Bådcharter på Tenerife

Bådcharter på Tenerife

Oplev, hvad en eksklusiv privat bådcharter på Tenerife kan tilbyde dig: solskin og frisk havbrise, en afslappet atmosfære, hval- eller delfinobservation, svømning og snorkling i bugterne på Tenerife, eller bare udforsk den smukke sydlige del af Tenerife, mens du ser solnedgangen over havet.

Naviger på en bådcharter på Tenerife! Det er virkelig en storslået og meget fornøjelig oplevelse for en gruppe venner, familier, par eller firmaarrangementer.

Takket være de gunstige vejrforhold på den sydlige del af Tenerife er det muligt at lave bådcharter i alle årets måneder.

På en privat båd undgår du også store koncentrationer af mennesker, hvilket er særligt vigtigt i dag, da covid-19-pandemien stadig er i gang.

I denne artikel får du nyttige oplysninger om bådcharter på Tenerife, ting du kan lave og steder du kan besøge. Vi vil også give dig nogle anbefalinger til, hvordan du kan chartre den mest passende båd til dig.

 

Ting at gøre og steder at besøge under et bådcharter på Tenerife

 

En fordel ved vores private bådcharter er, at du kan tilbringe den tid om bord, som du foretrækker, og hvor du ønsker det.
Hvis du endnu ikke har nogen særlig plan for en privat bådtur på Tenerife, kan vi give dig nogle ideer og idéer til, hvad du kan forvente:

Se hvaler og delfiner

 

white paradise tenerife catamaran whale and dolphine listening tour

Med vores private bådcharter kan du se hvaler eller delfiner på en eksklusiv måde.
For det meste vil vi se grindehvaler eller tudsehornsdelfiner. Disse dejlige dyr lever permanent i de nærliggende farvande mellem den sydlige del af Tenerife og La Gomera. Men også andre arter af hvaler er blevet set i disse farvande i deres trækperiode.

 

El Puertito de Adeje Bugten

Efter at have set fantastiske dyr på vores 3 timers charterrejser stopper vi ved bugten El Puertito de Adeje for at svømme og snorkle og servere maden.

 

 

Los Gigantes Klipper

Luxury Motor Boat Charter Los Gigantes

 

Fra Puerto Colon kan du tage en båd i 5 til 8 timer, og i den tid kan vi navigere dig til Los Gigantes imponerende klipper og se hvaler eller delfiner. Men hvis du har en bil eller bor i nærheden af feriebyen Los Gigantes, kan du gøre det på 3 timer, hvor du starter med vores bådcharter fra Los Gigantes’ havn.
Disse gigantiske klipper er et af de mest spektakulære “must see”-steder på Tenerife, og den bedste måde at værdsætte dem på er at se dem fra havsiden med en fælles bådtur eller bådcharter. Klipperne når nogle steder op til en højde på op til 500 meter (1640 fod).

Masca Bugten

Tenerife Trekking Masca Canyon

Midt på Los Gigantes’ klipper ligger en smuk bugt med krystalklart vand kaldet Masca-bugten. Lokale legender fortæller, at pirater brugte dette sted som et tilflugtssted. Ved Masca Bay kan vi ankre op for at svømme og snorkle og servere mad.

Solnedgangschartrejer

Tenerife Motor Yacht Charter with Poker

Se den farverige solnedgang over Atlanterhavet, mens du fejrer gode tider med dit selskab ved at drikke et glas vin om bord.

Særlige begivenheder

Under alle omstændigheder vil vores private charterfly skabe en behagelig og afslappende atmosfære under din særlige begivenhed eller fest og vil gøre den helt uudslettelig.

De fleste af vores eksklusive bådture tilbyder gratis drikkevarer om bord, og de fleste af dem inkluderer også mad.

Kaptajn, brændstof og besætning er allerede inkluderet i prisen (undtagen for vores selvkørende både).

Fødselsdag, polterabend eller polterabend

eden catamaran tour tenerife

Fejr din fødselsdag, polterabend eller polterabend på Tenerife. Det vil være mere mindeværdigt, hvis det fejres med et yachtcharter. Drikkevarer er inkluderet i vores charterrejser (og mad på de fleste af bådene også). Du kan også lytte til din egen musik om bord ved at tilslutte din telefon eller musikenhed med Bluetooth eller Mini Jack-kabel.

 

Bryllupsansøgninger og jubilæumsfester

opera 33 RIB charter in Tenerife

Bryllupsanmodninger og jubilæumsfester bliver endnu mere romantiske og specielle, hvis det sker om bord på en privat bådcharter på Tenerife.

Familiesammenkomster

abrazo catamaran charter in tenerife

Vores rummelige katamaraner vil gøre jeres familiesammenføring på Tenerife til en uforglemmelig oplevelse.

 

 

 

Sådan vælger du det rigtige bådcharter på Tenerife

Det er ikke let at vælge den rigtige bådcharter på Tenerife. Vi er her for at hjælpe og guide dig gennem processen.

Gruppens størrelse

Den vigtigste faktor for at vælge båd er først og fremmest at vide, hvor mange personer der ønsker at deltage. Bådene har forskellige passagerkapaciteter.

Vi tilbyder bådcharter på Tenerife, der passer til enhver gruppestørrelse. Du kan chartre en båd hos os for 1 passager til op til 220 deltagere. Vi har en båd til alle tilfælde.

Du kan spare din tid og hurtigt kontakte os nu på WhatsApp eller e-mail for at få personlige bådcharter i Tenerife anbefalinger baseret på din gruppestørrelse, præferencer og tilgængelighed.

Bådtype

Afhængigt af dine præferencer kan du chartre forskellige typer både. Vi tilbyder et stort udvalg af bådcharter på Tenerife som os:

 • Sejlbåde
 • Motor båd
 • RIB og motorbåde
 • Luksusyachter
 • Selvkørende både
 • Katamaraner

Kontakt os på WhatsApp for at finde den mest passende båd til dig nu.

Transport

Alle de bådchartre, vi tilbyder, afgår fra forskellige havne i det sydlige Tenerife. Vi har både, der afgår fra en af følgende havne:

 • Puerto de Los Cristianos
 • Puerto Colon (Costa Adeje)
 • Las Galletas (Arona)
 • Puerto de los Gigantes

Hvis du har lejet en bil under din ferie, kan du nemt nå disse havne. Men under alle omstændigheder tilbyder mange af vores både også privat transport fra dit hotel i det sydlige Tenerife. For eksempel fra steder som

 • Los Cristianos
 • Playa de las Americas
 • Costa Adeje
 • Fañabe
 • Golf del Sur
 • Callao Salvaje
 • La Caleta
  Playa Paraiso
 • Puerto Santiago
 • Los Gigantes
 • Costa del Silencio
 • Las Galletas
 • El Medano
 • Og andre efter anmodning.

 

Så tjek vores fantastiske tilbud på yachtudlejning og find den ideelle bådcharter, så du kan nyde en dejlig dag med din familie på din ferie på Tenerife!
Vi har udvalgt kun de mest eksklusive Charters i Tenerife til de mest krævende mennesker. Vi tilbyder NU EKSTREMT GODE TILBUD på vores charterrejser for at gøre dem overkommelige for så mange mennesker som muligt.

Bare scroll ned på siden, vælg og nyd en meget mindeværdig dag på Tenerife.

Liste over Boat Charter i Tenerife

Fartbåds-chartre på Tenerife

Luksus Yacht Charters på Tenerife

Motorbåds-chartre på Tenerife

RIB-chartre på Tenerife

Sejlbådsbefragtning på Tenerife

Relaterede artikler:

Tenerife er et berømt feriested for badeferier. Folk fra hele verden kommer hertil hele...
Er du på udkig efter ø-ture på Tenerife? Så hold dig opdateret! Hos os kan du lave de...
Tenerife er den mest besøgte ø af alle De Kanariske Øer. Hvis du er en af de heldige...