Første offentliggørelse: september 15, 2021 | Sidst opdateret: september 6, 2022 | Forfatter: Jan Daniel

Anbefalede ting at gøre på Puerto del la Cruz
Bådcharter på Puerto del la Cruz
Bådture på Puerto del la Cruz
Ø-ture på Puerto del la Cruz
Safaritur på quadcykel på Puerto del la Cruz
Tematiske parker på Puerto del la Cruz
Vandring på Puerto del la Cruz
Ting at gøre i Puerto de la Cruz

I dette indlæg vil vi vise dig en komplet guide over ting, du kan lave i Puerto de la Cruz. Vi tilbyder et væld af aktiviteter og ting at lave i Puerto de la Cruz: Vi tilbyder en lang række aktiviteter og aktiviteter på Tenerife Island Tours, bådture eller udflugter, hvalsafari, private udflugter, Loro Parque fra Puerto de la Cruz og mange flere ting at lave, find dem alle her.

Her er vores anbefalinger af ting at lave i Puerto de la Cruz under din ferie på Tenerife:

 • Bådudlejning for at fejre særlige begivenheder
 • Udflugt til Teide
 • Katamaranudflugt for at se hvaler og delfiner
 • Quad-safari på Tenerife

Hvis du fortsætter med at læse, vil du opdage interessante oplysninger til at organisere din ferie på Tenerife og gøre dit ophold på øen meget mere attraktivt, sjovt og afslappende. Vi ved alt om Tenerife, dejlige steder at besøge, strande, bjerge osv.

Gennem denne guide vil du opdage en bred vifte af aktiviteter og ting at lave og se i Puerto de la Cruz. Hvis du foretrækker det, kan du scrolle ned til slutningen af dette indlæg for at opdage alle de tilbud, vi har til dig. Men vi vil gerne have, at du fortsætter med at læse denne artikel for at give dig præcise og interessante oplysninger om Puerto de la Cruz.

Puerto de la Cruz

Det er destinationen par excellence i den nordlige del af Tenerife, den foretrukne feriedestination for mange turister fra hele verden. Det er også en favoritdestination for mange europæere, som vælger at komme hertil for at nyde de barske landskaber og de fascinerende sorte sandstrande. Her finder du et mildt og behageligt klima hele året rundt. Oplev Tenerife, øen, der er berømt for udtrykket “La Eterna Primavera” (det evige forår).

Den nærmeste lufthavn til Puerto de La Cruz er den velkendte lufthavn i den nordlige del af Tenerife eller Los Rodeos Lufthavn. Den tilbyder mange billige flyvninger til Tenerife fra det nationale område og har også forbindelse til alle de andre øer i det kanariske øhav. Rejsen med bus eller lejebil er ca. 20 og 30 minutter fra lufthavnen til din destination på et af hotellerne og lejlighederne i Puerto de la Cruz.

Ting at gøre i Puerto de la Cruz

Playa Jardin Beach in Puerto de la Cruz

Hvis du har valgt denne destination for at nyde din ferie på Tenerife, vil du sikkert gerne vide lidt mere om, hvad du kan lave og hvad du kan besøge i Puerto de la Cruz.

Her kan vi give dig en hånd med på vejen. Vi har udvalgt alle de aktiviteter, der virkelig er værd at lave, hvis du bor i Puerto de la Cruz, til dig. Husk at tage et kig på vores guide for at få så mange oplysninger som muligt om aktiviteter og udflugter til din ferie.

Puerto de La Cruz i sig selv byder på et væld af aktiviteter og ting at lave. Tag dig tid til at slentre rundt i den gamle bydel. Det er et godt sted at gå på opdagelse i øens arkitektur og gå gennem de smalle gyder, hvor nogle af de kanariske skikke stadig er bevaret. Slentre rundt blandt farverige huse og blomstrede balkoner, der fremhæver den historiske og kulturelle arv. Er du sulten? Du kan finde flere restauranter, der serverer kanariske, spanske og internationale retter. Typiske retter er stegt blæksprutte og “papas” med mojo. Glem ikke kaffen på den centralt beliggende Plaza del Charco.

Playa Jardin-stranden

Selvfølgelig skal du nyde solen og stranden. Meget tæt på den velkendte Loro Parque finder du en vidunderlig sort sandstrand, Playa Jardín. Den skylder sit navn til de haver, der pryder dens omgivelser. Den tilbyder et behageligt miljø til at slentre og nyde solen. Stranden har en legeplads for børn, strandbarer og restauranter til glæde for de besøgende.

Det er en strand med blåt flag, hvilket betyder, at den tilbyder alle tjenester for badende og har hygiejnisk og sikkert vand. Hold op med at lede efter ting at lave i Puerto de La Cruz, og pak dit badetøj for at tage af sted og nyde stranden og de tjenester, den tilbyder.

Loro Parque

Loro Parque Tenerife with Transport

Ved siden af Playa Jardín ligger Loro Parque, som er en af de bedste ting at lave i Puerto de la Cruz. Det er en fantastisk forlystelsespark, der tiltrækker hundredvis af turister hvert år. Da den ligger i et meget travlt område, kan det nogle gange være svært at få adgang, så sørg for at reservere på forhånd.

Hos Bananapalmbay tilbyder vi billetter med transport til den fantastiske Loro Parque. Her finder du forskellige attraktioner og dyreshows. Nogle siger, at det er den bedste forlystelsespark på Tenerife. Loro Parque indeholder den største samling af papegøjer, eksotiske dyr og et stort antal shows med delfiner, orcas og søløver. Det er en rigtig jungle inde i parken, og den besøges år efter år. I parken finder du også et legeområde for børn og nogle restauranter med lækker mad.

Bådture fra Puerto de La Cruz

CAPELLI TEMPEST 1000 Mallorca Big Boat Rental without skipper01.min

Den bedste måde at tilbringe en lang dag på stranden og nyde Tenerifes kyster, solen og vandet på, er at tage på en bådtur. Du kan nyde havbrisen, slappe af på dækket og se hvaler og delfiner, der lever ud for øens kyst. Du har også mulighed for at svømme, snorkle og dykke. De fleste både inkluderer snorklebriller og snorkler i prisen.

I denne lille liste viser vi dig nogle af vores tilgængelige både, så du kan sejle over Atlanterhavet og opleve Tenerifes kyst med båd:

 • Udflugt med båd til Los Gigantes på Tenerife med Freebird
 • Bådudflugt til Los Gigantes med Shogun
 • Katamaranudflugt til Los Gigantes på Tenerife med Royal Dolphin

Hval- og delfinobservation

white paradise tenerife catamaran whale and dolphine listening tour

Hval- og delfinobservation er en givende oplevelse for voksne og især for de yngre. Disse udflugter finder normalt sted i de rolige farvande ud for den sydlige del af Tenerife. På de fleste af vores udflugter har du mulighed for at bestille transport med afhentning på hotellet, afhængigt af hvor du bor.

Hvaler og delfiner lever permanent tæt på Tenerifes kyster. Kaptajnerne på de forskellige både, der udfører denne aktivitet, kender deres vaner og skikke og respekterer altid deres miljø og deres særpræg maksimalt. De mest almindelige arter er storhvaler og grindehvaler.

Udflugter fra Puerto de La Cruz

Ud over de ting, man kan lave i Puerto de La Cruz med båd, er der et stort udvalg af udflugter og ture på øen, som starter fra Puerto de La Cruz. De tilbydes med afhentning fra det hotel, hvor du bor.

Med vores udflugter på Tenerife fra Puerto de la Cruz kan du besøge de mest imponerende steder på øen, såsom Teide, den mytiske landsby Masca og endda besøge vores naboø, La Gomera.

Vi inviterer dig til at lære Tenerife at kende indefra, mens du vandrer gennem det vulkanske terræn eller bestiger bjerge og klipper. Øen byder på en række forskellige landskaber med utrolige kontraster. Nyd udsigten over kysten og det imponerende Teide-bjerg.

