Katamaranudflugter på Tenerife

Katamaranudflugter på Tenerife

Guide

Katamaranudflugter på Tenerife er den bedste mulighed for at nyde havet, se hvaler og køle af i Atlanterhavets turkisblå vand. Dette er den perfekte mulighed for at afstresses og tage familien med på en tur til havet.

I denne tekst præsenterer vi dig de mest efterspurgte muligheder fra vores kunder for at gå en tur ved havet og slappe af. Inviter dine venner til at fejre din fødselsdag, eller overrask din partner med en romantisk tur, som han eller hun aldrig vil glemme. Vores både er ideelle til at fejre særlige begivenheder som f.eks. polterabender, bryllupsdage, fødselsdage og meget mere.

Med vores katamaranture på Tenerife tager vi dig med til de steder, som hvaler og delfiner foretrækker, hvor der er stor sandsynlighed for at se hvaler og delfiner. Husk, at Tenerife er et af de bedste steder i verden for at se delfiner eller hvaler i deres naturlige habitat. De mest almindelige er grindehvaler og storhvaler, men det er også muligt, at andre vandrende arter kan dukke op under deres passage gennem Tenerife. Hvis vi er meget heldige, kan vi måske se en kaskelothval, en falsk spækhugger eller en groftandet delfin.

Anbefalinger for katamaranudflugter på Tenerife

Det første, du skal overveje, er, at du bør foretage dine reservationer flere dage i forvejen for at sikre dig en plads på den valgte dato. Vi opfordrer dig til at skrive til os på vores WhatsApp, når du har valgt en aktivitet for at foretage din reservation. Du kan også skrive til os for at give dig nogle anbefalinger, vi er her for at hjælpe dig.

De fleste af vores fælles katamaranture tilbyder transport fra det sted, hvor du bor, til de vigtigste turiststeder på Tenerife såsom Costa Adeje, Puerto Colon, Playa de las Americas og endda Puerto de la Cruz. Alt du skal gøre er at skrive til vores WhatsApp for at tjekke tilgængeligheden af transporten.

Et andet punkt at overveje er størrelsen af den gruppe, du rejser med, så tjek kapaciteten på hver katamaran. Hvis du rejser alene eller med din partner, kan du bestille en af vores fælles katamaranudflugter.

Vi anbefaler, at du vælger de ruter, der omfatter et besøg til Los Acantilados de los Gigantes. Hvis du er på ferie på Tenerife, skal du besøge den enorme klippevæg, der beskytter Tenerifes vestkyst. Mange både nærmer sig klipperne hver dag for at mærke deres magi og nyde udsigten. Her finder du også den imponerende Masca-bugt, hvor du kan gå ned for at køle dig ned i vandet. Det er en sand fornøjelse at nyde Tenerife fra havet, og en katamarantur til Los Gigantes er den bedste måde at gøre det på.

Hvad du kan lave under turen rundt om bugten

Du kan solbade i solen, som er til stede næsten hele året rundt. Hvis du foretrækker det, kan du også slappe af i skyggen og nyde udsigten over havet, øen Tenerife og La Gomera.

Vi tager dig med til at se delfiner og hvaler i deres naturlige omgivelser. Nyd havdyrenes nærhed, deres legesyge og fortryllende lyde. Tag smukke billeder med hjem. Bagefter kan I tage en forfriskende svømmetur og snorkle i bugten.

Hvis du lejer udflugter på mere end 4 timer kan du besøge de utrolige Los Gigantes-klipper og den smukke Masca-bugt. Drikkevarer og snacks er også inkluderet. Alle disse funktioner er fælles for næsten alle aktiviteter, men du bør dog se detaljerne for den valgte udflugt for at få specifikke detaljer.

Privat katamarancharter på Tenerife

Hos bananapalmbay.com tilbyder vi dig storslåede udflugter for at sejle på Atlanterhavet og lære Tenerifes havliv at kende.

Private katamaranudflugter med Kalima

Tenerife - Boat Charter - (7).min
Kalima er en fantastisk katamaran til at sejle på Atlanterhavet. Nyd denne fantastiske aktivitet på 3 eller 5 timer for at se hvaler og svømme i bugten. Den 8 timers tur tager dig med til at besøge klipperne og den majestætiske Masca-bugt. Turen inkluderer snacks og drikkevarer om bord, paella er valgfrit mod et ekstra gebyr.

Privat bådcharter med katamaran Kennex

catamaran tour in tenerife private and shared (9).min
Denne katamaran er fantastisk og perfekt til at nyde solen og havet. Turen inkluderer drikkevarer, mad og snorkeludstyr. Hvis du chartrer den 3 timers tur, tager vi dig med ud for at se delfiner og hvaler i deres naturlige omgivelser, og vi anker op til havs for at svømme og snorkle. Vi giver dig også mulighed for at leje Kennex i 7 timer for at besøge Los Gigantes-klipperne og svømme i Masca-bugten. Transport fra Tenerife syd har en ekstra omkostning på forespørgsel.

Privat katamaranudflugt Eden

Tenerife catamaran charter for 45 persons
Vores fantastiske båd Eden er et vidunder, den har plads til 45 personer og er perfekt til at fejre fødselsdage og særlige datoer. Vi inviterer dig og dine kære til at nyde 3 timer med afslapning, sol og havbrise. I vil kunne se hvaler og ankre op i en smuk bugt, hvor I kan svømme og snorkle. Sandwiches og drikkevarer er inkluderet om bord. Du er velkommen til at medbringe dine egne drikkevarer og snacks. Hvis du ønsker det, kan du bestille mad og rundstykker mod et ekstra gebyr.

Delte katamaranudflugter på Tenerife

Nu hvor du kender de private muligheder, er her en liste over vores bedste fælles katamaranudflugter fra Tenerife.

4,5 timers udflugt med Royal Dolphin

royal delfin tenerife los gigantes (59)
Royal Dolphin er udstyret med vinduer i gulvet, der gør det muligt at se dyrene passere under båden. Den har også kraftige kameraer, der optager den marine aktivitet tæt på båden og sender den til tv-apparaterne på dækket.

Efter observationen tager vi af sted for at se de majestætiske klipper i Los Gigantes. Der kan vi svømme i det krystalklare vand i Masca-bugten. Katamaranen har et meget sjovt kunstigt vandfald, som man kan lege med, mens båden ligger for anker. Snacks, frokostbuffet og transport fra de vigtigste turistcentre på Tenerife syd er inkluderet.

4,5 timers tur i bugten på Tenerife syd med Freebird

catamaran tour with freebird to los gigantes
Vi tager dig til de steder, hvor du sandsynligvis kan se hvaler og delfiner med masser af tid til at tage billeder og optage videoer. Vi tager dig også med til de imponerende klipper i Los Gigantes og Masca-bugten, hvor du kan tage en forfriskende svømmetur i det krystalklare vand. Frokost og forfriskende drikkevarer er inkluderet.

Fælles udflugt med katamaran Kalima for 11 personer

Tenerife - Boat Charter - (6).min
Den fabelagtige katamaran Kalima er også tilgængelig for fælles udflugter. Nyd aktiviteten til den bedste pris og sejl i bugten med samme komfort som på en privat udflugt. Del med dine venner en dag på havet for at se hvaler og svømme på stranden. Drikkevarer og snacks er inkluderet.

contact us

Vi anbefaler dig at tage på en af disse katamaranudflugter på Tenerife på grund af den store oplevelse, du vil opleve. Vores kunder er forbløffede og ønsker at gentage aktiviteten. Børn er dem, der nyder hvalsafari på Tenerife mest, så det er ideelt for hele familien. Det er også almindeligt, at vi tager imod grupper af venner eller arbejdskolleger, som ønsker at afstresses eller fejre særlige begivenheder. Inviter din partner til at nyde havet eller fejr din polterabend med os. Vi venter på dig på vores WhatsApp for at foretage din reservation og give dig de bedste anbefalinger.

 

Katamarancharter på Tenerife

Katamaranudflugter på Tenerife

Udlejning af katamaraner på Tenerife

Relaterede artikler:

			Tenerife Self Drive Boat Rental Puerto de Las Galletas (1)-min - Puerto de Las Galletas Bådudlejning Tenerife
Velkommen til Bananapalmbay.com vi tilbyder flere både til leje fra havnen i Las...
			Things to do in Playa San Juan - Ting at gøre i Playa San Juan
På denne side finder du de bedste og mest anbefalede ting at lave i Playa San Juan, et...
			Tenerife Boat and Fishing Charter no license required Las Galletas Harbour - Fisketure og private fiskecharter på Tenerife
Tenerife er et fantastisk sted til at chartre fiskerbåde. Kom om bord på vores...
			Things to do in Los Cristianos - Ting at gøre i Los Cristianos
Los Cristianos er en lille, charmerende landsby på den sydlige del af Tenerife, lige ved...
			Pampano Luxury Yacht Astondoa 40 Tenerife Boat Charter - Ting at gøre i Puerto Colon
I dette indlæg vil vi fortælle dig om de bedste ting at lave i Puerto Colón, som nok...
			Siam Park, Water Park in Tenerife South - Familieaktiviteter på Tenerife
Ferien er her, og du planlægger, hvor du skal tage hen med din familie? I dag vil vi...
			Things to do in Callao Salvaje - Things to do in Callao Salvaje
På denne side finder du de bedste og mest anbefalede ting at lave i Callao Salvaje....
			Safari with Kayak in Tenerife South (1) - Vandsport i Los Cristianos
I denne lejlighed vil vi gerne dele den komplette liste over vandsport i Los Cristianos...
			Tenerife - Boat Charter - (9).min - Katamaranudflugter i Puerto Colon
I denne tekst finder du de bedste udflugter i Puerto Colon til privat eller fælles...
			Boat Hire Tenerife without Boat License Alfi Boat 4 - Selvkørende bådudlejning på Tenerife (uden skipper)
Hvis du ønsker at leje en båd for at sejle rundt i Tenerifes farvande, er dette det...

Strande i Tenerife

			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Strand
Playa de Troya I og II er to strande i Costa Adeje. Her finder du alt det sjove ved...
			el bollullo tenerife puerto cruz.min - Playa de Bollullo Strand
Se on Teneriffan kaunis ranta, joka on edelleen tuntematon monille turisteille, joten se...
			Playa Puerto Santiago.min - Playa de Puerto Santiagon Strand
Se on kaupunkiranta, joka sijaitsee Puerto Santiagon laiturilla ja kävelykadulla....
			Playa los gigantes tenerife - Playa de Los Gigantes Strand
Den er også kendt som Playa los Guios og er en dejlig strand, der er velsignet af...
			Playa Jardin Beach in Puerto de la Cruz - Playa Jardin Strand
Det er en bystrand, der er meget populær på Tenerife, og som modtager mange besøgende,...
			 - Playa de las vistas Strand
Playa de las Vistas, joka tunnetaan myös nimellä Las Vistasin ranta, on erittäin...
			Playa de Fañabe - Playa Fañabé Strand
Playa Fañabé er en dejlig lys sandstrand med fantastiske fritidsaktiviteter. Den...
			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison Strand
Det er en fantastisk bystrand, hvor man kan solbade og nyde Tenerifes hav. På grund af...
			Playa del Duque Costa Adeje Holiday Resort - Playa del Duque Strand
Det er en bystrand i Costa Adeje, der tilbyder alt, hvad du har brug for til en...