Første offentliggørelse: marts 8, 2024 |

Jetski på Tenerife
Udlejning af jetski på Tenerife

Nyd en fantastisk tur på jetski på Tenerife, og gør din ferie endnu sjovere. Mærk adrenalinen pumpe i dine årer, mens du nyder synet af Tenerifes smukke kystlandskaber. Nedenfor giver vi dig en lille guide med alt, hvad du behøver at vide for at leje jetski på Tenerife. Nyd eventyret, og lad bekymringerne ligge.

Hvorfor leje vandscooter på Tenerife

Jetski i tenerife syd

Du kan ikke gå glip af muligheden for at nyde store eventyr på de fascinerende jetski på Tenerife. Som alle ved, er denne vidunderlige ø berømt for sine mangfoldige fritids- og rekreationsmuligheder både til vands og til lands. Tenerife har et perfekt miljø til at dyrke vandsport på sine smukke strande, der er klar til eventyr. Øen har også et usædvanligt varmt klima, der giver os mulighed for at nyde solen og havet på alle tider af året.

På vores hjemmeside tilbyder vi også aktiviteter som dykning og kajakroning i bugten. Hvis du vil vide mere, så skriv til os på vores WhatsApp, og vi vil med glæde hjælpe dig. Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan have det sjovt på din ferie, kan du surfe rundt på vores hjemmeside og opdage alt det, du kan lave og nyde på Tenerife. Denne gang vil vi fortælle dig om de fascinerende jetski-ture på Tenerife, som du vil få en fantastisk tid med.

Tips til at nyde jetski-safarien

jetski-safari los gigantes tenerife (1)

Vi er en virksomhed, der er engageret i vores kunder, så vi tilbyder sikre aktiviteter i et kontrolleret og overvåget miljø. Vores jetski er sikre og nemme at køre, så alle kan køre dem.

Du er velkommen til at køre på havet, mens du er den, der kører vandscooteren. Drej og hop i høj fart for at gøre det endnu sjovere. Vi inviterer dig til at køre rundt i bugten og opdage fortryllende steder, som kun kan nås fra vandsiden. Husk, at du kan tage af sted alene eller sammen med en ledsager for at gøre det endnu sjovere. Hvis du kommer med en partner, er det en spektakulær mulighed for at knytte endnu flere bånd og have det sjovt sammen.

Kombinér det sjove ved jetski på Tenerife med andre vandsportsaktiviteter

Fluefisketur på Tenerife

For at gøre det endnu sjovere tilbyder vi vandpakker med jetski sammen med Parascending og Flyfish. Parascending er en slags faldskærm fastgjort til en båd, som bringer dig op til 15 meter op i luften. Det føles, som om du flyver over havet, og du kan nyde den smukke udsigt over bugten. Flyfish ligner bananbåden, men er sjovere, når man svæver gennem luften i høj fart.

Varighed

Vi tilbyder dig forskellige aktiviteter til jetski-ture på Tenerife. Tjek listen nedenfor for at se, hvad der kendetegner hver aktivitet, og hvis du vil leje en af dem, så skriv til os på vores WhatsApp. Det er en fornøjelse at være din betroede virksomhed til at leje dine aktiviteter på Tenerife.

  • Jetski-tur i 20 minutter, 40 minutter, 1 time eller 2 timer.
  • 2,5 timers Giant’s Cliffs Safari for at udforske bugten i dybden
  • Vandsportspakke 1: 40 minutters jetski og 10 minutters parasailing
  • Vandsportspakke 2: Kør på jetski i 1 time og 10 minutters parascending
  • Vandsportspakke 3: 1 times jetski, 10 minutters parasailing og 10 minutters Flyfish

Sådan lezjer du jetski på Tenerife

I slutningen af teksten finder du detaljer om hver aktivitet for at leje jetski på Tenerife. Nyd en vidunderlig dag på havet med dine venner og familie. Der er garanti for sjov. Skriv til os nu på vores WhatsApp for at reservere og fastsætte datoen for dit næste vandeventyr.

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: