Første publisering: april 2, 2024 |

Gruppeaktiviteter på Tenerife

Tenerife byr på et uendelig antall aktiviteter for store og små grupper. Utnytt oppholdet på øya med den evige sol til å nyte stranden, ta en båttur og besøke turistattraksjonene. Ta kontakt med oss med en gang for å høre mer om alle våre aktiviteter for grupper på Tenerife. Skriv til oss på vår WhatsApp for å avklare dine spørsmål og foreta reservasjoner, vi hjelper deg gjerne med å planlegge en fantastisk og uforglemmelig ferie.

Båtutleie for grupper på Tenerife

familie

Vi inviterer deg til fantastiske opplevelser om bord på en majestetisk båt i Atlanterhavet. Vi har båter for enhver smak, fra små båter til store yachter. Reiseruten inkluderer hvalsafari og et stopp ved en vakker vik i bukten. Når dere reiser i grupper, gir vi dere muligheten til å velge type mat og drikke til catering. Takket være eksklusiviteten ved en privat båttur kan du nyte et personlig møte uten selskap av fremmede, bare deg og din utvalgte gruppe. Skriv til oss på WhatsApp for å legge inn en forespørsel. Du trenger ikke å bekymre deg for noe, du trenger bare å angi dato og definere hvilken type aktivitet du ønsker å leie.

Vi foreslår at du leier en katamaran for å feire bursdager, utdrikningslag og vennefester. Våre katamaraner har god plass og en hyggelig atmosfære. Drikkevarer, snacks og lunsj er inkludert. Nyt en trygg tur under ledelse av profesjonelle kapteiner med lang erfaring innen navigasjon. Spør etter en av våre båter for grupper på Tenerife, så hjelper vi deg gjerne.

Hvis du ønsker en eksklusiv båttur, anbefaler vi at du leier en av våre luksusyachter. Våre yachter er romslige og komfortable for arrangementer og bedriftsmøter. Luksusyachten har utmerkede fasiliteter for et komfortabelt opphold. Nyt opptil 7 dager til sjøs med dobbeltlugarer og mat tilberedt av en Michelin-stjernekokk.

På den annen side er motorbåter en utmerket måte å hygge seg med venner og familie på. De har en kapasitet på opptil 11 personer og er ideelle for små sammenkomster med nære venner. Her kan du se hvaler i deres naturlige habitat, svømme, snorkle og nyte forfriskende drikke og snacks. De større båtene med en kapasitet på opptil 22 personer er mer egnet for feiringer og bursdagsselskaper. De er større og tilbyr mat, drikke og transport. Husk å sjekke tilgjengeligheten av båter og de spesifikke egenskapene til hver aktivitet.

Vannsport på Tenerife

flash jetski tenerife las galletas />.
Hvis du er ute etter intense opplevelser og moro til sjøs, bør du leie våre vannsportpakker på Tenerife. Vi tilbyr vannsport for grupper, og vi har alt klart for at du skal få en flott dag. Nyt et eventyr på vannscooter, full fart og adrenalin. Vi har også en fantastisk parascending hvor dere kan fly over vannet og nyte den vakre utsikten over bukten. Som om ikke det var nok, inkluderer pakken også en Flyfish-flytur. Alt du trenger for å nyte ferien, finner du hos oss.

Utflukter for å bli kjent med Tenerife og Quads-turer for grupper

jurassic quad tenerife9.
Ta med familien og vennene dine på en firehjulingstur på Tenerife. Disse fantastiske kjøretøyene er trygge og enkle å kjøre, alt du trenger er å være myndig og vise frem førerkortet. Kjør langs vakre stier og opplev gleden av å kjøre gjennom det frodige vulkanske landskapet på Tenerife. Til slutt må du ikke glemme å leie en av våre utflukter rundt på øya for å bli kjent med øyas avkroker og interessante steder. Et eventyr du ikke må gå glipp av i løpet av ferien.

Kontakt oss på

Tenerife tilbyr ulike aktiviteter for grupper, og det finnes aktiviteter for enhver smak og alder. Kom og nyt en herlig ferie sammen med dine kjære. La oss hjelpe deg med å velge og bestille aktiviteter på Tenerife for grupper. Vi er opptatt av å dekke alle aspekter og behov for gruppen, og tilpasser oss deres preferanser. Kontakt oss på forhånd for å høre om aktivitetene er tilgjengelige på de valgte datoene.

Book via WhatsApp

Gruppeaktiviteter på Tenerife

Book via WhatsApp

Hva våre kunder sier:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.