Paragliding på Tenerife syd - 1086
Paragliding på Tenerife syd - 1087
Paragliding på Tenerife syd - 1088
Paragliding på Tenerife syd - 1089
Paragliding på Tenerife syd - 1090
Paragliding på Tenerife syd - 1091
Paragliding på Tenerife syd - 1092
Paragliding på Tenerife syd - 1093
Paragliding på Tenerife syd - 1094
Paragliding på Tenerife syd - 1095
Paragliding på Tenerife syd - 1096
Paragliding på Tenerife syd - 1097

Paragliding på Tenerife syd

🏷️ Priser

90.00€

pr. person

🗺️ Rejseplan

Paragliding på Tenerife med udgangspunkt fra syd
Tag på paragliding på Tenerife Syd og få en af de mest spektakulære udsigter over Tenerifes bjerge og kyst.

Perfekt organiseret for dig med afhentning fra dit hotel direkte uden for receptionen.

Du vil få afhentning fra hotellet inkluderet.

Hvis du bor i Los Gigantes / Puerto Santiago vil der blive opkrævet et ekstra gebyr på 10,00 € pr. person for transporten.

Du kan realisere paragliding, hvis du bor i Los Cristianos, Playa de las Americas, Costa Adeje, Playa Paraiso, Los Gigantes og i de omkringliggende områder.

Hvis du altid har drømt om at flyve som en fugl og betragte verden fra himlen, så kan paragliding være et godt valg for dig.

Paragliding er en aktivitet, som ikke er let at beskrive med enkle ord. Men vi vil forklare dig, hvordan det er at flyve i en tandem med en kvalificeret paragliding-instruktør. En oplevelse, som du altid vil huske som noget særligt, fantastisk og unikt. Derfor vil vi også tage billeder af dig under flyvningen. Billederne tilbydes at blive købt efter flyvningen.

Du kan opleve adrenalin, højder, betagende panorama-udsigter over Tenerifes bjerge og kyst og meget mere i denne paraglidingflyvning.

Du vil nyde en utrolig betagende udsigt over Tenerife sydpå, det er helt sikkert. Dette er noget, som meget få mennesker oplever hver dag, og nogle andre drømmer om at realisere en sådan fantastisk aktivitet allerede i flere år. Nogle gange endda i løbet af hele deres liv. Vi anbefaler alle at realisere dette mindst en gang i livet.

De fleste mennesker er meget nervøse og spændte før starten på paragliding, hvilket er noget helt naturligt. Men du skal ikke bekymre dig, for paraglidinginstruktøren vil give dig alt det nødvendige udstyr og de instruktioner, du kan få brug for. På den måde vil du føle dig mere sikker før starten.

Når du først er hoppet, er vi ret sikre på, at du vil forstå, hvorfor folk dyrker denne fantastiske sport. Flyvningen vil have en varighed på mellem 20 og 30 minutter. Startstedet vil blive valgt afhængigt af de klimatologiske forhold. Du kan starte fra Ifonche eller fra Taucho. Landingen finder sted på stranden i La Caleta eller Costa Adeje. Hele turen tager mellem 1½ time og 2 timer.

Der er gratis afhentning i den sydlige del af Tenerife på følgende steder: Los Cristianos, Playa de las Americas, Costa Adeje, La Caleta, Callao Salvaje eller Playa Paraiso. Fra området Los Gigantes, Puerto Santiago og Playa de la Arena opkræves et tillæg på 10,00 € pr. person for transporten.

Alt er organiseret for at give dig maksimal komfort. Paragliding flyvemaskinen henter dig direkte uden for dit hotel. Og selvfølgelig vil vi også bringe dig tilbage, når du er landet.

Der kræves nogle grundlæggende fysiske forudsætninger for at foretage paragliding i tandem. Du skal være i stand til at løbe.

Børn kan flyve med en vægt på over 20 kg med forældrenes tilladelse.

 

🚌 Transport Tilgængelig fra / Begynder i nærheden af fra:

Denne aktivitet er let at gennemføre, hvis du bor på et af de følgende feriesteder:

Når du booker, modtager du alle nødvendige oplysninger, så du nemt kan finde mødestedet/afhentningspunktet.

  Kontakt- og reservationsanmodningsformular:

  Vil du vide mere om bookingprocessen? Se mere: Hvordan booker man?

  Felter med * er obligatoriske

  Detaljer om udflugten:

  Participants:

  Contact Information:

  Foretrukken betalingsmetode

  Kommentarer:

  Behandling af data: Oplysningerne vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjeparter. Vi hader spam og vil ikke sende dig reklamer. Oplysningerne vil blive opbevaret i højst 18 måneder. Ved at bruge denne formular accepterer du, at dine data opbevares og behandles af dette websted. Ansvarlig person: Jan Daniel. Formål: Få svar på reservationsanmodningen og køb af den tilbudte aktivitet. Vi kan kontakte dig på whatsapp, e-mail eller telefon med henblik på dette formål.

  Relaterede aktiviteter: