Első közzététel: november 14, 2021 | Utolsó frissítés: április 5, 2024 | Szerző: Jan Daniel

Bálnafigyelés: Teneriffa hajókirándulások

Tenerife határozottan egy olyan hely, ahol bálnákat és delfineket lehet megfigyelni. Itt olyan sokféle hajós kirándulást talál, hogy nehéz lesz eldönteni, melyiket válasszuk.

Ne aggódjon, bármikor kérheti a segítségünket. Ebben a cikkben a bálnafigyelésről szeretnénk többet mondani. Ez mindig nagyszerű lehetőség lesz a nyaralásodhoz.
Nem számít, hogy romantikus pár, család gyerekekkel vagy baráti társaság, ez a csodálatos tevékenység a megfelelő választás lesz, és itt vannak a fő előnyei:

 

Pihenés

A hajókirándulást erősen ajánlott a nyaralás elején megtenni. A kényelmes jacht, a hullámok hangja, a meleg napsütés és az enyhe óceáni szellő minden gondot és aggodalmat elvisz.

A hajókirándulás után elszakad a munkától és a stressztől, és elkezdi élvezni a nyaralást és élvezni az időt.

 

Bálnák és delfinek

A hajókirándulásnak ez a része sem a gyerekeket, sem a felnőtteket nem hagyja hidegen. Miután elhagyja Puerto Colon kikötőjét, a hajó a szomszédos La Gomera sziget felé veszi az irányt és megáll.

Ez a Tenerife és La Gomera közötti pont a palackorrú delfinek (emlékeznek Flipperre?) és a pilóta bálnák állandó otthona. A kirándulások szervezői garantálják, hogy látni fogjuk az egyik ilyen intelligens és kecses állatot, amint éppen a hajó közelében játszik.

Pampano Luxusyacht Astondoa 40 Teneriffa Bootscharter

Úszás és snorkeling

Milyen nagyszerű élmény a hajó fedélzetén való napfürdőzést összekötni az El Puertito (a Teknős-öböl) tiszta vizében való frissítő úszással.

Itt egyébként még egy tenerifei lakossal, a teknősökkel is találkozhat.

 

Los Gigantes sziklák

Ha szereted a tengert és a hihetetlen természeti tájakat, válaszd az 5 órás hajókirándulást Los Gigantesbe. A fent említett élményeken kívül még egy felejthetetlen élményben lesz részed – a Los Gigantes sziklák látványos kilátásában.

Szavakkal nem lehet kifejezni, mit érez az ember, amikor ezeket a hatalmas, 500 és 800 méter közötti sziklákat nézi, amelyek közvetlenül a tengerből emelkednek ki.

 

Következtetés

Most már látja, hogy a bálnafigyelés miért kihagyhatatlan tevékenység Tenerifén. De ha még mindig kétségei vannak, akkor még egy érvünk van: Tenerifén a hajók nagy választékát találja, a hatalmas hajóktól a csökkentett utaslétszámú jachtokig.

Az út időtartama is különböző lehet, 3-tól 5 óráig. Csak látogasson el üzletünkbe, és válassza ki az Ön számára tökéletes lehetőséget.

Itt találhat különböző típusú hajókirándulásokat Tenerifén, amelyek bálnafigyelést végeznek!

Hagyjon nekünk egy megjegyzést, hogy megtudjuk a véleményét. És ne felejtsd el megosztani a Facebookon és a Twitteren, ha tetszett ez a cikk!

Kapcsolódó cikkek:

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0