Ting å gjøre på Tenerife

Ting å gjøre på Tenerife

Guide

I dette innlegget ønsker vi å vise deg alt du kan gjøre på Tenerife i ferien. På Tenerife, den mest besøkte øya på Kanariøyene, finner du strålende strender, rik gastronomi, kultur, utendørssport, fotturer, fornøyelsesparker, underholdning og mye mer. Her finner du et bredt spekter av aktiviteter for sightseeing, økoturisme, avslapning og ekstreme eventyr.

Hos Bananapalmbay.com har vi alt du leter etter på Tenerife. Bla gjennom de forskjellige aktivitetene for å ha den beste ferien i livet ditt. Vi presenterer deg alt du kan gjøre på Tenerife for å nyte strendene, fortryllende landsbyene og naturlandskapet.

Hva du skal gjøre på Tenerife Sør

Playa Troya - Costa Adeje Beach (5)

Hvis du bor på denne siden av øya vil du være nær gylne sandstrender, magiske landsbyer og mange fritidsaktiviteter. Det sørlige strandferiestedet Costa Adeje, Playa Las Américas og Los Cristianos skiller seg ut. Nyt et strandparadis med eksklusive hoteller og feriesteder.

Her er strendene lange med gyllen sand og krystallklart vann. Dette er den tryggeste delen å besøke med barn på grunn av strendene med rolige bølger og alle tjenester for badende. Mot Las Americas finner du også natteliv og feststemning.

Hva du skal gjøre på Tenerife nord

Anaga Tenerife

Nord på øya finner du eldgamle skoger, landsbyer og klipper. Ikke glem å besøke Anaga Park med sine mange turstier og spektakulære landskap.

På denne siden anbefaler vi at du besøker Playa El Bollullo, Playa de Benijo og Playa de Los Guíos. Dette er ville strender med sterke bølger, perfekt for surfere. Her kan du padle kajakk, se hvaler og beundre det enorme Los Gigantes.

Komplett guide til de beste tingene å gjøre på Tenerife

Husk at du kan komme når som helst på året da vi har flott vær og sol det meste av året. Du vil alltid finne alle plassene åpne og alle aktiviteter tilgjengelig.

Dersom du ønsker å bestille en aktivitet, vennligst fyll ut kontaktskjemaet vedlagt beskrivelsen av aktiviteten. Du finner alle tilgjengelige aktiviteter nederst i denne oppføringen. Du kan også kontakte oss via WhatsApp for å avklare tvil eller for å råde deg til å velge de utfluktene og aktivitetene som passer deg best.

Yachtcharter på Tenerife

mallorca boat charter luxury (1)22

Tenerife er en utrolig øy, med kultur, historie, gastronomi og mye moro. Men det som tiltrekker seg mest turister er å seile i farvannet og tilbringe en annerledes dag på en båt. Vi har båtturer for enhver smak. Du velger varighet og båttype. Velg mellom katamaraner, seilbåter, yachter og mye mer.

Velg en privat båtutleie for en spektakulær dag ute i selskap med dine kjære og ingen andre. Vi har også båtturer for grupper hvor du kan nyte havet og ulike aktiviteter om bord. Hvis du har båtsertifikat kan du leie en båt for å kjøre den selv. Har du ikke sertifikat kan du leie båt med skipper eller leie en liten båt for to eller tre personer.

Avhengig av hvilken type båttur du velger, kan du:

 • Ligg i solen på soldekket til båten
 • Del en hyggelig prat med vennene dine under forteltet eller slapp av mens du beundrer utsikten over øya.
 • Fisk og grill fersk fisk
 • Dykking og snorkling
 • Hopp i vannet for å kjøle seg ned
 • Slipp anker i en vik for å leke på sanden og nyte stranden
 • Feir spesielle begivenheter som bursdager, jubileer, utdrikningslag, frieri og mer
 • Besøk de majestetiske Los Gigantes-klippene

Delfin- og hvalsafari på Tenerife

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)

Med en båtcharter på Tenerife kan du også nå områdene der nesedelfiner, grindhval og andre marine arter passerer. Disse vennlige dyrene er vant til båter, så de nærmer seg med selvtillit. Ta med kameraet ditt for å fange deres sjarmerende svømmetur og morsomme piruetter. Barn liker denne aktiviteten mest.

Vann- og landaktiviteter på Tenerife

Parascending in Tenerife South

Dette er en dynamisk aktivitet for de eventyrlystne. Kjøl deg ned i det krystallklare vannet i Atlanterhavet og ha det gøy med vennene dine.

 • Jetski: lei en jetski for å nyte et ekstremt eventyr. Du kan gå alene eller i følge. Nå høye hastigheter og nyt følelsen av å seile på Atlanterhavet.
 • Parascending: sveve opp i himmelen mens du er festet til en båt. Dette er en flott aktivitet å feire med venner. Mye adrenalin, latter og moro.
 • Dykking på Tenerife: Bli kjent med havbunnen og del med de fargerike fiskene, skilpaddene og andre artene i området. Hvis du har tidligere erfaring, sjekk pakkene våre og oppdag de beste stedene å dykke. Vi har Try Dive-aktiviteter for nybegynnere og førstegangsdykkere. Hvis du ønsker å forberede deg til et høyere nivå, sjekk ut våre PADI-sertifiserte kurs.
 • Surfing: Innenfor rekkevidden av ting å gjøre på Tenerife, er dette et av de mest populære alternativene. Her er det et virkelig paradis for surfere, med mange spots og flotte bølger. Surfere foretrekker de sørlige strendene om vinteren og de nordlige strendene om sommeren. Du kan også padle surfing, bodyboarding, kitesurfing eller windsurfing.
 • Paragliding: du vil føle deg som en fugl som flyr over Tenerife. Nyt en unik utsikt over øya som du bare kan beundre fra luften. Ikke bekymre deg hvis du ikke har noen erfaring, du vil bli ledsaget av en ekspert instruktør som vil ta seg av hver detalj og guide deg gjennom turen.
 • Buggy Safari og Jeep safari: Dette er dynamiske aktiviteter der du kjører en buggy gjennom de flotteste stiene på øya. Kjenn vinden i ansiktet mens du kjører i høy hastighet. Opplevelsen er trygg, du vil motta sikkerhetsinstruksjoner ved start. Etter omvisningen kan du slappe av på gårdene, dele med dyrene og smake på oster og viner fra Tenerife.

Utflukter rundt på øya

Vi har forskjellige ruter og turer for å bli kjent med de mest emblematiske stedene på Tenerife. Du kan leie gruppeutflukter eller private turer for å nyte hvert eventyr på en eksklusiv måte.

Utflukt til Teide om dagen med tid til å besøke taubanen

Private Trekking Teide with Permision (3)

Hvis du leter etter ting å gjøre på Tenerife, kan du ikke gå glipp av et besøk til Spanias mest emblematiske vulkan. Teide er en stor vulkan med den høyeste toppen i Spania. Det ligger i Teide nasjonalpark, som står på UNESCOs verdensarvliste.

Utflukt for å beundre nattehimmelen og stjernene

Teide by Night Tenerife (4)

Dette er en fantastisk aktivitet for par eller venner å tilbringe en natt under stjernene. Hvis du leier teleskoptjenesten, vil du kunne observere stjernebildene og stjernene i detalj.

Heldagsutflukt for å besøke Teide, Masca, Icod og Garachico

Icod de los Vinos El Drago Milenario The Dragon.min

I Masca kan du nyte den mest utrolige fjellutsikten på øya. Bli kjent med Icod de los Vinos og dets store gamle dragetre. I Garachico kan du beundre den gamle kommersielle havnen i Garachico, ødelagt av vulkanutbruddet.

Utflukter til det gamle San Cristóbal de La Laguna og dagens Santa Cruz de Tenerife

La Laguna - Tenerife North (10).min

I disse gåtefulle byene kan du beundre kanarisk arkitektur og føle deg som om du har reist tilbake i tid. Spaser rundt i Santa Cruz de Tenerife, prøv smakene på de forskjellige restaurantene og kjøp vakre gaver i de forskjellige butikkene. San Cristóbal de La Laguna tilbyr en frisk og vennlig atmosfære gjennom gatene og det historiske sentrum, et verdensarvsted.

Guidede utflukter til vingårdene på Tenerife med vinsmaking

Bli kjent med stedet hvor frukten til de beste vinene i verden høstes. Under omvisningen vil du bli kjent med plantasjene, og du vil kunne delta på en smaksprøve hvor du vil gå ekstatisk.

Utflukter til øya La Gomera fra Tenerife

VIP Excursion La Gomera (14)

Hvis du er på Tenerife og har nok tid, inviterer vi deg til å besøke La Gomera. Denne øya ble besøkt av Christopher Columbus selv. Den har også en vakker laurbærskog i Garajonay nasjonalpark. Der vil du kunne smake på saftige retter som representerer kanarisk gastronomi.

Det er så mange ting å gjøre på Tenerife at du trenger flere dager for å bli kjent med hvert hjørne, smake på gastronomien og kjenne adrenalinet av de ekstreme aktivitetene. For å finne ut om alle tilgjengelige ekskursjoner, se listen over aktiviteter på slutten av teksten.

Temaparker på Tenerife

Siam Park, Water Park in Tenerife South

Vi inviterer deg til å nyte de forskjellige parkene på Tenerife med en rekke aktiviteter for barn, tenåringer og voksne. Her er de beste parkene på øya for en flott dag ute.

