Ting å gjøre i Los Cristianos

Ting å gjøre i Los Cristianos

Los Cristianos er en nydelig liten by som ligger sør på Tenerife like ved den berømte Playa de Las Americas. Sammen med Las Americas og Costa Adeje er Los Cristianos et av de mest populære turistmålene på Tenerife.

Klimaet i Los Cristianos er veldig mildt, solfylt vær og varm temperatur tillater å nyte dette bedårende feriestedet hele året.

Hvis du tenker på å velge Los Cristianos for ferien, vil du sannsynligvis vite litt mer om stedet. Hvis du vil oppdage hvilke ting du kan gjøre i Los Cristianos, her finner du mange ting å gjøre .. Men la oss først gi deg generell informasjon om stedet. Sjekk det ut for å planlegge ferien og få mest mulig ut av dem.

Nærmeste flyplass for Los Cristianos er Reina Sofia. Avstanden fra flyplassen til Los Cristianos er omtrent 17 km, så det tar mindre enn 30 minutter å komme deg dit med buss og ca. 15 minutter med taxi eller bil. Bussen lar deg komme til hovedbussholdeplassen i Los Cristianos, hvorfra du kan gå eller ta taxi til overnattingsstedet ditt.
Når det gjelder overnatting, kan du finne alt fra Los Cristianos fra altomfattende 5-4-stjerners hotell til vandrerhjem eller leiligheter til leie.

Hvis du ikke tok ferie med altomfattende og tenkte på hvor du skulle spise i Los Cristianos, er det en rekke gode restauranter som tilbyr retter med spansk, kanarisk, engelsk, italiensk, indisk, kinesisk og andre typer mat. Det er også mange engelske og irske barer med levende musikk eller karaoke.

Og la oss endelig bytte til ting du kan gjøre på Tenerife. Nedenfor har vi valgt ut de mest populære og anbefalte utfluktene og aktivitetene du kan gjøre på Tenerife, så ta en titt.

Som du vet, handler Tenerife ikke bare om sol, strender og hav. Det handler også om vakker natur, autentisk arkitektur og rik kultur. Alt dette kan du sette pris på med våre bussturer. Det er få må se steder, men må se nummer én er selvfølgelig den berømte vulkanen Teide. Du kan besøke den innen en halv dagstur eller en hel dagstur Teide-Masca, hvor du vil se andre imponerende steder, for eksempel autentisk Masca landsby, Garachico og Icod de Los Vinos.

Du kan også ta en dagstur til naboøya La Gomera. Etter å ha blitt hentet på hotellet tar du en ferge fra havnen i Los Cristianos, og på mindre enn en time vil du allerede lande i La Gomera, hvor du vil passere en flott dag og bli kjent med det fantastiske naturlandskapet og kulturen, inkludert fornuftig lokalt fløytende språk.

Det andre populære tidsfordrivet på Tenerife er en båttur. Med båtturen kan du se hval og delfiner hele året, nyte solen og slappe av. Vi tilbyr forskjellige alternativer for båtturer. Du kan velge etter båttype og turens varighet. Ved å velge 4,5 timers tur får du også muligheten til å se imponerende Los Gigantes -klippene!

Det er også mange forskjellige aktiviteter, som du kan gjøre direkte i Los Cristianos eller med gratis henting fra hotellet i Los Cristianos.
Prøv et dykk for å utforske undervannsverdenen, selv om du aldri har dykket før.
Med paragliding kan du ha en fascinerende panoramautsikt til Tenerife sørlige kostnader.
Quad Safari lar deg oppdage de vakreste landskapene på Tenerife på den morsomste måten.
Fiske, vannscooter, Parascending og andre vannsport er også tilgjengelig for å gjøre i eller fra Los Cristianos.

 

Sjekk alle våre tilbud og gjør ditt valg! For å bestille ekskursjonen eller aktiviteten trenger du bare å fylle ut bestillingsskjemaet eller kontakte oss direkte på WhatsApp.

Og husk at Los Cristianos i seg selv også er et vakkert sted verdt å besøke.
Gå på de sentrale gatene, besøk søndagsmarkedet, prøv lokal mat og bare nyt den avslappende atmosfæren.

Aktivitetspakker på Los Cristianos

Båt charterturer på Los Cristianos

Båtturer på Los Cristianos

dykking på Los Cristianos

Fiske charterturer på Los Cristianos

Fisketurer på Los Cristianos

Fotturer på Los Cristianos

øytur på Los Cristianos

Tematiske parker på Los Cristianos

Vannsport på Los Cristianos