Hval- og delfinobservation på Tenerife

Hval- og delfinobservation på Tenerife

Guide

Vi præsenterer dig for de forskellige muligheder for hvalsafari på Tenerife. Vi har fantastiske både til at sejle i Atlanterhavets farvande og nyde denne utrolige aktivitet. Kom og nyd det sammen med dine børn, venner og familie.

Vidste du, at du kan skelne en hval fra en haj på dens hale? Hajer har den lodret og hvaler vandret.

Hval- og delfinobservation på Tenerife

Dolphins jumping in Tenerife South
Vores både er sikre for miljøet og for hvalerne. Nyd havfaunaen på Tenerife Syd i dens naturlige habitat.

Bådens kaptajn kender bugten meget godt, han fører båden til de områder med de bedste muligheder for at se hvaler.

Under hvalsafari på Tenerife sejler vi med lav hastighed og bliver længe nok til, at turisterne kan nyde oplevelsen.

Tenerife er et af de bedste steder i verden til at se hvaler og delfiner. Dette er en af de mest efterspurgte aktiviteter af vores besøgende. Vi garanterer ikke, at du vil se delfiner og hvaler under udflugten, men vi giver dig en meget høj sandsynlighed.

Tag børnene med på en fantastisk ferie på Tenerife, og giv dem oplevelsen af at se hvaler og delfiner i deres naturlige omgivelser. Dette vil være en uovertruffen gave, som vil efterlade dem med smukke minder.

Vi minder dig om, at du ikke må smide affald i vandet eller lave høje lyde, der kan skræmme dyrene. Nyd oplevelsen!

Arter, der lever i farvandene i det sydvestlige Tenerife

Der findes op til 21 arter af hvaler i dette område, hvoraf nogle lever permanent og andre på bestemte tidspunkter af året. Du kan også se nogle hvaler med vandringsvaner, hvis rute omfatter dette område af Atlanterhavet.

Stor næsehornsdelfin

Videnskabeligt navn: Tursiops truncatus. De kaldes også for tundelfiner eller turson, og du kan se dem meget tæt på Tenerifes kyster. Dette er arten af Flipper-delfinen fra den populære tv-serie.

Du kan identificere dem på deres intense grå farve, som gradvist falmer på de nederste dele af kroppen. De når en længde på 3 meter ved modenhed. De svømmer normalt i grupper på gennemsnitligt 20 delfiner og kan ses hele året rundt på Tenerife syd.

Grindehvaler

Videnskabeligt navn: Globicephala macrorinchus, på grund af deres ballonformede hoved. De er også kendt som grindehvaler. Det er en stor tandet hval. Den kan blive op til 5 meter lang og veje op til 2 tons. Det siges, at de er de venligste hvaler, der findes.

Grindehvaler har evnen til at dykke ned til over 1.000 meters dybde i mere end 20 minutter. De kan ses hele året rundt i dette område.

Atlanterhavets plettede delfin

Videnskabeligt navn: Stenella frontalis. Navnet skyldes de pletter, der dækker kroppens overflade, og som er helt til stede i voksenalderen. Det er meget aktive delfiner, der svømmer i grupper. De bliver op til 2,3 meter lange og vejer op til 80 kilo. De ses sporadisk.

Groftandede delfin

Videnskabeligt navn: Steno bredanensis. De er kendetegnet ved deres rillede tænder, som igen har givet dem deres navn. De har også et aflangt kranium, som gør dem lette at skelne fra andre arter. De når en længde på 2,7 meter og vejer 150 kg. De er mørkere i farven end stor delfiner og har lysere pletter. De svømmer i grupper på i gennemsnit 8 individer. De kan ses på bestemte tidspunkter af året.

Kaskelothval

Videnskabeligt navn: Physeter macrocephalus. Det er en stor art med en længde svarende til en hvals længde, der når op på 18 meter og vejer 50 tons. Du kan kende dem på deres lille rygfinne, store hoved og mørke hud med striber.

De dykker til en dybde på op til 2.000 meter og bliver nede i mere end en time for at finde føde. De ses oftest om foråret.

Almindelig delfin

Videnskabeligt navn: Delphinus delphis. Det er en meget populær art i alle verdenshavene, og på Tenerife kan du se dem om vinteren. Den er kendetegnet ved sin gullige farve på siderne. Den bliver 2,5 meter lang og vejer 120 kilo. Det er en trækfugl.

Falsk spækhuggerhval

Videnskabeligt navn: Pseudorca crassidens. Det er et selskabeligt og charmerende dyr. Identificer dem på udbulingen midt på finnerne, den slanke krop og rygfinnen på ca. 30 centimeter. De har en ensartet dybgrå farve over hele kroppen. De bliver op til 6 meter lange og vejer 1.500 kg. Den svømmer normalt i store grupper på op til 50 individer. Det er en vandrende art.

Privat hval- og delfinobservationstur på Tenerife

På listen nedenfor finder du nogle af vores tilgængelige aktiviteter for privat bådcharter. Ud over oplysninger om hver enkelt aktivitet finder du sidst i teksten en udførlig beskrivelse af aktiviteterne sammen med kontaktformularen til booking.

11 personer rummelig katamaran charter med Kalima

Tenerife - Boat Charter - (6).min
Nyd en dag på Atlanterhavet om bord på denne rummelige 36 fods katamaran. Kalima er en komfortabel og rummelig båd, som alle kan nyde. Du vil have mulighed for at vælge mellem 3 til 8 timers ture.

Afhængigt af den rute du vælger og dens varighed kan du se hvaler i deres naturlige omgivelser, svømme og snorkle i en smuk bugt, besøge de imponerende Los Gigantes-klipper og Masca-bugten. Drinks er inkluderet i prisen.

Motorbådscharter til hvalsafari med Fairline 42

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot
Nyd denne majestætiske motorbåd med en kapacitet på 12 personer. Vi sejler fra havnen i Puerto Colon til hvalsafariområderne på Tenerife. Herefter ankrer båden op, så alle kan gå af for at svømme på stranden.

Afhængigt af længden af turen du vælger, kan du besøge bugten El Puertito, klipperne og den pragtfulde Masca-bugt.

3 timers speedbådscharter med White Heaven

Tenerife Speed Boat Charter, Puerto Colon
Kom og nyd det sammen med din familie eller venner. Denne båd har en maksimal kapacitet på 11 passagerer. Ud over at se hvaler vil du besøge en smuk bugt i bugten på Tenerife syd, som kan være El Puertito de Adeje eller Diego Hernandez. Snorkeludstyr, drikkevarer og snacks er inkluderet.

Delte bådture for at se hvaler og delfiner på Tenerife

Nedenfor finder du en liste over aktiviteter, der er tilgængelige på vores hjemmeside for fælles bådture til hval- og delfinobservation.

Bådtur i Los Gigantes med Freebird

catamaran tour in Tenerife with Freebird
Vi tilbyder dig en unik og fascinerende aktivitet. Ud over at se hvaler på Tenerife vil du kunne se de imponerende klipper i Los Gigantes og nyde havet.

Udflugten afgår fra havnen i Puerto Colón til farvandene nær øen La Gomera, hvor vi forventer at se delfiner og hvaler krydse lystigt rundt. De arter, der mest frekventerer disse områder, er storhvaler og grindehvaler.

Efter at have nydt denne oplevelse begiver vi os mod klipperne. Du vil blive forbløffet over at se storheden af disse store og imponerende klipper, der beskytter Tenerifes kyst.

Efter observationen og gåturen langs klipperne kører vi til Masca-bugten for at tage en svømmetur og nyde Atlanterhavets forfriskende vand. Aktiviteten slutter med en lækker frokost, der er inkluderet i pakken, hvorefter vi vender tilbage til havnen.

Book denne aktivitet i 3 timer for at se hvaler eller i 4 og en halv time for at få mere tid til at slappe af, nyde havet og køle af.

Hval- og delfinobservation på Tenerife med Royal Dolphin

royal delfin tenerife los gigantes (59)
Vi har denne sensationelle båd til at nyde et unikt eventyr. Du vil være i stand til at se hvaler og delfiner som aldrig før. Denne båd er udstyret med undervandsvinduer, der giver dig mulighed for at se den marine aktivitet under bunden af båden. Den har også undervandskameraer, der optager dyrenes bevægelser tæt på båden, så de kan sendes på tv-apparater på dækket.

Efter at have set Tenerifes fantastiske havdyr kommer du forbi Los Gigantes-klipperne. Mange af dem, der har været der, udtrykker forbløffelse og begejstring på grund af deres enorme størrelse. Herefter bliver I kørt til Masca-bugten for at tage en forfriskende dukkert i det lækre vand. Under opholdet i bugten kan du slappe af på sandet, svømme og snorkle. Alt, hvad du ønsker til en spektakulær ferie, finder du med Royal Dolphin-katamaranen.

Turen slutter med en lækker frokost, hvorefter I vender tilbage til havnen. Husk at vi har transport til de forskellige feriesteder på Tenerife, skriv til os for at tjekke tilgængelighed.

Hvalsafari med Eden katamaran

eden catamaran tour tenerife
Vi har en aktivitet med lige nok tid til at se hvaler på Tenerife. Med en varighed på to timer vil denne udflugt tage dig til de områder, der er mest besøgt af delfiner og hvaler.

Båden sejler fra havnen Puerto Colon i Costa Adeje til naboøen La Gomera. Turen fokuserer på at se hvaler og delfiner i deres naturlige habitat. Turen omfatter en forfriskende drink.

Vi har også en 3 timers tur for mere sjov. Hvis du lejer båden i 3 timer, kan du gå i land for at køle dig ned og svømme. Sodavand, vand og øl er også inkluderet.

Bådtur til Los Gigantes med Maxicat

maxicat catamaran tenerife
Vi tilbyder dig denne vidunderlige udflugt for at se klipper og hvaler i deres naturlige habitat. Båden afgår fra Puerto Colon, Costa Adeje på jagt efter hvaler. Husk, at dette er et af de bedste steder at se delfiner og hvaler. Når du har set dem, sejler båden mod klipperne.

Denne bådtur inkluderer frokost og et stop ved Masca Bay for at svømme og snorkle. Husk, at vi har transfer fra forskellige steder på Tenerife, f.eks. Los Cristianos eller Puerto de la Cruz, på forespørgsel.

Transport

Vi tilbyder en transportservice for dem, der bor i de vigtigste turistcentre på Tenerife Syd og Puerto de la Cruz. Dette afhænger af den aktivitet, du vælger, og hvor du bor på Tenerife.

contact us
For mere information om hval- og delfinobservation på Tenerife inviterer vi dig til at skrive til os på vores WhatsApp, hvorigennem vi vil informere dig om tilgængeligheden af transport til det sted, hvor du opholder dig. Vi tilbyder transport fra Los Cristianos, Playa de Las Americas, Puerto de la Cruz, Los Gigantes, Costa Adeje, Puerto Santiago og andre steder.

 

 

Hvalsafari på Tenerife

Relaterede artikler:

			Tenerife Self Drive Boat Rental Puerto de Las Galletas (1)-min - Puerto de Las Galletas Bådudlejning Tenerife
Velkommen til Bananapalmbay.com vi tilbyder flere både til leje fra havnen i Las...
			Things to do in Playa San Juan - Ting at gøre i Playa San Juan
På denne side finder du de bedste og mest anbefalede ting at lave i Playa San Juan, et...
			Tenerife Boat and Fishing Charter no license required Las Galletas Harbour - Fisketure og private fiskecharter på Tenerife
Tenerife er et fantastisk sted til at chartre fiskerbåde. Kom om bord på vores...
			Things to do in Los Cristianos - Ting at gøre i Los Cristianos
Los Cristianos er en lille, charmerende landsby på den sydlige del af Tenerife, lige ved...
			Pampano Luxury Yacht Astondoa 40 Tenerife Boat Charter - Ting at gøre i Puerto Colon
I dette indlæg vil vi fortælle dig om de bedste ting at lave i Puerto Colón, som nok...
			Siam Park, Water Park in Tenerife South - Familieaktiviteter på Tenerife
Ferien er her, og du planlægger, hvor du skal tage hen med din familie? I dag vil vi...
			Things to do in Callao Salvaje - Things to do in Callao Salvaje
På denne side finder du de bedste og mest anbefalede ting at lave i Callao Salvaje....
			Safari with Kayak in Tenerife South (1) - Vandsport i Los Cristianos
I denne lejlighed vil vi gerne dele den komplette liste over vandsport i Los Cristianos...
			Tenerife - Boat Charter - (9).min - Katamaranudflugter i Puerto Colon
I denne tekst finder du de bedste udflugter i Puerto Colon til privat eller fælles...
			Boat Hire Tenerife without Boat License Alfi Boat 4 - Selvkørende bådudlejning på Tenerife (uden skipper)
Hvis du ønsker at leje en båd for at sejle rundt i Tenerifes farvande, er dette det...

Strande i Tenerife

			Playa del Duque Costa Adeje Holiday Resort - Playa del Duque Strand
Det er en bystrand i Costa Adeje, der tilbyder alt, hvad du har brug for til en...
			 - Playa de las vistas Strand
Playa de las Vistas, joka tunnetaan myös nimellä Las Vistasin ranta, on erittäin...
			Playa Puerto Santiago.min - Playa de Puerto Santiagon Strand
Se on kaupunkiranta, joka sijaitsee Puerto Santiagon laiturilla ja kävelykadulla....
			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison Strand
Det er en fantastisk bystrand, hvor man kan solbade og nyde Tenerifes hav. På grund af...
			el bollullo tenerife puerto cruz.min - Playa de Bollullo Strand
Se on Teneriffan kaunis ranta, joka on edelleen tuntematon monille turisteille, joten se...
			Playa Jardin Beach in Puerto de la Cruz - Playa Jardin Strand
Det er en bystrand, der er meget populær på Tenerife, og som modtager mange besøgende,...
			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Strand
Playa de Troya I og II er to strande i Costa Adeje. Her finder du alt det sjove ved...
			Playa de Fañabe - Playa Fañabé Strand
Playa Fañabé er en dejlig lys sandstrand med fantastiske fritidsaktiviteter. Den...
			Playa los gigantes tenerife - Playa de Los Gigantes Strand
Den er også kendt som Playa los Guios og er en dejlig strand, der er velsignet af...