Første offentliggørelse: marts 8, 2024 |

Gruppeaktiviteter på Tenerife
Gruppeaktiviteter på Tenerife

Tenerife byder på et uendeligt antal aktiviteter for store og små grupper. Udnyt jeres ophold på øen med den evige sol til at nyde stranden, tage en bådtur og besøge turistattraktionerne. Vi inviterer dig til at kontakte os lige nu for at høre om alle vores aktiviteter for grupper på Tenerife. Skriv til os på vores WhatsApp for at få afklaret din tvivl og foretage dine reservationer, vi hjælper dig gerne med at planlægge en utrolig og uforglemmelig ferie.

Bådudlejning til grupper på Tenerife

familie

Vi inviterer dig til at nyde fantastiske eventyr ombord på en majestætisk båd i Atlanterhavet. Vi har både for enhver smag, fra små både til store yachter. Ruten inkluderer hvalsafari og et stop ved en smuk bugt i bugten. Når I rejser i grupper, giver vi jer mulighed for at vælge typen af mad og drikkevarer til catering-tjenesten. Takket være eksklusiviteten ved en privat bådtur kan du nyde et personligt møde uden selskab af fremmede, kun dig og din udvalgte gruppe. Skriv til os lige nu på vores WhatsApp for at komme med din anmodning. Du skal ikke bekymre dig om noget, du skal bare indstille datoen og definere den type aktivitet, du vil leje.

Vi foreslår, at du lejer en katamaran til at fejre fødselsdage, polterabender og vennefester. Vores katamaraner har masser af plads og en behagelig atmosfære. Drikkevarer, snacks og frokost er inkluderet. Nyd en sikker tur under ledelse af professionelle kaptajner med lang erfaring i navigation. Spørg efter en af vores både til grupper på Tenerife, og vi vil med glæde hjælpe dig.

Hvis du ønsker en eksklusiv sejltur, anbefaler vi, at du lejer vores luksusyachter. Vores yachter er rummelige og komfortable til events og virksomhedsmøder. Luksusyachten har fremragende faciliteter til et behageligt ophold. Nyd op til 7 dage på havet med dobbeltkahytter og mad tilberedt af en Michelin-stjernekok.

På den anden side er motorbåde en fremragende måde at have det sjovt på med venner og familie. De har en kapacitet på op til 11 personer, hvilket er ideelt til små sammenkomster med nære venner. Du vil kunne se hvaler i deres naturlige habitat, svømme, snorkle, nyde forfriskende drinks og snacks. De større både med en kapacitet på op til 22 personer er mere velegnede til festlige begivenheder og fødselsdagsfester. De er større og tilbyder mad, drikke og transport. Husk at tjekke tilgængeligheden af både og de specifikke egenskaber ved hver aktivitet.

Vandsport på Tenerife

flash jetski tenerife las galletas
Hvis du er på udkig efter intense følelser og sjov på havet, bør du leje vores vandsportspakker på Tenerife. Vi tilbyder vandsport for grupper, og vi har alt klar til, at du kan tilbringe en fantastisk dag. Nyd et eventyr på jetski, fuld fart og adrenalin. Vi har også den fantastiske parascending, hvor man kan flyve over vandet og nyde den smukke udsigt over bugten. Som om det ikke var nok, inkluderer pakken Flyfish-flyvning. Alt, hvad du leder efter for at nyde din ferie, finder du hos os.

Udflugter for at lære Tenerife at kende og Quads-ture for grupper

jurassic quad tenerife9
Tag din familie og dine venner med på en quadtur på Tenerife. Disse fantastiske køretøjer er sikre og nemme at køre, alt hvad du behøver, er at være myndig og fremvise dit kørekort. Kør ad smukke stier, og oplev glæden ved at køre gennem Tenerifes frodige vulkanske landskaber. Endelig må du ikke glemme at leje vores udflugter rundt på øen for at lære dens hjørner og interessante steder at kende. Et eventyr, du ikke må gå glip af på din ferie.

Kontakt os på

Tenerife tilbyder forskellige aktiviteter for grupper, der er aktiviteter for enhver smag og alder. Kom og nyd en fantastisk ferie i selskab med dine kære. Lad os hjælpe dig med at vælge og booke dine aktiviteter på Tenerife for grupper. Vi er dedikerede til at dække alle gruppens aspekter og behov og tilpasse os jeres præferencer. Kontakt os på forhånd for at vurdere, om aktiviteterne er tilgængelige på de valgte datoer.

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: