en halv time og 120 kilometer starter med et besøk til Vilaflor på 2200 meter over havet, for å fortsette til Las Cañadas del Teide hvor du kan se toppen og omgivelsene til vulkanen. Nyt utsikten og roen i det naturlige miljøet. Returreisen til Las Americas går langs sørkysten av Tenerife.

Andre detaljer

Maks 2 passasjerer per buggy.

Kundeinformasjon: Buggiene har manuelle girkasser. På dagen for utflukten må klienter være i besittelse av førerkortet sitt (foreløpige sertifikater godtas ikke). Forsikring er inkludert i prisen for turen. Barn under 18 år har ikke lov til å kjøre bil. Medfølgende barn må være minst 1,20 meter høye.

Anbefaling: Varme klær.

Prisene er per buggy med 1 eller 2 personer.

Kontakt Bananapalmbay.com på WhatsApp Bottom

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

🚌 Transport tilgjengelig fra / starter i nærheten:

Denne aktiviteten er enkel å gjøre hvis du er i et av følgende resorts:

Ved bestilling vil du motta alle nødvendige detaljer for å finne møtepunktet / hentepunktet enkelt.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

  Kontakt- og bestillingsskjema:

  Vil du vite mer om bestillingsprosessen? Sjekk ut: Hvordan bestille (en)?

  Felt med * er påkrevd

  Informasjon om utflukt:

  deltakere:

  Contact Information:

  Foretrukket betalingsmetode

  kommentarer:

  Databehandling: Dataene vil ikke bli kommunisert eller solgt til tredjepart. Vi hater spam og vil ikke sende deg reklame. Dataene blir lagret i maksimalt 18 måneder. Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på dette nettstedet. Ansvarlig person: Jan Daniel. Formål: Få answear om bestillingsforespørselen og kjøp av aktiviteten som tilbys. Vi kan kontakte deg på whatsapp, e-post eller telefon for det formålet.

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

  Relaterte aktiviteter:

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom