Udlejning af både på Tenerife

Udlejning af både på Tenerife

Bådudlejning på Tenerife, en speciel og uforglemmelig oplevelse på dine ferier.

Den perfekte mulighed vil være at gøre båden leje i Tenerife Syd.

Tag på en fantastisk privat bådtur, hvor du kan udforske øens sydkyst, se kæmpe klipper, smukke bugter, se hvaler og delfiner, slappe af, svømme og snorkle og bare nyde solen og den friske havbrise på en fantastisk dag med din familie, par eller gruppe af venner.

Vi tilbyder en masse forskellige bådtyper til privat bådleje på Tenerife Syd (med afgang for det meste fra havnen Puerto Colon) som f.eks:

  • Speedbåde
  • Sejlbåde
  • Katamaraner
  • Luksusbåde
  • Motorbåde
  • Stiv oppustelig båd (RIB)

At leje en båd på Tenerife er en af de mest efterspurgte aktiviteter for feriegæster, især for grupper. Vi tilbyder private bådture for grupper fra 2 personer og op til 74 personer.

Kontakt os nu uden at gå på kompromis for at få skræddersyede bådanbefalinger fra vores ekspert i bådudlejning på Tenerife. Den hurtigste måde vil være at sende en hurtig WhatsApp-besked (linket åbner WhatsApp i en ny fane).

 

Se hvaler og delfiner på Tenerife

Lej en båd på Tenerife for at se hvaler eller delfiner, som for det meste befinder sig i de nærliggende farvande ved Los Cristianos, Playa de las Americas, Costa Adeje og Los Gigantes.

Disse smukke dyr lever permanent (hele året rundt) i de kanariske farvande.

For de mest krævende kunder eller nogle virkelig specielle begivenheder som fødselsdage, teambuilding, polterabend, polterabend eller frieri kan vi tilbyde yachtudlejning. Send os en hurtig WhatsApp-besked med din idé!

Besøg Los Gigantes

Hvis du ønsker at leje en båd i 5-7 timer, kan du besøge de spektakulære Los Gigantes-klipper, Masca-bugten og Barranco Seco.

Og husk, at privat bådleje på Tenerife er en aktivitet, som altid er bedre at planlægge, hvis du ønsker at foretage en tur på den ønskede dato og det ønskede tidspunkt. Så vent ikke til sidste øjeblik med at foretage din booking, og lav en forespørgsel nu!

Hvis du er interesseret i at leje en båd på Tenerife, bedes du udfylde vores billetforespørgselsformular eller kontakte os på WhatsApp for at tilbyde dig de bedste muligheder for din gruppestørrelse og dine behov.

Vores bådekspert på Tenerife vil give dig skræddersyede anbefalinger uden forpligtelse til at booke!

Lej en af katamaranerne, vores mindre katamaran tilbyder masser af plads til grupper på op til 11 personer.

Hvis I selv er i en større gruppe (som f.eks. en polterabend) anbefaler vi jer vores store katamaran, som kan tage op til 22 personer om bord.

Alle bådene giver mulighed for at nyde en romantisk og smuk solnedgang over havet på Tenerife syd.

Særlige begivenheder

Tenerife boat rental could be the best way to celebrate a birthday, proposal, hen do party, a bachelor party, wedding anniversary or any other special event.

As well it could be a perfect present for a friend or your beloved one. If you are coming to Tenerife with a group of friends and want to make your custom boat tour, the boat hire will be the best solution.

Kan tilpasses

Med privat bådudlejning på Tenerife kan du selv planlægge ruten og selv bestemme, hvilke områder du vil besøge, og hvad du vil lave på din tur, selvfølgelig afhængigt af afstanden og den tid, du vil tilbringe om bord.

Organiserede ruter

Men vi kan også tilbyde dig ture med fuldt organiserede ruter, som normalt omfatter hval- og delfinobservation, svømning og snorkling i en af de smukkeste bugter: Masca-bugten eller Puertito-bugten og sejlads langs Tenerifes sydkyst.

Det, du ser, er det, du betaler

Alle de både, du kan leje på Tenerife, inkluderer benzin, drikkevarer og en erfaren kaptajn. Den pris, du ser, er den pris, du betaler.

Du vil vide præcis, hvad det koster, og hvilken pris du kommer til at betale, før du bekræfter reservationen. For det meste er maden også inkluderet. Hvis du ønsker at tilføje en kage eller anden særlig mad, kan du også bestille det mod et tillægsgebyr.

Transport

 

Nogle af de både, vi tilbyder her, tilbyder ikke afhentning og returnering fra dit hotel. Så du skal selv komme til havnen i den sydlige del af Tenerife.

De fleste af de private bådture starter fra Puerto Colon eller havnen i Los Cristianos.

 

Hvis dit feriested ikke fremgår af listen over feriesteder på siden med beskrivelser af specifikke bådcharter, så send os en WhatsApp Nu, så vi kan fortælle dig, om vi kan tilbyde transport fra din adresse.

Vi tilbyder også muligheden for at leje en privat bus til transporten, hvis det er nødvendigt (ekstra omkostninger).

Udlejning af både uden skipper på Tenerife

Udlejning af luksusyachter på Tenerife

Udlejning af motorbåd på Tenerife

Udlejning af sejlbåde på Tenerife

Relaterede artikler:

Tenerife er et berømt feriested for badeferier. Folk fra hele verden kommer hertil hele...
Er du på udkig efter ø-ture på Tenerife? Så hold dig opdateret! Hos os kan du lave de...
Oplev, hvad en eksklusiv privat bådcharter på Tenerife kan tilbyde dig: solskin og...
Tenerife er den mest besøgte ø af alle De Kanariske Øer. Hvis du er en af de heldige...