 • Siam Park: er et badeland fullt av svømmebassenger og fantastiske attraksjoner for hele familien. Å besøke denne parken er en av aktivitetene du må gjøre på Tenerife i enhver plan. Her vil du oppleve den maksimale spenningen ved ferien.

Siam Park, Water Park in Tenerife South

 • Loro Park: et av de mest besøkte stedene på Tenerife. De har den største papegøyeutstillingen i verden og delfin-, spekkhogger- og sjøløveshow.
 • Monkey Park: det er et naturlig miljø hvor forskjellige arter av apekatter lever sammen i frihet. Du vil kunne ta bilder med dem og gi dem frukt å spise. Apene er veldig lekne og vil få deg til å tilbringe en veldig morsom dag. Her finner du også flotte fugler og en fin kaktushage.
 • Camel Park: besøk denne fantastiske gården hvor du kan ta en kameltur. Hver tur varer i 20 minutter, og du kan gå opp med en ledsager. Her kan du også dele med høner, ender, esler, sauer og geiter.
 • Jungle Park: er et naturlig miljø som vil få deg til å føle deg som en del av naturen. Gå blant naturstier, bekker, fosser, hengebroer og grotter. Det er hjem til et stort biologisk mangfold av dyre- og plantearter. Del med mer enn 500 dyr som løver, fugler, krypdyr og aper. Nyt det mest oppsiktsvekkende rovfuglshowet du noen gang har sett.
 • Aqua Club Termal: dette er det ideelle stedet for de som søker avslapning og komfort. Se nedenfor for alt du kan finne på Aqua Club Termal for å stresse ned.

Viser på Tenerife

I listen vår over aktiviteter på Tenerife har vi også show på scenen for å nyte og slappe av.

Gladiux Tenerife Nightshow 3

 • Medieval Show: et fabelaktig show hvor du vil være vitne til en kamp mellom middelalderkrigere med sverd og ild.
 • Gladiux: nok en magisk opplevelse der gladiatorer kjemper på hester og får deg til å føle magien fra den tiden.
 • Drag Queens Show: her fyller vittige skuespillere scenen med farger, paljetter og glede. Du vil ikke slutte å le med vitsene deres og demonstrasjonene av talent.
 • Flamenco og sangkveld: Hvis du er ute etter god musikk og dans, har vi også et flott flamenco- og andre danseshow koordinert av en av de beste lærerne i denne kunsten i Spania.

For en detaljert liste over alt du kan gjøre på ferien din på Tenerife, se listen nedenfor. Vi gjør det enkelt for deg. Teamet vårt har valgt ut aktivitetene som er mest verdsatt av turister, slik at du kan velge dine favoritter når du planlegger ferien.

 

 

Anbefalte ting å gjøre på Tenerife

Båt charterturer på Tenerife

Båtturer på Tenerife

dykking på Tenerife

Firhjulssafari på Tenerife

Fiske charterturer på Tenerife

Fisketurer på Tenerife

Fotturer på Tenerife

Hval safari på Tenerife

Jet Ski på Tenerife

øytur på Tenerife

Tematiske parker på Tenerife

Vannsport på Tenerife

Å tilbringe nyttårsaften på Tenerife er en av de opplevelsene som, på grunn av sin...
Ser du etter en virkelig spesiell og uforglemmelig opplevelse i ferien din? Den perfekte...
Våre Private Luksusbåtturer er et godt valg hvis du ser etter en meget spesiell og...
Det er virkelig mange gode grunner til å bestille våre båtturer på Tenerife. Nyt...
Følg med! Hos oss kan du gjøre de beste utfluktene på Tenerife. Organiser ferien din...
På denne siden presenterer vi vårt utvalg av vannsport på Tenerife. Vi tilbyr de beste...
Hvis du leter etter aktiviteter for å nyte naturen og aktiv turisme, har vi det du...
I denne muligheten presenterer vi de beste fornøyelsesparkene på Tenerife. Vi kan...
Tenerife har mange alternativer for å feire viktige øyeblikk og dele med de vi elsker...
En av de beste måtene å oppdage naturen og stiene på Tenerife er å gjøre en...
Det er en urban strand, veldig populær i Tenerife-området, og mottar et stort antall...
Playa Fañabé er en herlig lys sandstrand med fantastiske rekreasjonsaktiviteter. Den...
Playa de las Vistas, også kjent som Las Vistas-stranden, er en svært attraktiv strand...
Også kjent som Playa los Guios, er det en nydelig strand velsignet av naturen. Ideell...
Det er en urban strand som ligger i Costa Adeje som tilbyr alt du trenger for en...
Det er en flott urban strand for å sole seg og nyte havet på Tenerife. På grunn av sin...
Det er en urban strand som ligger ved kaien og strandpromenaden i Puerto Santiago. Den...
Playa de Troya I og II er to strender i Costa Adeje. Her finner du all moroa med havet,...
Det er en vakker strand på Tenerife som fortsatt er ukjent for mange turister, så det...