Første publisering: januar 4, 2021 | Sist oppdatert: september 6, 2022 | Forfattar: Jan Daniel

Båtturer på Teneriffa

Det er virkelig mange gode grunner til å bestille våre båtturer på Tenerife. Nyt fantastiske opplevelser under ferien og utforsk Tenerifes hav.

Vi tilbyr et bredt utvalg av båtturer på Tenerife. Her er en oversikt:

 • 2 timers båttur + hval- eller delfinsafari
 • 3 timers båttur + hval- eller delfinsafari + svømming/snorkling
 • 4 eller 5 timers båttur + Hval- eller delfinsafari + Los Gigantes Cliffs + Masca Bay
 • Privat båtcharter med kaptein/skipper
 • Båtutleie uten skipper (ingen seilkort kreves)
 • Båtutleie uten skipper (lisens kreves)

Aktiviteter som tilbys av båtutflukter på Tenerife

Den første grunnen til å leie en båt på Tenerife er at du vil se steder som bare kan nås med båt. Et eksempel på dette er Masca-bukten, en av Tenerifes må-se steder og attraksjoner.

Våre båtturer på Tenerife Sør tar deg til stedene hvor du kan se hvaler. Det er et vidunder. Nyt å se dem komme og gjøre piruetter i vannet.

Du kan også fiske, sole deg, slappe av, svømme og snorkle. Det fantastiske med den evige vårens øy er at det er godt vær året rundt. Nyt Tenerife fra januar til desember. Du vil alltid finne gunstig vær.

Skal du på utflukter på Tenerife med barn, ikke glem å ta dem med på en båttur i bukten. Av erfaring vet vi at barn trives best på turen.

Nedenfor vil vi beskrive alt du kan gjøre og nyte under båtturene på Tenerife.

Hval- og delfinsafari

Excursiones en barco con ballenas y delfines en Tenerife Sur

Hval- og delfinsafari med båt er en av de mest populære aktivitetene på Tenerife. De vanligste artene som kan sees under sjøutflukter på Tenerife er nesedelfiner og grindhval. Men andre kjente arter av hvaler har også blitt sett, da Tenerife er et mellompunkt i deres årlige trekkruter.

Noen av disse utrolige dyrene lever permanent i vannet rundt Tenerife. Det er grunnen til at vi kan si at 99 % av våre buktturer er i stand til en vellykket hval- eller delfinopplevelse.

Med noen av våre båtturer på Tenerife vil du også kunne se OG høre hvaler og delfiner.

Å bestille en båtutflukt på Tenerife er virkelig en flott opplevelse å se disse fantastiske dyrene i deres naturlige miljø. Vi kan forsikre deg om at denne opplevelsen vil være full av glede for både voksne og barn. Hvaler og delfiner er veldig omgjengelige og nysgjerrige, så du vil kunne se dem leke like i nærheten av båten.

Vi anbefaler at du bestiller hval- og delfinutflukter på Tenerife i 2 eller 3 timer for å se eller høre hvaler og delfiner. Her er en rask liste over våre 3 mest populære båtturer på Tenerife for dette formålet:

 • 3 timers båttur med katamaranen Eden
 • 3 timers båttur med Freebird
 • 3 timers båttur med Maxicat

I tillegg til de 3 timers båtturene kan du svømme og/eller snorkle utenfor kysten av La Caleta eller i Puertito de Adeje-bukten.

Besøk klippene i Los Gigantes

Excursión en barco a Los Gigantes en Tenerife

Dette er en av de mest populære aktivitetene på Tenerife. Det er også en god grunn til at du bør ta en båttur på Tenerife. Vi snakker om de gigantiske klippene i Los Gigantes. Denne enorme vulkanske formasjonen av basaltisk stein når høyder på opptil 500 meter over havet på enkelte punkter. Disse klippene ble kjent av de før-spanske innbyggerne som «Helvetes mur».

Klippene vil ikke forlate deg likegyldig, de vil få deg til å føle kraften til Moder Natur.

For å se de gigantiske klippene på Tenerife kan du ta en felles båttur på 4,5 timer eller lenger. Båtturer på Tenerife for å besøke klippene:

 • Katamaranutflukt Freebird Masca
 • Katamaran ekskursjon Royal Delfin
 • Katamaranutflukt Maxicat Gigantes
 • Hval- og delfinsafari og delfinlyttingstur

Masca Bay

Excursión en barco a la Bahía de Masca y Los gigantes

Nyt et majestetisk eventyr i et naturlig miljø langt unna byen. Våre båtturer på Tenerife tar deg til Masca Bay, som ligger midt i Los Gigantes-klippene.

Legender sier at bukten en gang ble brukt av pirater som et tilfluktssted. Vi ankrer vanligvis her for svømming, snorkling og servering av lunsj under våre turer i Los Gigantes.

Sjekk båtplanen til Masca Los Gigantes. La oss snakke med WhatsApp for å hjelpe deg med å velge hvilken båt som passer deg best, lengden på turen og avgangstid.

Katamaranturer på Tenerife

Å ta en båttur for å utforske Atlanterhavet under ferien på Tenerife er en fin måte å koble fra den daglige rutinen.

Vi anbefaler å leie en katamaran. De er komfortable og gode båter for grupper på 10 til 40 personer. Nyt solen, del med vennene dine og slapp av foran havets skjønnhet.

Katamaran-utfluktene på Tenerife inkluderer kaptein og drivstoff. Avhengig av varigheten, som kan være fra 2 til 5 timer, vil du nyte forskjellige aktiviteter.

Katamaranturer på Tenerife er ideelle for hvalsafari, svømming, snorkling og ankring i de vakreste vikene i bukten. Turen inkluderer mat og drikke.

Du kan også leie en privat katamaran på Tenerife for å dele eksklusivt med familie og venner. Nyt en utrolig dag i Atlanterhavet sammen med familien eller vennene dine.

Som vi allerede har nevnt, blant aktivitetene på Tenerife, er det mest populære alternativet båtturen til Los Gigantes. For å nyte det til det fulle, anbefaler vi deg å bestille vår Tenerife delfinutflukt med katamaran. Hver båt har unike egenskaper, men når vi snakker om katamaran tenker vi på friskhet, ungdom og glede.

 • Kennex katamaran
 • Katamaran Royal Delfin
 • Katamaran Eden
 • Katamaranutflukt Freebird Masca
 • Katamaran ekskursjon Royal Delfin
 • Katamaranutflukt Maxicat Gigantes

Motorbåtutleie

Excursiones privadas en barcos de lujo en Tenerife con capitan

Dette er en fin måte å nyte solskinnet på Tenerife. Ta med vennene dine på en hurtigbåttur for å kjenne vinden i ansiktet deres. Unn dem en flott dag ute med våre båtturer på Tenerife.

Feir bursdager eller overrask partneren din på bryllupsdagen. Den private motorbåtutleien er ideell for å ha det hyggelig uten å være omgitt av fremmede. Alle båtens fasiliteter kun for deg og dine gjester.

Hurtigbåter har en gjennomsnittlig kapasitet på 12 personer. Turene inkluderer drikke og mat. Vi har vanligvis turer på 3 og 4 timer.

Nyt denne båtturen rundt Giants Tenerife. De fleste av våre reiseruter inkluderer et stopp ved Los Gigantes Cliffs.

 • Motorbåt Azimut 39
 • Seilbåt Kosamui
 • Hurtigbåt 700 HK

Yacht-utflukter

Hvis du leter etter et luksuriøst og komfortabelt fartøy, bør du leie en yacht. Det er det mest eksklusive alternativet for kresne smaker.

Våre moderne yachter lar deg feire med familie eller venner med tryggheten til en privat yachtcharter.

Feir bedriftsbegivenheter, inviter familien til en dag på havet eller unn partneren din en flukt til havet.

Nyt luksuriøse fasiliteter, med førsteklasses finish og eksklusivt design. Båten er utstyrt med materialer av høy kvalitet. Fiske- og snorkleutstyr inkludert.

 • Azimut 60 luksusyacht
 • Motoryacht Astondoa 40
 • Luksusyacht Azimut 60
 • Motoryacht Astondoa 40

Skippered yacht charter

Vi tilbyr et bredt utvalg av private charterturer på Tenerife. Skipperbåter lar deg nyte turen med ro i sinnet. Du trenger ikke å bekymre deg for ruten eller å justere detaljene på båten.

Våre kapteiner er svært erfarne og kjenner bukten som sin egen bukselomme. De er også veldig vennlige og vil fortelle deg noen anekdoter om livet på havet.

Lei alle typer båter hos oss. Her er en liste over våre mest populære:

 • Motorbåt Azimut 39
 • Seilbåt Kosamui
 • Hurtigbåt 700 HK
 • Kennex katamaran
 • Luksusyacht Azimut 60
 • Motoryacht Astondoa 40

Hvis du er interessert i våre private yachtchartere på Tenerife, foreslår vi at du tar en titt på vår spesifikke seksjon for å se alle våre tilgjengelige alternativer og tjenester. Vi hjelper deg gjerne. Vi har et bredt utvalg av maritime utflukter på Tenerife og vi hjelper deg gjerne med å velge den som passer best for deg.

Båtutleie (uten skipper)

alquiler de pequeñas embarcaciones a motor con o sin capitán sin necesidad de licencia (1)

Hos Bananapalmbay.com har vi også selvkjørende båtturer på Tenerife. Lei din egen selvkjørende båt på Tenerife. Ikke bekymre deg hvis du ikke har båtsertifikat ennå, da vi tilbyr små selvkjørende båter som ikke krever at du har lisens.

Her er en liste over våre selvkjørende båter på Tenerife:

 • Lei en liten motorbåt uten lisens
 • Motorbåtutleie med Quicksilver 755 (med lisens)

Hvis du vil vite mer om båtutleie uten skipper, anbefaler vi deg å besøke vår seksjon for båtutleie på Tenerife.

Spesielle arrangementer og båtfester Tenerife

Å leie en båt på Tenerife kan være den perfekte anledningen for spesielle begivenheter som båtfester, utdrikningslag, familiegjenforeninger, jubileumsfeiringer, bryllupsforslag, firmaarrangementer eller teambuilding.

Avgangshavner og transport

De fleste av våre båtturer på Tenerife tilbyr gratis henting og avreise i nærheten av hotellet ditt på Tenerife Sør. Vanligvis går båtturene våre fra hovedhavnen i Costa Adeje, havnen i Puerto Colon. Vi har også avganger fra Puerto de Los Cristianos i Playa de Las Americas.

Hvis du bor i Puerto de la Cruz, tilbyr vi noen alternativer som gir transport. Se Royal Delfin Catamaran.

Du kan enkelt bli med på noen av båtturene på nettsiden vår. Hvis du har en bil tilgjengelig under ferien på Tenerife, kan du kjøre til havnen og sette fra deg bilen trygt.

Det er en avgiftsbelagt parkeringsplass direkte ved havnen i Puerto Colon (ca. 1,5 € per time). Vi gir deg all informasjonen du trenger for å finne møtestedet enkelt.

Vi tilbyr også båtturer fra Tenerife til andre øyer. En av disse er ekskursjonen til LA Gomera. Vi drar fra havnen i Los Cristianos til havnen i San Sebastian de la Gomera.

Nyt en båttur på Tenerife og føl gleden av å seile i Atlanterhavet. Alle dine tvil vil bli besvart gjennom vårt kontaktskjema. Skriv til oss for å sjekke tilgjengelighet for å hente deg på stedet du bor.

Mat og Drikke

En drink vil være inkludert i våre 2 timers turer. På båtturer på 3 timer eller mer vil vi tilby deg en matbit, lunsj, åpen bar eller drinker.

Kontakt oss hvis du har spørsmål

Hvis du har spørsmål om våre båtturer på Tenerife, båtutleie eller selvkjørende båter på Tenerife, eller ønsker hjelp med bestilling, vennligst kontakt oss på e-post, WhatsApp eller telefon – vi hjelper deg gjerne!

 

 

Book via WhatsApp

Båtturer på Tenerife

Hurtigbåt charter på Tenerife

Motorbåt charterturer på Tenerife

Privat katamaran tur på Tenerife

Seilbåt charterturer på Tenerife

Stive oppblåsbare båtcharter på Tenerife

Book via WhatsApp

Hva våre kunder sier:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.