Dingen om te doen en plaatsen om te bezoeken in Anfi del mar

Dingen om te doen en plaatsen om te bezoeken in Anfi del mar

In dit bericht presenteren wij een gids met de beste stranden van Anfi del Mar en de activiteiten die u tijdens uw vakantie kunt doen. Wij bieden boottochten waar u kunt ontspannen, uw zorgen kunt vergeten en uzelf kunt overgeven aan het plezier van de zee. U kunt ook genieten van de zon en het zand op de uitbundige witte zandstranden, waar u de beste omstandigheden voor verschillende watersporten zult vinden. Lees dus verder en kom iets meer te weten over deze prachtige stad in het zuiden van Gran Canaria.

Het beste van het strand van Anfi del Mar

Anfi del Mar - Gran canaria (2)

Dit is een fantastisch strand op Gran Canaria, in de gemeente Mogán. Hoewel het een kunstmatig strand is, heeft het alles wat je nodig hebt om jezelf voor een paar dagen te verliezen en de drukte van de stad te vergeten. Het is gelegen in het ravijn van La Verga, een van de vele kliffen aan deze kant van het eiland die het een aparte en unieke uitstraling geven.

Op dit strand heeft u de beschikking over alle voorzieningen die u nodig heeft om van de zon en het zand te genieten, zoals ligstoelen en parasols die u kunt huren, douches en toiletten. Het is ook zeer veilig omdat het beschermd is tegen de golven en ideaal is voor kinderen. Vanwege al deze voordelen ontvangt het vele bezoekers het hele jaar door.

Wateractiviteiten in Anfi del Mar

In dit gebied heeft u een breed scala aan mogelijkheden om te genieten van de zon, de zee en het zand.

  • Parascending: dit is een activiteit waarbij u aan een parachute wordt vastgemaakt en met een touw aan een boot wordt vastgemaakt die met hoge snelheid vaart. Vol adrenaline en plezier gegarandeerd. Maak je geen zorgen, het is een volledig veilige ervaring met experts die elk detail controleren, zodat je gewoon kunt genieten van het uitzicht op het eiland vanuit de hoogte.
  • Banana Boat: stap met je vrienden aan boord en begin te wedden wie het het langst kan volhouden. Een leuke ervaring voor iedereen.
  • Peddelsurfen: dit is een leuke activiteit waarbij je op een surfplank gaat staan, maar hem bestuurt met een peddel. Het is erg leuk, vooral op het kalme water van dit strand.
  • Zeekajakken: neem de peddel en laat u meevoeren door de rust van de prachtige zee van de Canarische Eilanden.
  • Jetskiën: maak u klaar om met een adrenalinepomp van de zee te genieten. De jetski is speciaal voor u en u bent degene die beslist waar u heen gaat. Het is erg leuk en momenteel een van de meest populaire activiteiten in Anfi del Mar.
  • Waterskiën: dit is een soortgelijke activiteit als sneeuwskiën, maar in dit geval trekt een boot u met hoge snelheid voort. Het is erg leuk en zal u intense emoties bezorgen.

Snorkelen en diepzeeduiken

Anfi del Mar - Gran canaria (3)

Vergeet niet dat de Canarische Eilanden een grote diversiteit aan zeeleven hebben en dat Gran Canaria de grootste biodiversiteit herbergt. Als u van diepzeeduiken houdt, kunt u hier in alle rust duiken. Dit strand wordt gekenmerkt door zijn kalme water, ideaal voor scubaduiken.

De zeebodem herbergt een grote verscheidenheid aan zeedieren die het waard zijn om te bekijken en te fotograferen. U zult niet genoeg tijd hebben om een bezoek te brengen en kennis te maken met al het moois dat in de zee verborgen ligt. Als u niet zo diep wilt gaan, ga dan snorkelen. Hoe dan ook, de ervaring is prachtig. Als u het net leert of nog nooit hebt gedaan, zijn er veel bedrijven gespecialiseerd in duiken waar u een instructeur kunt inhuren om u te begeleiden bij deze nieuwe ervaring.

Boottochten

Puerto de Mogan - Gran Canaria.min

Dit is een van de beste manieren om van het eiland te genieten vanaf de zee. Maak een boottocht van Anfi del Mar naar Puerto de Mogan of Arguineguín, langs de mooiste en meest raadselachtige plekjes langs de kust. U kunt kiezen tussen motorboten, waterfietsen, luxe zeilboten en speedboten.

Tijdens de tocht kunt u genieten van het zien van dolfijnen, walvissen en andere zeedieren. De tour omvat plaatsen waar verschillende walvisachtigen langskomen, die u kunt bewonderen vanaf de veiligheid van de boot.

Strand van La Verga

Het is een mooi stadsstrand met weinig golven, perfect voor het plezier van kinderen en het hele gezin. Hoewel het niet erg groot is, is het zeer comfortabel en beschikt het over alle voorzieningen zoals douches, toiletten, bars en natuurlijk de mogelijkheid om ligstoelen en parasols te huren. Het ligt ook naast de promenade waar u verschillende alternatieven vindt om u te vermaken.

Balito strand

We noemen dit strand als een van de beste dingen om te doen in Anfi del Mar omdat het er pal naast ligt en een ideale plek is om te ontsnappen en tot rust te komen. Het is niet zo bekend als de doorlopende stranden en heeft iets andere kenmerken. Er is geen golfbescherming dus het water is actiever. Bovendien heeft de kust veel kiezels, zodat het er niet zo druk is.

Maroa Eiland

Dit is een klein en charmant kunstmatig eiland in de vorm van een hart op het strand van Anfi del Mar. Het is aangelegd om het verblijf van de bezoekers te verlevendigen. U kunt het bereiken via een trap of door te zwemmen. Maar als u wilt, zet dan uw snorkelbril op en zwem rond het eiland om te genieten van de schoonheid van de zee en de fauna die het bewoont.

Hier vindt u een restaurant met hangmatdiensten en de beste maaltijden. Het is zeker een uitje dat we allemaal verdienen, dus u kunt niet vertrekken zonder dit romantische eiland te bezoeken.

Anfi del Mar leuke feiten

Het Anfi del Mar resort werd opgericht in de jaren 1990. Het werd geboren als een initiatief om de schoonheid van de Caribische stranden op Gran Canaria te recreëren, waarvoor tonnen wit zand uit de Bahamas werden aangevoerd. Maar aangezien het al een mooie plaats was met een gunstig klimaat, was het niet moeilijk om het gewenste resultaat te bereiken. Er werd ook gedacht aan het verminderen van de sterke golven, dus werd er een golfbreker geïnstalleerd en werd een droomstrand bereikt waar veel mensen naartoe gaan om uit te rusten en te ontspannen.

Zoals u kunt zien, is Anfi del Mar een wonder en voldoet het aan het doel waarvoor het is ontworpen. Het is een aantrekkelijk strand dat niets te benijden heeft van de Caribische kusten. Als u het wilt bezoeken, kunnen wij u helpen de activiteiten en excursies te kiezen die het beste bij uw wensen passen. Neem contact met ons op via e-mail, WhatsApp of vul ons contactformulier in, wij helpen u graag zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kleine details, wij helpen onze klanten al vele jaren om van een onvergetelijke vakantie te genieten.