Båtturer på Teneriffa

Båtturer på Teneriffa

Ikke alt det Tenerife har å tilby er tilgjengelig med føtter. Det er noen veldig gode grunner til å ta en båttur under ferien og utforske Tenerife med båt. Her er bare noen av dem.

Å se hvaler og delfiner. Hvalsafari er en av de mest populære aktivitetene på Tenerife, som er mulig å gjøre når som helst på året. Årsaken til dette er at disse fantastiske dyrene lever permanent i det omkringliggende vannet på Tenerife (for det meste nær sørkysten).

Båtturene på Tenerife er virkelig en flott mulighet til å se disse fantastiske dyrene i sitt naturlige miljø. Vi kan sikre at denne opplevelsen vil være full av glede for både voksne og barn. Hvaler og delfiner er veldig sosiale og nysgjerrige, så du kan se dem spille ganske nær båten. De vanligste artene du kan få øye på på Tenerife er flaske-nese-delfiner og pilothvaler.

 

Du kan velge mellom seilbåt, katamaran eller motorbåt. I tillegg kan du velge båten etter kapasiteten til personer om bord. Hvis du for eksempel vil ha en mer avslappet atmosfære, kan du velge en båt med redusert antall personer ombord, det beste alternativet vil være, for eksempel Abrazo Catamaran. Eller hvis du vil føle en ekte seilopplevelse, bør du gå sikkert med kaptein Carlos i Octopuseye 3-timers tur eller privat charter.

Som vi nevnte før, kan du også gjøre en hvalsafari-båttur privat ved å leie båten med kaptein hvis du vil gjøre den litt mer tilpasset dine behov og bare dele opplevelsen med familie eller venner.

For øyeblikket har vi veldig konkurransedyktige priser. Så ikke gå glipp av muligheten til å oppleve et privat yachtcharter under ferien på Tenerife.

En annen god grunn til å ta en båttur på Tenerife er å se de fantastiske Los Gigantes Cliffs. Denne turen er tilgjengelig med en 6 til 7 timers privat chartertur samt med en delt båttur.

For den delte turen kan du for eksempel ta en Freebird-katamaran på en 4,5-timers tur. Det er også nødvendig å nevne at denne turen også inkluderer hvalsafari.

På båtturene som varer 3 timer eller lenger, vil du bli tilbudt litt mat eller mat og gratis drikke. Og selvfølgelig vil det være mulig å svømme og snorkle ved El Puertito-bukten eller Masca-bukten.

Puerto Colon er havnen der det meste av båtene vi tilbyr seiler fra.

Det ligger sør på Tenerife, nær alle de velkjente feriestedene: Los Cristianos, Playa de las Americas og Costa Adeje.

De fleste av våre båtturer tilbyr deg også en gratis henting fra hotellet. Hvis du bor på nordsiden av Tenerife og har en bil, kan du ta en hvilken som helst båttur vi tilbyr.

Men hvis du ikke har bil i løpet av ferien din, kan vi fortsatt tilby deg en tur med Royal Delfin, som også tilbyr henting fra Puerto de la Cruz.

Hvis du har spørsmål, kan du alltid kontakte oss.

Hurtigbåt charter på Tenerife

Privat katamaran tur på Tenerife

Seilbåt charterturer på Tenerife

Du skal passere ferien i Costa Adeje og leter etter ting å gjøre? Da kom du til rett...
Leter du etter turer på øya på Tenerife? Så følg med! Hos oss kan du gjøre de...
Våre Private Luksusbåtturer er et godt valg hvis du ser etter en meget spesiell og...
Ser du etter en virkelig spesiell og uforglemmelig opplevelse i ferien din? Den perfekte...
Lurer på hvilke ting du kan gjøre på Tenerife. Sjekk ut vår liste over ting å gjøre...