2,5 часа джет ски сафари до Лос Гигантес - 1108
2,5 часа джет ски сафари до Лос Гигантес - 1107
2,5 часа джет ски сафари до Лос Гигантес - 1106
2,5 часа джет ски сафари до Лос Гигантес - 1105
2,5 часа джет ски сафари до Лос Гигантес - 1104
2,5 часа джет ски сафари до Лос Гигантес - 1103
2,5 часа джет ски сафари до Лос Гигантес - 1111
2,5 часа джет ски сафари до Лос Гигантес - 1110
2,5 часа джет ски сафари до Лос Гигантес - 1109

2,5 часа джет ски сафари до Лос Гигантес

🏷️ Цени

200,00€

2,5 часа единичен или двоен джет

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

🗺️ Маршрут

За любителите на океана, слънцето, природата и адреналина предлагаме „Jet Ski Safari Los Gigantes“. Ние предлагаме всичко това в една екскурзия. Ако обичате живота на 100 % и искате да покажете на приятелите си, че обичате да се забавлявате, направете тази екскурзия по време на почивката си в Тенерифе.

Карането на джет между Лос Гигантес не е само каране на джет: Ще откриете скали, водни пещери, ще се насладите на скоростта и вятъра в лицето си. Когато погледнете нагоре, ще видите впечатляващите скали на Лос Гигантес.

Джетски сафари Скалите на Лос Гигантес

Сафарито с джет на Тенерифе Лос Гигантес започва от Пуерто Колон. В продължение на 2,5 часа ще се наслаждавате на адреналина и забавлението, които предлага карането на джет. Това е достатъчно време, за да се заредите с енергията на морето, да се насладите на слънцето и вятъра в лицето си.

Разходката с джет ще ви отведе покрай невероятните скали на Лос Гигантес. Открийте най-интересните места в залива, докато пътувате с пълна скорост. По време на екскурзията ще посетите най-интересните за посетителите места, които могат да се видят само от водата.

Адреналин и забавление на Jet Ski Tenerife Sur

Накратко, Джет ски сафари е уникална възможност да се насладите и да запазите приятни спомени от почивката си в Тенерифе Юг. Ако отидете със семейството или с приятели, това преживяване ще ви сближи. Ако предпочитате да отидете сами, ще се насладите на страхотни емоции в океана.

Ние предлагаме наем на джет в Лос Гигантес Тенерифе и други водни дейности, на които може да се наслади цялото семейство. На нашия уебсайт ще намерите всичко, от което се нуждаете, за да прекарате най-добрата почивка в Тенерифе. Слънце, плаж и пясък, гарантирано забавление. За да направите резервация, всичко, което трябва да направите, е да се свържете с нас чрез WhatsApp или чрез формуляра за контакт по-долу. Ние сме внимателни към всички ваши съмнения. Насладете се на престоя си на острова на вечната пролет.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
ОБАДИ СЕ СЕГА:

🚌 Наличен транспорт от / Започва от:

Тази дейност е лесно осъществима, ако сте отседнали в някой от следните ваканционни курорти:

Преди да направите резервацията, ще получите всички необходими данни, за да откриете лесно мястото на срещата / мястото на взимане.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
ОБАДИ СЕ СЕГА:

  Формуляр за контакт и заявка за резервация:

  Искате ли да научите повече за процеса на резервиране? Вижте: Как да резервирате?

  Полетата с * са задължителни

  Подробности за екскурзията:

  Участници:

  Информация за контакт:

  Предпочитан метод на плащане

  Коментари:

  Обработка на данни: Данните няма да бъдат предавани или продавани на трети страни. Ние мразим спама и няма да ви изпращаме реклами. Данните се съхраняват за максимален срок от 18 месеца. Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт. Отговорно лице: Ян Даниел. Цел: Получаване на отговор относно заявката за резервация и закупуване на предлаганата дейност. За тази цел можем да се свържем с вас по whatsapp, имейл или телефон.

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
  ОБАДИ СЕ СЕГА:

  Related Activities:

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom