Første offentliggørelse: november 1, 2022 |

Hval- og delfinobservation fra Puerto de la Cruz med transport

Vores firma har specialiseret sig i hvalsafari udflugter fra Puerto de la Cruz og andre områder på Tenerife. Vi inviterer dig til at nyde denne fantastiske aktivitet under din ferie på øen. Vi tilbyder dig fantastiske udflugter med transport inkluderet i forskellige områder på Tenerife på forespørgsel.

På vores hjemmeside kan du også finde forskellige både til at tilbringe en fantastisk dag på havet. Vi tilbyder dig både, yachter, sejlbåde, katamaraner og andre både. Tag dine venner og familie med for at fejre vigtige begivenheder til søs.

Hval- og delfinobservation fra Puerto de la Cruz

Under denne aktivitet vil du kunne se og lære Tenerifes havfauna at kende på tæt hold i deres naturlige habitat. Det er en fantastisk og meget givende oplevelse. Vores både er sikre for miljøet og for hvalerne.

Vi har kaptajner med lang erfaring med at tilbyde denne service. De kender Tenerife-bugten og de bedste steder til hvalsafari meget godt.

Som vi alle ved, er Tenerife et af de bedste steder i verden til at se hvaler, delfiner og andre hvaler. Vi kan ikke garantere, at du vil se mange havdyr, men vi ved, at der er en god chance for at se dem. I farvandene mellem Tenerife og øen La Gomera koncentreres forskellige arter af hvaler hele året rundt.

Vi inviterer dig til at observere dem med respekt og beundre deres skønhed. Du kan tage billeder, optage videoer og blot nyde øjeblikket. Det, du ikke må gøre, er at svømme med delfinerne og de andre dyr, du må ikke smide affald i vandet og lave høje lyde, der kan skræmme dem.

Tag din partner med på en romantisk udflugt, hvor du bliver velsignet af havet og glæden ved hvalerne i nærheden af båden. Det er også en god mulighed for at overraske børnene, som nyder denne aktivitet meget.

Hvad kan du lave under hval- og delfinobservation?

 los-gigantes-tenerife-spain
Vi ved, at det at se disse smukke dyr er en fantastisk aktivitet i sig selv, men du kan også nyde andre aktiviteter under bådturene i Puerto de La Cruz. Vi inviterer dig til at booke en hval- og delfinobservationsudflugt, som også vil give dig mulighed for at:

 • slappe af på båden
 • Solbade i solen
 • Beundre udsigten
 • dele med familie, venner og partner
 • beundre Los Gigantes-klipperne
 • Forfrisk dig og svøm på en af Tenerifes strande.

Du kan bestille vores bådture med forskellige varigheder. De længere ruter omfatter et besøg til Los Gigantes-klipperne, et majestætisk naturmonument, som du ikke må gå glip af. Disse enorme vægge rejser sig over Tenerifes kyst til en gennemsnitlig højde på 500 meter. Undervandsdykkere kan også svømme tæt på deres fundamenter, som kan ses på op til 30 meters dybde.

Et andet seværdighedspunkt, som man ikke må gå glip af, er Masca-bugten. Dette er en ikonisk lille strand på Tenerife. Den ligger på klipperne og kan kun nås med båd eller på vandretur. Der finder du et behageligt naturmiljø, der indbyder til afslapning. Hvis du gerne vil booke en bådtur, der omfatter disse punkter, skal du blot skrive til os på WhatsApp, så hjælper vi dig gerne med at vælge den mest passende aktivitet for dig.

Hvaler, som du kan se på Tenerife

I dette afsnit vil vi gerne fortælle dig om nogle af de hvalarter, som du vil kunne se på bådture til hvalsafari.

Stor delfin (Tursiops truncatus)

Full HD - shortbeaked-common-dolphin-delphinus-delphis-malaga-spain (1)
Dette er den mest kendte delfinart i Tenerifes farvande. Den kan findes meget tæt på kysten, hvor den svømmer i grupper på 20 til 30 individer. De når en størrelse på 3 meter som voksne og ca. 2,7 meter i gennemsnit i deres tidlige voksenliv. Man kan se dem hele året rundt i bestemte områder på Tenerifes sydvestkyst.

Grindehval (Globicephala macrorinchus)

Full HD - pilot-whale-globicephala-melas-atlantic-ocean
Også kendt som grindehval. Det er en art, der tilhører familien af delfinidae, men hører til betegnelsen hval på grund af sin størrelse. Det er en tandet hval, der kan være over 5 meter lang og veje over 2 tons. Den findes hele året rundt på Tenerife.

