Vannsport i Los Cristianos

Vannsport i Los Cristianos

I denne muligheten ønsker vi å dele med deg den komplette listen over vannsport i Los Cristianos. Bli til slutten og oppdag hvorfor Los Cristianos mottar tusenvis av besøkende hvert år, som kommer henrykte over strendene og ulike vannaktiviteter.

Hos oss kan du velge mellom forskjellige alternativer for å nyte det beste av Los Cristianos. Vi har båtturer og forskjellige båter for å passe kundens behov. Du kan velge en rolig katamarantur, en romantisk seiltur, en luksusyacht å dele med medlemmene eller en katamaran for delfin- og hvalsafari og mye mer.

Nedenfor er en liste over vannsport og aktiviteter i de kristne slik at du kan legge planer for din neste ferie.

vannscooter

Jetski in tenerife south

Å kjøre vannscooter er en av de mest spennende opplevelsene du kan ha på vannet. Ta kontroll og seil over vannet og legg igjen alle bekymringene dine. Ikke tenk deg om to ganger og noter deg på bucket-listen din om denne fantastiske opplevelsen som får deg til å smile hele dagen lang. Alle scooterne er i topp stand og enkle å håndtere. Du vil også ha de beste ekspertene som veileder deg slik at du kan lære alt du trenger å vite.

paraseiling

Parascending in Tenerife South

Dette er en veldig morsom og fantastisk aktivitet der du vil sveve opp til 100 meter og nyte utsikten over øya som om du var en fugl. Etter turen vil du gå ned og berøre vannet med føttene når du nærmer deg båten. Det er en helt trygg opplevelse der du kan dele med en annen person ved siden av deg. Redningsvester leveres og båtene kontrolleres av eksperter med mange års erfaring med vannaktiviteter i Los Cristianos og andre steder på Tenerife.

Kajakk- og kanoturer

Safari with Kayak in Tenerife South (1)

Dette er en rolig aktivitet hvor du kan padle i ditt eget tempo på det krystallklare vannet i havet. Turene inkluderer de beste områdene i bukten slik at du kan nyte den beste utsikten og se de vakreste stedene i Los Gigantes. Den passer for alle og du vil ha alt nødvendig utstyr for din sikkerhet. Ekskursjonen gjøres i små grupper med en ansvarlig instruktør som tar avgjørelsene for turen.

Dykking og snorkling

diving in tenerife south

Gjør deg klar til å dykke ned i Middelhavets dyp og utforske alle dets skjønnheter. Det er en spennende opplevelse hvor du kan dele med sjødyrene i deres naturlige habitat. Ikke bekymre deg for noe, vi sørger for alt utstyr og hjelp du trenger. De beste stedene for dykking er avsidesliggende og må nås med kajakk eller båt, noe som gjør opplevelsen enda mer underholdende fordi du kan nyte klippene, se Teide fra havet og se på fuglene som omgir stedet. Det er også vanlig å komme tett på områdene der noen hvaler og delfiner passerer.

surfing

Veldig nær Los Cristianos, ved Las Américas-stranden, er det perfekte forhold for å sette seg på et brett og temme bølgene. Der er det behagelig vær og det er vanligvis gode bølger. Om sommeren kan du surfe uten våtdrakt, men om vinteren faller temperaturen til 19 grader Celsius, så du bør bruke mer beskyttelse. Når det gjelder bølgene, kan noen av dem nå opptil 3 meter, og på grunn av klippenes handling anbefales de for ekspertsurfere. Det er også roligere områder for nybegynnere.

Du vil finne dusinvis av surfere som kommer hver helg og i ferien for å ha det gøy og komme ut av rutinen. Vi minner deg om at siden det er et steinete område, møter bølgene noen ganger steinene, og du må slippe dem til rett tid.

båtutleie

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot

Sist men ikke minst kunne vi ikke glemme å nevne båtturene som tar oss ut på havet for å koble fra rutinen og slappe av med lyden av bølgene. Under båtturene kan du nyte en rolig tur eller ha en fest for å feire en spesiell dato på vannet i Middelhavet. Du vil også ha sjansen til å nyte synet av delfiner og hvaler, turene inkluderer stedene hvor disse vakre hvalene passerer.

Vi tilbyr også motorbåtturer for å nyte havet og dets sjarm. Slapp av på båtsetene mens kapteinen deler sin kunnskap om øya. Vi har også luksusyachter for små grupper, seilbåter for en romantisk utflukt, katamaraner for å utforske Atlanterhavet og mange flere alternativer. Avhengig av båtens og turens egenskaper er måltider, snacks og drikke tilgjengelig for hele familien.

Vi håper vi har løst alle tvilene dine knyttet til sport.

Båt befrakter på Los Cristianos

Vannsport på Los Cristianos

Los Cristianos er en nydelig liten by som ligger sør på Tenerife like ved den berømte...
Det er en flott urban strand for å sole seg og nyte havet på Tenerife. På grunn av sin...
Playa de Troya I og II er to strender i Costa Adeje. Her finner du all moroa med havet,...
Playa de las Vistas, også kjent som Las Vistas-stranden, er en svært attraktiv strand...