Glem ikke dit kamera for at fange de smukkeste landskaber under din ferie på Tenerife. Husk at medbringe dine vandrestøvler, væske og beskyttelse mod vind og sol.

Dette er nogle af de udflugter, som vi har i Bananapalmbay, så du kan nyde din ferie på Tenerife.

 • Udflugt til Teide, Tenerife
 • Teide – Masca, autentiske Kanariske Øer
 • Dagsudflugt til Santa Cruz, La Laguna og Taganana på Tenerife

Vandreture og opstigning til Teide

Private Trekking Teide with Permision (2)

Vi inviterer dig til at vandre på stierne på Tenerife, hvis du er i Puerto de La Cruz. Her er grundene til, at du bør inddrage vandring i planlægningen af din ferie i Puerto de la Cruz. En af vores mest populære udflugter er bestigningen af Teide-bjerget. Det er en vidunderlig oplevelse, som du kan dele med din familie og venner med en erfaren guide.

Vi må fortælle dig, at det er en meget krævende tur for erfarne personer. Den første del af ruten er let skrånende på stier af vulkanske klipper. Efter en halv time bliver ruten lidt mere vanskelig. Ved det første stop stopper vi for forfriskninger og akklimatisering. Vi skal være opmærksomme på ændringen i klima og tryk på grund af højden. Vi fortsætter til svævebanestationen, hvor vi får en vidunderlig udsigt over hele øen.

Book vores udflugter til Teide fra Puerto de la Cruz for at lære dens orografi, smukke landskaber og fredelige atmosfære at kende. Tjek vores aktivitet Udflugt til Teide, Tenerife med afhentning i Puerto de la Cruz.

Visninger

Ud over de turistmæssige aktiviteter på Tenerife kan du nyde shows og forskellige forestillinger for at tilbringe en hyggelig aften i en spøjs atmosfære. Et af de bedste shows på Tenerife er middelaldershowet på Castillo de San Miguel. Vi anbefaler denne aktivitet til din liste over ting at lave i Puerto de La Cruz for at få dig til at føle dig som om du var i middelalderen. Under showet er der kampe mellem riddere, som de gjorde i den tid. Showet inkluderer en særlig middag i et gratis flamenco-show i slutningen af showet.

Quad safari i Puerto de la Cruz

Til sidst vil vi gerne fortælle jer om Quad safari på Tenerife. Hvis du er en eventyrlysten elsker af natur og fart, inviterer vi dig til at booke vores Quad-udflugt. Nyd en spændende 4 timers safari for at opleve landskaberne på Tenerife. Nyd vidunderlige udsigter med forskellige kontraster mellem lavaformet terræn, fortryllede skove og drømmeagtige kyster.

Quad-udflugter er sjove og spændende og ideelle til at dele med venner. Quadcykling vil give dig mulighed for at lære Tenerife at kende og indånde frisk luft under din ferie på øen. Vælg mellem vores tilgængelige quadcyklingaktiviteter:

 • Quad Safari på Tenerife Giants 80% off the road
 • Quad Safari på Tenerife: Masca + skov
 • Quadcykling på Tenerife Vulcano

Hos Babanapalmbay.com hjælper vi dig gerne med at planlægge din ferie og få mest muligt ud af din tid på øen. Husk, at vi har transfer fra det hotel, hvor du bor, til de steder, hvor aktiviteterne finder sted. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at hyre os, så skriv til os på WhatsApp, vi er opmærksomme på at betjene vores kunder.

Det er slutningen af vores guide til de bedste ting at lave i Puerto de La Cruz. Nu kan du se listen nedenfor og vælge den udflugt eller aktivitet, du er mest interesseret i. Processen er hurtig og nem, du skal blot udfylde formularen under hver aktivitet eller udflugt. Men hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os, og vi vil med glæde hjælpe dig.

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: