Gangoppstigning til Teide med tillatelse (Privat utflukt) - 11401
Gangoppstigning til Teide med tillatelse (Privat utflukt) - 11400
Gangoppstigning til Teide med tillatelse (Privat utflukt) - 11399

Gangoppstigning til Teide med tillatelse (Privat utflukt)

🏷️ Prisene

605,00€

Privat utflukt for 2 personer

67,50€

Ekstra person

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

🗺️ Reiserute

Klatre til toppen av Teide, den høyeste toppen i Spania i et eksklusivt eventyr for deg og din familie. Oppstigningen gjøres til fots med privat guide med solid turerfaring.

Vi starter ved Montaña Blanca på 2320 moh. Du bør ta forholdsregler for en svært krevende løype.

Vi starter på lava- og pimpsteinsruter. Den første og en halv timen er stigningen slak på slake stier. Da vil vi kjenne hvordan skråningen blir brattere og stien blir smalere, så vi kommer til Altavista Refuge på 3200 meter over havet. På dette tidspunktet vil vi gjøre vårt første stopp for å tilpasse oss trykket og klimaet i denne høyden. Der vil du få muligheten til å ta en matbit for å fornye energien og fortsette (lunsj er ikke inkludert).

Deretter tar vi turen til Teide taubanestasjon på 3500 moh, og stiger opp gjennom stier merket av størknet lava. Vi kommer til toppstasjonen på taubanen, hvorfra vi vil ha den beste utsikten over parken og hele øya.

Gjør deg klar for den siste strekningen, oppstigningen til krateret på 3700 meter over havet, hvorfra du vil ha storslått utsikt over hele skjærgården. Dette er den mest krevende delen av ruten, men den er givende for underverkene den byr på. Når du først er på toppen kan du hvile deg og benytte anledningen til å beundre prakten på Kanariøyene, havet og horisonten som omgir dem.

Andre detaljer

Inkludert: tillatelse til å få tilgang til krateret for hele gruppen (administrert av Volcano Teide Experience) og Teide taubanebillett.

Ikke inkludert: lunsj.

Viktig: prisen inkluderer en privat utflukt for 2 personer. Hvis du ønsker å legge til flere personer i gruppen din, må du velge alternativet Ekstra person og legge det til i handlekurven. Gruppen må ha maks 8 personer.

Ikke nøl med å kontakte oss for å hjelpe deg med å organisere din VIP-gruppeaktivitet.

Begrensninger:

Barn under 14 år, gravide eller personer med kardiovaskulære problemer er ikke tillatt i denne aktiviteten.

Aktivitetsbestigningen til toppen til fots anbefales ikke for bevegelseshemmede eller skader.

Personer med helseproblemer bør konsultere legen sin før du starter fotturen.

I henhold til gjeldende regelverk har heller ikke personer med fysiske eller motoriske funksjonshemninger lov til å ta seg opp med taubane på grunn av evakueringsrisiko.

Det er viktig å huske på at dersom anleggene skulle slutte å fungere av uventede tekniske årsaker, vil folk på øvre stasjon måtte ta nedstigningen til fots langs bratte fjellstier.

Viktig informasjon:

Bestillingen av denne aktiviteten er underlagt bekreftelse inntil tillatelsene for kratertilgang er utstedt.

Dersom aktiviteten ikke kan bekreftes, vil en alternativ dato bli tilbudt eller innbetalt beløp refundert.

Det er viktig å vise ID-kort eller pass ved inngangen til kraterstien.

I tilfelle stien til toppen er stengt, kan Teide nasjonalparks ansatte tillate tilgang kun for de forbundsfjellklatrere som kan rettferdiggjøre sin evne og har passende midler (utstyr). Det er kundens ansvar å ha slik dokumentasjon og midler, og deres fravær fritar Volcan Teide fra ethvert ansvar.

Avbestillinger:

I tilfelle aktiviteten ikke kan gjennomføres på grunn av ugunstige værforhold eller dersom noen av løypene er stengt, vil aktiviteten bli avlyst og innbetalt beløp refunderes.

Hvis det av værgrunner ikke er mulig å bruke taubanen for nedstigningen, vil vi tilby deg to alternativer: å gå ned fra toppen til starten av Montaña Blanca-stien eller å ta en kortere fottur der du bare kommer til tilflukten, uten tilgang til krateret, og gå deretter tilbake ned Montaña Blanca.

I tilfelle at værforholdene midt i oppstigningen ikke er gunstige, vil guiden avgjøre om du fortsetter med oppstigningen til toppen av Teide til fots utelukkende eller om den skal avlyses.

Siden denne aktiviteten inkluderer kratertilgangstillatelsen, godtar vi ikke kanselleringer når bestillingen er bekreftet.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

🚌 Transport tilgjengelig fra / starter i nærheten:

Denne aktiviteten er enkel å gjøre hvis du er i et av følgende resorts:

Ved bestilling vil du motta alle nødvendige detaljer for å finne møtepunktet / hentepunktet enkelt.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

  Kontakt- og bestillingsskjema:

  Vil du vite mer om bestillingsprosessen? Sjekk ut: Hvordan bestille (en)?

  Felt med * er påkrevd

  Informasjon om utflukt:

  deltakere:

  Contact Information:

  Foretrukket betalingsmetode

  kommentarer:

  Databehandling: Dataene vil ikke bli kommunisert eller solgt til tredjepart. Vi hater spam og vil ikke sende deg reklame. Dataene blir lagret i maksimalt 18 måneder. Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på dette nettstedet. Ansvarlig person: Jan Daniel. Formål: Få answear om bestillingsforespørselen og kjøp av aktiviteten som tilbys. Vi kan kontakte deg på whatsapp, e-post eller telefon for det formålet.

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

  Relaterte aktiviteter:

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom