Ting at gøre i Puerto de la Cruz

Ting at gøre i Puerto de la Cruz

Find ud af de bedste ting, du kan lave i eller fra Puerto de la Cruz. Vi sætter pris på din tid, så her har vi udvalgt de mest populære og førende udflugter og aktiviteter, som vil få dig til at forgude denne fantastiske ø og holde dig underholdt under din ferie på Tenerife. Vi er de lokale eksperter med mere end 5 års erfaring på markedet, så vær sikker på, at alle de ting, vi nævner her, er værd at være opmærksom på.

Lad os ikke spilde et sekund mere og gå i gang med at udforske alle de vidunderlige ting, du kan lave i eller fra Puerto de la Cruz.

Køb den komplette liste over alle ture, udflugter og aktiviteter fra Puerto de la Cruz, som du finder under vores guide.

Hvis du allerede har valgt at tilbringe din ferie i dette fantastiske feriested, vil du sikkert gerne vide, hvad der er de vigtigste seværdigheder, de første og vigtigste ting at lave i og omkring Puerto de la Cruz. Her får du svarene. Og husk, at disse ting at lave er velegnede til alle slags feriegæster: familier, par, grupper af venner. De er alle også børnevenlige. Så de er virkelig de mest populære og anbefalede.

Gå til Besøg Teide-bjerget. Dette punkt er faktisk det samme vigtige, uanset om du bor i Puerto de la Cruz eller et andet feriested på Tenerife. Bare fordi Teide er et af de mest besøgsværdige steder på Tenerife. Den uhyggelige og hjerteskærende panoramaudsigt, det højeste bjerg i Spanien og den berømte nationalpark, der er erklæret UNESCO’s verdensarvsliste, vil ikke lade dig være ligeglad.

Hos os har du 2 muligheder for at besøge Teide-bjerget fra Puerto de La Cruz: halvdagsturen eller heldagsturen Teide-Masca-turen.

Anaga er et andet sted, du ikke må gå glip af at besøge fra Puerto de la Cruz. Den gamle laurisilva-regnskov vil få dig til at glemme, at du lever i det 21. århundrede.

For at besøge Anaga tilbyder vi en busudflugt fra Puerto de la Cruz, som også bringer dig til La Laguna og Santa Cruz de Tenerife, så du får mulighed for at lære noget af den kanariske historie og kultur at kende.

Denne enorme klippe er endnu en skat af den natur, som Tenerife har at tilbyde sine gæster. Den nemmeste måde at besøge dem fra Puerto de la Cruz er med en bådtur. Denne mulighed er også den bedste, hvis du ønsker at få en virkelig betagende oplevelse, da den bedste udsigt til klipperne får du fra havet.

Selv om den varme sol og havet sandsynligvis er hovedårsagerne til dit ophold i Puerto de la Cruz, er de ikke nok til at underholde dig i hele din ferieperiode. Her er nogle sjove aktiviteter, som helt sikkert vil være med til at variere din ferie i Puerto de la Cruz.

Gå på hval- eller delfinobservation. Denne aktivitet er fantastisk for alle slags personer og aldre. Ingen vil være ligeglade med at se disse smukke og yndefulde hvaler lege i deres naturlige omgivelser. Du kan se hvaler eller delfiner i alle perioder af året, da de bor permanent i Tenerifes farvande. De mest almindelige arter er flaskenæse-delfinen og grindehvalen. Ud over at møde hvaler og delfiner får du en afslappende og fornøjelig tid om bord, svømning og snorkling. Alle bådture starter fra det sydlige Tenerife, men vi tilbyder nogle muligheder med afhentning fra Puerto de la Cruz, f.eks. katamaranen Royal Delfin.

Hvalsafari fra Costa Adeje giver flere muligheder for båd- og turvalg. Hvis du har en bil, kan det også være en mulighed for dig.

Tag til Siam Park eller Loro Parque. Begge er et af de mest besøgte steder på Tenerife og vil være en god mulighed, hvis du kommer med børn.

Loro Park har den største papegøjesamling, den største pingvinudstilling, en masse forskellige shows og andre imponerende ting. Siam Park garanterer en god tid for både voksne og børn.

Rejs tilbage til middelalderen på Castillo de San Miguel, hvor du kan se ridderkampe. Dette er en fantastisk familievenlig aktivitet.

Lad os fortælle dig, at vi tilbyder en masse andre sjove ting til og aktiviteter fra den sydlige del af Tenerife. Så hvis du har en bil eller kan komme til syd med bussen, så tjek vores muligheder for Ting at lave i Costa Adeje.

Ud over alle de nævnte udflugter og aktiviteter tilbyder Puerto de la Cruz selv en masse ting at lave. Tag dig tid til at gå en tur i det historiske centrum. Det er et godt eksempel på autentisk kanarisk arkitektur, og du vil nyde at udforske de smukke smalle gader med farverige huse. Tag en slapper i skyggen af træer på Plaza Charco. Hvis du bliver sulten, er der mange caféer og restauranter med kanarisk, spansk, italiensk og international kusine.

Og selvfølgelig, hvilken ferie kan være uden en strand. I nærheden af Loro Park finder du den smukke sorte sandstrand – Playa Jardin.

Puerto de la Cruz er det mest berømte feriested i den nordlige del af Tenerife. Det er det foretrukne feriemål for mange turister, hovedsageligt europæere, som besøger Tenerife på grund af de smukke landskaber, fantastiske strande med naturligt sort sand og det milde klima.

Den nærmeste lufthavn til Puerto de la Cruz er den nordlige lufthavn Los Rodeos. Det tager dig 25-30 minutter at komme til dit sted derfra med offentlig bus eller taxa. Hvad angår indkvartering, kan du i Puerto de la Cruz finde både de mest luksuriøse hoteller og overkommelige lejligheder.

Klimaet her er mildt hele året, men mindre tørt end på den sydlige del af Tenerife.

Anbefalede ting at gøre på Puerto del la Cruz

Bådture på Puerto del la Cruz

Ø-ture på Puerto del la Cruz

Safaritur på quadcykel på Puerto del la Cruz

Tematiske parker på Puerto del la Cruz