Ud over disse arter af hvaler er Tenerife hjemsted for andre på bestemte tidspunkter af året. Det er også en del af andre hvalers trækrute, så du vil også kunne se dem, hvis du tager af sted på det rigtige tidspunkt. I den følgende liste viser vi dig nogle af de delfiner eller hvaler, som du kan se på Tenerife:

 • Finhval
 • Brydehval
 • Nordlig finhval
 • Stribet delfin
 • Frasers delfin
 • Dræberhval
 • Risso’s delfin
 • Kaskelothval
 • Dværgrylehval
 • blandt andre

Privat hval- og delfinudflugt i Puerto de la Cruz

Nedenfor finder du en oversigt over vores private bådture, der er tilgængelige i Puerto de la Cruz. Sidst i teksten finder du den komplette liste over aktiviteter. Når du klikker på hver enkelt, vil du se flere detaljer og reservationsformularen.

Motorbådscharter til hvalsafari med Fairline 42

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot

Dette er en imponerende motorbåd med en kapacitet på 12 personer, som giver dig mulighed for at nyde havet i komfort. Vi afgår fra havnen i Puerto Colon til de mest velegnede områder for at se Tenerifes hvaler og delfiner. Efter at have nydt havdyrene ankrer båden op, så alle kan gå ned og svømme og snorkle.

Neptuno privat bådcharter for grupper

Neptuno Tenerife Private Boat Charter
Med denne vidunderlige båd til op til 22 gæster vil du glemme alle problemerne. Nyd en uforglemmelig dag i vandet på Tenerife syd. I vil kunne se hvaler helt tæt på i deres naturlige omgivelser. Når du har værdsat delfinernes skønhed, sejler båden mod en bugt, hvor du kan svømme og snorkle.

Privat bådcharter til hvalsafari med Galatea

Sailing Boat Charter in Tenerife Galatea
Lej denne sensationelle sejlbåd for op til 7 passagerer lige nu. Kom og nyd et fascinerende eventyr for at se hvaler og delfiner i deres naturlige omgivelser. Fejr med dine venner og familie i Atlanterhavet med eksklusivitet. Båden ankommer meget tæt på de steder, hvor hvalerne passerer forbi, så I vil kunne se og høre dem. Efter observationen kan I køle jer af i en smuk bugt. Snorkeludstyr, drikkevarer og snacks er inkluderet.

Delte udflugter for at se delfiner og hvaler fra Puerto de la Cruz

Nedenfor finder du en liste over udflugter og både, der er tilgængelige for at se hvaler og delfiner fra Puerto de la Cruz.

Hval- og delfinobservation på Tenerife med Freebird

catamaran tour with freebird to los gigantes
Vi tilbyder dig denne fantastiske udflugt med afhentning fra de vigtigste hoteller i Puerto de La Cruz. Med en varighed på 4 og en halv time, vil du kunne dele med hvalerne på Tenerife fra Puerto de la Cruz.

Slap af under denne fredelige havtur, hvor du også kan besøge Los Gigantes-klipperne og Masca-bugten. Båden sejler mod de områder, hvor der er størst sandsynlighed for at se hvaler, så du får en vellykket hvalsafari.

Turen omfatter en gåtur langs Los Gigantes-klipperne for at beundre deres storhed og derefter et stop ved Masca-bugten for en forfriskende svømmetur. Bagefter nyder vi en lækker frokost og vender endelig tilbage til havnen. Nyd sammen med dine venner og din familie en sjov dag på havet med hvaler og delfiner.

Udflugt på hvalsafari på Tenerife med Royal Dolphin fra Puerto de la Cruz

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)
Vi inviterer dig til at komme om bord på Royal Dolphin, en stor stor katamaran for at fejre med venner og have det sjovt. Hvis du er i Puerto de la Cruz, er denne aktivitet noget for dig.

Med en varighed på 4,5 timer tilbyder Royal Dolphin dig en sjov og fornøjelig udflugt for at se hvaler og delfiner på Tenerife. Med denne båd er oplevelsen sjovere og efterlader os med de bedste minder. Båden er udstyret med undervandsvinduer i gulvet, hvorigennem du kan se dyrene svømme fredeligt under havet.

Båden er også udstyret med undervandskameraer, der optager smukke videoer af undervandsaktiviteten, som projiceres om bord. Du vil kunne nyde dyrenes afslappede og fredfyldte tempo, når de nærmer sig båden, gennem tv-apparaterne.

Efter observationen sejler båden mod Los Gigantes-klipperne, som vil imponere dig med deres store størrelse og højde. Derefter ankommer vi til Masca-bugten, hvor vi kan bade og lege på stranden med vennerne. Turen slutter med en lækker frokostbuffet, inden vi vender tilbage til havnen.

Denne aktivitet tilbyder afhentning i Puerto de La Cruz, alt du skal gøre er at skrive til os på vores WhatsApp for at tjekke tilgængeligheden af transporten i henhold til det sted, hvor du bor.

Maxicat katamarantur til giganterne

Med denne 5 timers aktivitet vil du kunne se delfiner og hvaler fra Puerto de la Cruz. Vi tilbyder transfer på forespørgsel, husk at skrive til os på WhatsApp på forhånd for at reservere.

maxicat catamaran tenerife
Under denne udflugt vil du kunne se øens mest charmerende havdyr på nært hold. I området nær La Gomera er der mange delfiner og hvaler, som ofte kommer hen til bådene for at sige hej.

Efter observationen sejler Maxicat til bugten Masca, så alle kan køle sig ned i havet. Atlanterhavets farvande venter på, at I kan nyde en sensationel dag. Du kan solbade, lege i sandet, svømme og snorkle. Du vil tilbringe en fantastisk dag med din familie og dine bedste venner.

Transport

Vi tilbyder afhentning fra forskellige steder i Puerto de La Cruz. For at give dig mere information, kontakt os lige nu på vores WhatsApp for at tjekke tilgængeligheden af transport i henhold til det sted, hvor du bor.

Vi inviterer dig til at booke vores hvalsafari fra Puerto de la Cruz. Vi har alt, hvad du har brug for for at nyde oplevelsen. Vi har førsteklasses både, erfarne kaptajner og ruter, der er tilpasset vores kunders smag. Overlad alt i vores hænder. Vi stiller vores WhatsApp til din rådighed for at lade os vide dine tvivlsspørgsmål og for at foretage dine reservationer. I listen sidst i teksten viser vi dig en mere specifik detalje af vores aktiviteter, og når du går ind på hver enkelt af dem, finder du alt, hvad de tilbyder, sammen med en kontaktformular til din reservation. Vi venter på, at du kan få en magisk oplevelse under din ferie på Tenerife.

 

 

Hvalsafari på Puerto del la Cruz
Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Sinéad Campbell
Sinéad Campbell
30. November, 2022.
recommends
My partner and I rented a boat for 4 hours from Jan Daniel and we had the best day! By far our favourite experience of our whole holiday. We would definitely recommend to anyone looking to rent a boat to do your own exploring along the southern coast of Tenerife. 5* experience!
Birthe Rosen
Birthe Rosen
7. October, 2022.
recommends
Ich habe mit dieser Gesellschaft 2 tolle Touren gemacht. Die Teide Nationalpark Tour mit Masca, war klasse, sowohl Guide als auch Busfahrer waren toll. Viel information und gute Betreuung. Ein unvergesslicher Tag. 🥰 Die 2. Tour war Oberklasse, ich bin mit Shogun zur Wahlbeobachtung rausgefahren und wir haben eine ganze Familie Pilotwale gesehen, diese wunderbaren Wesen sind recht neugierig und kamen auch auf das Boot zu. Ich habe Shogun vorgezogen, weil mir die übervollen Katamarane nicht so gefallen. Gute Wahl. Die ganze Fahrt ist wunderbar, man fährt bis Los Gigantes und in der Bucht gibt es eine köstliche Mahlzeit. Es ist sehr beeindruckend, dort zu ankern. Habe die Fahrt sehr genossen.......ich liebe das Meer sehr.🥰
Younes Benkahla
Younes Benkahla
5. July, 2022.
recommends
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Didier Afecto
Didier Afecto
22. May, 2022.
recommends
Location d’un bateau en bon état Personnel disponible efficace et aimable C est tout bon !!!!
Steve O'Connell
Steve O'Connell
19. May, 2022.
recommends
What a fantastic day on our own private yacht. We went for the Astondoa 46 and the service was amazing. We saw sea turtles, dolphins and whales. Quick stop by a beach for a snorkel with the fishes and then back to drinking cava! Jan was great with the communication and made everything stress free. 100% would recommend to anyone planning something a little bit special.
Gert Vestergaard
Gert Vestergaard
15. October, 2021.
recommends
Alt var som aftalt, båd, pris og service i top
Iliana Düsseldorf
Iliana Düsseldorf
9. October, 2021.
recommends
Excelente servicio y mucha diversión. Aurora nos llevo a ver ballenas y bañar en el mar. Fue una experiencia espectacular en el Yate 🛥 privado de 15 metros.
Barbara Soetje
Barbara Soetje
18. July, 2020.
recommends
Very kind and professional. I made requests to them at the last moment and they worked hard to resolve them, succeeding perfectly. Thanks again
Mandy Daniela
Mandy Daniela
14. July, 2020.
recommends
Sehr emphehlenswert! Rufen zurück, kümmern sich, sind zuverlässig... Und die Fahrt hat sehr viel Spaß gemacht!
Gilbert Mat
Gilbert Mat
26. November, 2019.
recommends
Sehr zuverlässig und kompetent. Das Buchen auf der Website ist echt einfach und die Tickets wurden uns pünktlich gebracht. Ein echt guter Service!
Relaterede artikler:
Strande i Puerto del la Cruz