Bogárszafari kaland Tenerifén

Bogárszafari kaland Tenerifén - 11295
Bogárszafari kaland Tenerifén - 11296
Bogárszafari kaland Tenerifén - 11297
Bogárszafari kaland Tenerifén - 11298
Bogárszafari kaland Tenerifén - 11299
Bogárszafari kaland Tenerifén - 11300
🏷️ Árak
1,5 óra - 32 km 80,00€
1,5 óra - 32 km 195,00€
3.5 óra - 120 km 155,00€
acepteded payment methods
Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

🗺️ Útvonalterv

Buggy-kaland a hegyekben vagy Tenerife partjainál egy szenzációs napot tölthet el. Fedezze fel a Teide Nemzeti Park és partjainak titkait.

Hozza magával professzionális fényképezőgépét, és készítse el a legjobb felvételeket a Teide és környéke pompájáról. Használja ki a megállókat, hogy friss levegőt szívjon és megújuljon. Különösen a kalandvágyó természetkedvelőknek.

Különböző lehetőségeket kínálunk Önnek, hogy kiválaszthassa az Önnek leginkább tetszőt:

1) Tengerparti kaland: ez a tevékenység másfél órán át tart és 32 kilométert tesz meg, indulás 18:00 órakor. Ez az út Las Américasból indul La Caleta felé, ahol megállunk, hogy megcsodáljuk a strandok szépségét. A végén ismét visszatérünk Las Américasba.

2) Teide Tour La Gran Aventura De Montaña: ez a túra 4 óra 40 percet vesz igénybe 150 kilométeren keresztül. Reggel 8:40-kor indulunk Los Gigantesbe, hogy megcsodáljuk a sziklák mérhetetlenségét. Chíón és Guía de Isorán keresztül folytatjuk utunkat, hogy elérjük a fenséges Teide Parkot. Ott az erdőn keresztül és a megszilárdult láva által jelzett ösvényeken haladunk. A következő megálló Las Cañadas del Teide és Los Poleos, ahol élvezhetjük a természetet és annak varázsát. Ezután közúton haladunk Vilaflorba, ahol élvezhetjük az árban foglalt ebédet. Végül visszatérünk Las Americasba.

3) Teide Express Fun And Adventure: ez a 3 és fél órás és 120 kilométeres kaland a 2200 méteres tengerszint feletti magasságban fekvő Vilaflor meglátogatásával kezdődik, hogy aztán továbbmenjünk Las Cañadas del Teide-be, ahonnan a vulkán csúcsát és környékét láthatjuk. Élvezze a kilátást és a természeti környezet nyugalmát. Visszafelé Las Americasba Tenerife déli partja mentén utazunk.

Egyéb részletek

Maximum 2 utas egy buggyban.

Ügyfélinformációk: A buggy-k kézi sebességváltóval rendelkeznek. A kirándulás napján az ügyfélnek rendelkeznie kell vezetői engedéllyel (ideiglenes jogosítványt nem fogadunk el). A túra ára tartalmazza a biztosítást. A 18 év alatti gyermekek nem vezethetnek. A kísérő gyermekeknek legalább 1,20 méter magasnak kell lenniük.

Ajánlás: Meleg ruházat.

Az árak 1 vagy 2 fős buggyra értendők.

Kapcsolatfelvétel a Bananapalmbay.com WhatsAppon Bottom

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
HÍVJ MOST:

🚌 Közlekedés Elérhető / Kezdő közel:

Ez a tevékenység könnyen megvalósítható, ha az alábbi üdülőhelyek egyikében száll meg:

A foglaláskor minden szükséges adatot megkap, hogy könnyen megtalálhassa a találkozóhelyet/felvételi pontot.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
HÍVJ MOST:

Mit mondanak a vásárlóink:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
[trustindex no-registration=facebook]

  Kapcsolat és foglalási kérelem űrlap:

  WHaluatko tietää lisää varausprosessista? Tutustu: Hogyan foglalhatok?

  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

  Kirándulás részletei:

  Résztvevők:

  Elérhetőségek:

  Kedvelt fizetési mód

  Megjegyzések:

  Adatkezelés: Az adatok nem kerülnek továbbításra vagy eladásra harmadik félnek. Utáljuk a spameket, és nem küldünk Önnek semmilyen reklámot. Az adatokat legfeljebb 18 hónapig tároljuk. Az űrlap használatával Ön beleegyezik, hogy a weboldal tárolja és kezelje az adatait. Felelős személy: Jan Daniel. Cél: Válaszokat kapni a foglalási kérelemmel és a felkínált tevékenység megvásárlásával kapcsolatban. E célból felvehetjük Önnel a kapcsolatot whatsappon, e-mailben vagy telefonon.

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
  HÍVJ MOST:

  Kapcsolódó tevékenységek:

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom