Første publisering: oktober 24, 2021 | Sist oppdatert: september 29, 2022 | Forfattar: Jan Daniel

Tenerife fisketurer og private fiskecharter

Tenerife er et flott sted for fiskebåtcharter. Kom ombord på våre sportsfiskebåter og tren på havfiske, trolling, lett redskapsfiske, bunnfiske og mye mer. Liker du å fiske og er en av dem som slapper av foran fiskestanga, må du besøke Tenerife.

Del turen med andre sportsfiskere, eller bestill bare en av våre rimelige private fiskecharter. Vi forsikrer deg om at du vil få en flott fiskeopplevelse i Atlanterhavet. Vi har erfarne kapteiner med mange års erfaring som kjenner bukta, fisketeknikkene og de beste fiskestedene.

Våre fiskebåter inkluderer alt du trenger for fiske. For å gjøre reservasjoner, vennligst kontakt oss på WhatsApp, vi vil gjerne gi deg råd om båtene og tilgjengelige datoer.

Fisk fisket på Tenerife

Tenerife Boat and Fishing Charter no license required Las Galletas Harbour

Tenerife har et veldig rikt marint liv som gjør det til et av de beste stedene i verden for fiske. Takket være det store artsmangfoldet er det mulig å fiske hele året. Du må bare vite hva slags fisk som kommer inn hver sesong.

Avhengig av sesong kan du fiske etter blå marlin, hvit marlin, tunfisk, wahoo, dorado, hestmakrell, barracuda, rokker, sverdfisk, haier, havabbor og andre typer fisk.

Tenerife Boat and Fishing Charter no license required Las Galletas Harbour

Bare ekte elskere av sporten vet hvor givende det er. Mens du venter på at en fisk skal ta agnet ditt, kan du beundre den vakre utsikten over havet, dele drinker, sole deg og chatte med venner. Våre private fisketurer gir også muligheten til å gå ned til sjøen for bading og snorkling.

Vi tilbyr ulike alternativer for utleie av fiskebåter, som kan være med delt utflukt eller gjennom privat båtcharter. For å bli kjent med alle tilgjengelige aktiviteter presenterer vi deg en oppsummering. På slutten av teksten finner du oversikten over hver aktivitet med dets respektive kontaktskjema for å gjøre reservasjoner.

Fiskecharter i Las Galletas

Private Fishing Charter in Las Galletas Tenerife No licese required (1)

Vi tilbyr deg 4 timers moro på havfiske med familie og venner. I løpet av turen kan du også stoppe i bukten for en forfriskende svømmetur. Båten er utstyrt med alt nødvendig utstyr for fiske som fiskestang, agn med mer. Inkludert i utstyret er en elektrisk slangetrommel med 400 meter for maksimal effekt ved svært stor fisk. Denne ekskursjonen går fra havnen i Las Galletas. Du kan bestille med eller uten skipper, men skal du kjøre selv trenger du gyldig båtsertifikat.

Privat fiskeutflukt på Tenerife sør

Vi har en ideell aktivitet for de som ønsker å komme i gang med sportsfiske. Med 28 fot Bertram fiskebåt charter kan du fiske i selskap med familie og venner. Utflukten varer i 4 timer hvor du vil kunne fiske, og du vil garantert fange mye fisk. Vi sørger for at vi tar båten til de beste fiskeplassene på Tenerife. I tillegg vil du lære om teknikker og tips fra vår kaptein Stephan med mange års erfaring som fisker.

Privat fiskecharter på Tenerife med Happy Hooker

Vår fisketur med Happy Hooker vil tillate deg å fiske i Atlanterhavet med familie og venner. Turen er helt privat, bare du og dine gjester på båten. For å fiske og kjøre selv trenger du gyldig førerkort.

Fisketur på Tenerife

Tenerife Boat and Fishing Charter no license required Las Galletas Harbour

Med Happy hooker kan du også dra på fisketur på Tenerife. Denne ekskursjonen er tilgjengelig for maksimalt 7 personer.

NO LIMIT er en annen av våre båter tilgjengelig for sportsfisketurer. Nyt 4 timer i havet om bord på en flott fiskebåt.

Husk at du kan kontakte oss på vår WhatsApp for å avklare tvilen din, gi deg detaljer om hver utflukt og fiskecharter på Tenerife. I listen som du finner på slutten av teksten presenterer vi listen over aktiviteter som er tilgjengelige for fiskecharter på Tenerife, inne i hver av dem finner du detaljer og kontaktskjema for å gjøre reservasjoner.

Ombordstigning

Våre fisketurer går fra Puerto Colon, som ligger nær Los Cristianos, Playa de las Americas og Costa Adeje.

Drikke er normalt inkludert. Det finnes også utstyr om bord. Båtene har alt nødvendig utstyr for fiske. Vi har utstyr av utmerket kvalitet og den nyeste teknologien for å gi deg en tilfredsstillende opplevelse. Bare velg den båten du liker og fyll ut kontaktskjemaet nederst på hver side.

Andre ting å gjøre på ferie på Tenerife

Playa Puerto Santiago.min

Tenerife tilbyr deg mange muligheter for å nyte ferien. Hvis du liker havet like mye som oss, foreslår vi båtutleie på Tenerife for å feire spesielle anledninger. Hvis du feirer en bursdag eller bryllupsdag, hvilken bedre måte enn å ta med familien ut på havet. Vi har forskjellige båter og reiseruter for å gi den beste opplevelsen for våre kunder. Med privat båtutleie uten skipper kan du være sjåfør.

Under båtturene på kysten av Tenerife kan du besøke de vakreste hjørnene av bukten, besøke klippene i Los Gigantes, se delfiner og hvaler, gå ned til havet for å kjøle deg ned og snorkle. Hvis du ønsker å bestille noen av våre aktiviteter, er det bare å bla gjennom nettsiden for å finne det du trenger. Skriv oss direkte til WhatsApp for å gi deg råd og gjøre reservasjoner.

En annen måte å nyte havet på er å tilbringe en avslappende dag på strendene på Tenerife, den beste i Kanariøygruppen. Vi anbefaler Playa de Puerto Santiago hvis du vil nyte en dag på stranden med alle bekvemmeligheter. Ligger i Alajeró kommune, har den utmerkede tjenester, og der kan du nyte vannsport med familien, dykke og, selvfølgelig, fiske.

Fortsetter vi med de beste strendene på Tenerife, vil vi gjerne nevne Playa de los Gigantes, som ligger i Santiago del Teide. Denne stranden mottar hundrevis av besøkende hvert år for sin avslappede atmosfære og rolige bølger, ideell for å nyte med familien. Det ligger rett ved kysten av landsbyen Los Gigantes, et sted fullt av lidenskapelige fiskere og sjømenn. Det er mange alternativer å velge mellom, du kan også besøke Playa de Fañabé med mer gylden sand, Playa del Duque med en privilegert beliggenhet eller Playa de Troya kjent for sine fester og morsomme atmosfære.

Assistanse og reservasjoner

For å bestille noen av våre fisketurer på Tenerife, skriv til oss på WhatsApp eller fyll ut kontaktskjemaet vedlagt hver aktivitet. Vi inviterer deg til å leve en majestetisk fiskeopplevelse i Tenerife-bukten. Våre utflukter lar deg nyte en flott dag med fiske med utmerkede resultater. Husk at med utleie av private fiskebåter kan du kjøre selv og nyte med familie og venner i total eksklusivitet.

Book via WhatsApp

Fiske charterturer på Tenerife

Fisketurer på Tenerife

Book via WhatsApp

Hva våre kunder sier:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.