Første offentliggørelse: september 15, 2021 | Sidst opdateret: september 6, 2022 | Forfatter: Jan Daniel

Bådture på Tenerife

Bådture på Tenerife

Der er virkelig mange gode grunde til at booke vores bådture på Tenerife. Nyd vidunderlige oplevelser på din ferie og udforsk havet på Tenerife.

Vi tilbyder et bredt udvalg af bådture på Tenerife. Her er en oversigt:

 • 2 timers bådtur + hval- eller delfinobservation
 • 3 timers bådtur + hval- eller delfinobservation + svømning / snorkling
 • 4 eller 5 timers bådtur + hval- eller delfinobservation + Los Gigantes-klipperne + Masca-bugten
 • Privat bådcharter med kaptajn / skipper
 • Bådudlejning uden skipper (ingen sejlercertifikat påkrævet)
 • Bådudlejning uden skipper (certifikat påkrævet)

Aktiviteter, der tilbydes af bådudflugter på Tenerife

Den første grund til at leje en båd på Tenerife er, at du vil se steder, som kun kan nås med båd. Et eksempel på dette er Masca-bugten, som er et af Tenerifes must-see steder og attraktioner.

Vores bådture på Tenerife Syd tager dig til de steder, hvor du kan se hvaler. Det er et vidunder. Nyd at se dem komme og lave piruetter i vandet.

Du kan også fiske, solbade, slappe af, svømme og snorkle. Det vidunderlige ved øen med det evige forår er, at der er godt vejr hele året rundt. Nyd Tenerife fra januar til december. Du vil altid finde gunstigt vejr.

Hvis du tager på udflugter på Tenerife med børn, så glem ikke at tage dem med på en bådtur i bugten. Af erfaring ved vi, at børn nyder turen mest.

Nedenfor beskriver vi alt det, du kan lave og nyde under bådture på Tenerife.

Hval- og delfinobservation

Excursiones en barco con ballenas y delfines en Tenerife Sur

Hval- og delfinobservation med båd er en af de mest populære aktiviteter på Tenerife. De mest almindelige arter, der kan ses under udflugter til søs på Tenerife, er storhvaler og grindehvaler. Men andre kendte arter af hvaler er også blevet observeret, da Tenerife er et mellemliggende punkt i deres årlige trækruter.

Nogle af disse utrolige dyr lever permanent i farvandene omkring Tenerife. Derfor kan vi sige, at 99 % af vores bugture er i stand til at få en vellykket oplevelse med hval- eller delfinobservation.

Med nogle af vores bådture på Tenerife vil du også kunne se OG høre hvaler og delfiner.

At booke en bådudflugt på Tenerife er virkelig en fantastisk oplevelse at se disse fantastiske dyr i deres naturlige omgivelser. Vi kan forsikre dig om, at denne oplevelse vil være fuld af glæde for både voksne og børn. Hvaler og delfiner er meget omgængelige og nysgerrige, så du vil kunne se dem lege meget tæt på båden.

Vi anbefaler, at du bestiller hval- og delfinobservationsudflugter på Tenerife i 2 eller 3 timer for at se eller høre hvaler og delfiner. Her er en hurtig liste over vores 3 mest populære bådture på Tenerife til dette formål:

 • 3 timers bådtur med katamaranen Eden
 • 3 timers bådtur med Freebird
 • 3 timers bådtur med Maxicat

Ud over de 3 timers bådture kan du svømme og/eller snorkle ud for kysten ved La Caleta eller i bugten Puertito de Adeje.

Besøg klipperne ved Los Gigantes

Excursión en barco a Los Gigantes en Tenerife

Dette er en af de mest populære aktiviteter på Tenerife. Det er også en god grund til, at du bør tage på en bådtur på Tenerife. Vi taler om de gigantiske klipper i Los Gigantes. Denne enorme vulkanske formation af basaltiske klipper når nogle steder op i en højde på op til 500 meter over havets overflade. Disse klipper var kendt af de før-spanske indbyggere som “Helvedesmur”.

Klipperne vil ikke efterlade dig ligeglad, de vil få dig til at føle Moder Naturs kraft.

For at se de gigantiske klipper på Tenerife kan du tage en fælles bådtur på 4,5 timer eller længere. Bådture på Tenerife for at besøge klipperne:

 • Katamaranudflugt Freebird Masca
 • Katamaranudflugt med Royal Delfin
 • Katamaranudflugt med Maxicat Gigantes
 • Hval- og delfinobservation og tur med lytte til delfiner

Masca-bugten

Excursión en barco a la Bahía de Masca y Los gigantes

Nyd et majestætisk eventyr i et naturligt miljø langt væk fra byen. Vores bådture på Tenerife tager dig med til Masca Bay, som ligger lige midt i Los Gigantes’ klipper.

Legender fortæller, at bugten engang blev brugt af pirater som tilflugtssted. Vi plejer at ankre op her for at svømme, snorkle og servere frokost under vores ture til Los Gigantes.

Tjek bådplanen til Masca Los Gigantes. Lad os tale sammen via WhatsApp for at hjælpe dig med at vælge hvilken båd der passer bedst til dig, turens længde og afgangstidspunkt.

Katamaranture på Tenerife

At tage en bådtur for at udforske Atlanterhavet på din ferie på Tenerife er en fantastisk måde at koble af fra hverdagen.

Vi anbefaler, at du lejer en katamaran. Det er komfortable og gode både i god størrelse til grupper på 10 til 40 personer. Nyd solen, del med dine venner og slap af foran havets skønhed.

Katamaranudflugterne på Tenerife inkluderer kaptajn og brændstof. Afhængigt af varigheden, som kan være fra 2 til 5 timer, vil du nyde forskellige aktiviteter.

Katamaranudflugter på Tenerife er ideelle til hvalsafari, svømning, snorkling og forankring i de smukkeste bugter i bugten. Turen inkluderer mad og drikkevarer.

Du kan også leje en privat katamaran på Tenerife, som du kan dele udelukkende med din familie og venner. Nyd sammen med din gruppe af familie eller venner en fantastisk dag i Atlanterhavet.

Som vi allerede har nævnt, er den mest populære mulighed blandt aktiviteterne på Tenerife en bådtur til Los Gigantes. For at nyde det fuldt ud, anbefaler vi dig at booke vores udflugt med katamaran på Tenerife for at se på delfiner. Hver båd har unikke egenskaber, men når vi taler om katamaran, tænker vi på friskhed, ungdom og glæde.

 • Kennex katamaran
 • Katamaran Royal Delfin
 • Katamaran Eden
 • Katamaranudflugt med Freebird Masca
 • Katamaranudflugt Royal Delfin
 • Katamaranudflugt Maxicat Gigantes

Udlejning af motorbåd

Excursiones privadas en barcos de lujo en Tenerife con capitan

Dette er en fantastisk måde at nyde solen på Tenerife på. Tag dine venner med på en tur i speedbåd for at mærke vinden i ansigtet. Forkæl dem med en fantastisk dag med vores bådture på Tenerife.

Fejr fødselsdage eller overrask din partner på deres bryllupsdag. Den private motorbådsudlejning er ideel til at have det sjovt uden at være omgivet af fremmede. Alle bådens faciliteter kun for dig og dine gæster.

Speedbåde har en gennemsnitlig kapacitet på 12 personer. Turene inkluderer drikkevarer og mad. Vi har normalt ture på 3 og 4 timer.

Nyd denne bådtur rundt om giganterne på Tenerife. De fleste af vores ruter omfatter et stop ved Los Gigantes-klipperne.

 • Motorbåd Azimut 39
 • Sejlbåd Kosamui
 • Speedbåd 700 HP

Yacht udflugter

Hvis du er på udkig efter et luksuriøst og komfortabelt fartøj, bør du chartre en yacht. Det er den mest eksklusive mulighed for kræsne smagsløg.

Vores moderne yachter giver dig mulighed for at fejre med din familie eller venner med den ro i sindet, som et privat yachtcharter giver dig.

Fejr firmaarrangementer, inviter din familie til en dag på havet eller forkæl din partner med en flugt til havet.

Nyd luksuriøse faciliteter med førsteklasses finish og eksklusivt design. Båden er udstyret med materialer af høj kvalitet. Fiskeri- og snorkeludstyr er inkluderet.

 • Azimut 60 luksus yacht
 • Motoryacht Astondoa 40
 • Luksusyacht Azimut 60
 • Motoryacht Astondoa 40

Charter af yacht med skipper

Vi tilbyder et bredt udvalg af private charterrejser på Tenerife. Skippered både giver dig mulighed for at nyde din tur med ro i sindet. Du behøver ikke at bekymre dig om ruten eller justere detaljerne på båden.

Vores kaptajner er meget erfarne og kender bugten som deres egen bukselomme. De er også meget venlige og vil fortælle dig nogle anekdoter om livet på havet.

Lej alle typer både hos os. Her er en liste over vores mest populære:

 • Motorbåd Azimut 39
 • Sejlbåd Kosamui
 • Speedbåd 700 HP
 • Kennex katamaran
 • Luksus yacht Azimut 60
 • Motoryacht Astondoa 40

Hvis du er interesseret i vores private yachtcharter på Tenerife, foreslår vi, at du tager et kig på vores specifikke sektion for at se alle vores tilgængelige muligheder og tjenester. Vi vil med glæde hjælpe dig. Vi har et bredt udvalg af maritime udflugter på Tenerife, og vi hjælper dig gerne med at vælge den udflugt, der passer bedst til dig.

Bådudlejning (uden skipper)

alquiler de pequeñas embarcaciones a motor con o sin capitán sin necesidad de licencia (1)

Hos Bananapalmbay.com har vi også selvkørende bådture på Tenerife. Lej din egen selvkørende båd på Tenerife. Du skal ikke være bekymret, hvis du ikke har et bådcertifikat endnu, da vi tilbyder små selvkørende både, som ikke kræver, at du har et certifikat.

Her er en liste over vores selvkørselsbåde på Tenerife:

 • Lej en lille motorbåd uden kørekort
 • Udlejning af motorbåd med Quicksilver 755 (med kørekort)

Hvis du vil vide mere om bådudlejning uden skipper, anbefaler vi dig at besøge vores sektion om bådudlejning på Tenerife.

Særlige begivenheder og bådfester Tenerife

At chartre en båd på Tenerife kan være den perfekte anledning til særlige begivenheder som f.eks. bådfester, polterabender, familiesammenkomster, jubilæumsfester, frieri, firmaarrangementer eller teambuilding.

Afgangshavne og transport

De fleste af vores bådture på Tenerife tilbyder gratis afhentning og aflevering fra nærheden af dit hotel på Tenerife Syd. Generelt afgår vores bådture fra Costa Adejes hovedhavn, Puerto Colon-havnen. Vi har også afgange fra Puerto de Los Cristianos i Playa de Las Americas.

Hvis du bor i Puerto de la Cruz, tilbyder vi nogle muligheder, der sørger for transport. Se Royal Delfin Catamaran.

Du kan nemt deltage i en af bådturene på vores hjemmeside. Hvis du har en bil til rådighed under din ferie på Tenerife, kan du køre til havnen og efterlade din bil sikkert.

Der er en betalt parkeringsplads direkte ved havnen i Puerto Colon (ca. 1,5€ i timen). Vi giver dig alle de oplysninger, du har brug for, så du nemt kan finde mødestedet.

Vi tilbyder også bådture fra Tenerife til andre øer. En af disse er udflugten til LA Gomera. Vi sejler fra havnen i Los Cristianos til havnen i San Sebastian de la Gomera.

Nyd en bådtur på Tenerife og oplev fornøjelsen ved at sejle på Atlanterhavet. Alle dine tvivlsspørgsmål vil blive besvaret via vores kontaktformular. Skriv til os for at tjekke, om der er plads til at hente dig der, hvor du opholder dig.

Mad og drikkevarer

En drink vil være inkluderet i vores 2 timers ture. På bådture på 3 timer eller mere tilbyder vi dig en snack, frokost, åben bar eller drikkevarer.

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Hvis du har spørgsmål om vores bådture på Tenerife, bådudlejning eller selvkørende både på Tenerife, eller hvis du vil have hjælp til booking, bedes du kontakte os via e-mail, WhatsApp eller telefon – vi hjælper dig gerne!

Bådturene fra Playa Paraiso er fantastiske. I denne tekst vil vi fortælle dig, hvad du...
Delfin- og hvalsafari på Tenerife Syd er en af de mest populære aktiviteter blandt...
Gå ikke glip af muligheden for at booke hval- og delfinsafari i Tenerife Nord. Hvis du...
Vi inviterer dig til at udforske Tenerife gennem vores dagsture fra Los Cristianos. Hvis...
Hvis du bor i Puerto Colón og er på udkig efter dagsture, er du kommet til det rette...
Vi tilbyder dig en komplet guide til vandsport i Puerto Colón. Hvis du elsker...
Nyd vores fantastiske bådture i Puerto Colón. Vi arrangerer udflugter, hvor du kan...
Vi har en liste over eventyrsport på Tenerife Syd, som du ikke må gå glip af, hvis du...
Hvis du opholder dig i Playa de las Américas, og du er vild med at fiske, bør du læse...
Find ud af, hvad vand- og forlystelsesparkerne på Tenerife Syd har at byde på i denne...