Playa del Inglés Strand

Playa del Inglés Strand

Playa del Inglés er en af de bedste strande i Europa og en af de smukkeste og mest travle strande på Gran Canaria. I dag er det et solrigt paradis for millioner af turister, der søger varme og sjov.

Klimaet i Playa del Inglés er storslået. I det meste af året ligger temperaturen mellem 18ºC og 22ºC. Find i dette indlæg ud af alt det, som Playa del Inglés har at byde på.

Oprindelse af navnet Playa del Inglés

I 1960’erne begyndte man at bygge hoteller og boliger rundt omkring, med henblik på at være ferieboliger for englænderne. I dag bliver udenlandske turister ved med at komme tilbage igen og igen. Mange køber ejendomme for at vende tilbage, når de vil. Således blev missionen om at være det andet hjem for englændere, irere og andre europæere opfyldt.

Beliggenhed

Det ligger i den sydlige del af Gran Canaria, nærmere bestemt i kommunen San Bartolomé de Tirajana. Det er en bystrand med gyldent sand og roligt vand, der strækker sig over 3 kilometer.

Den ligger mellem Maspalomas-stranden og San Agustín-stranden. Den ligger også ved siden af de berømte Maspalomas-dyner, som er et naturreservat af stor turistmæssig værdi.

Services

Playa del Inglés har fået tildelt det blå flag, hvilket betyder, at den tilbyder fremragende badeforhold og kvalitetsservice som f.eks:

  • Livreddere
  • Brusere
  • Omklædningsrum
  • Solsenge
  • parkeringsplads
  • Busstoppested

Ud over sin skønhed og fremragende service er det en ideel strand til ferier med børn. Den er bred og har sikre områder, så alle kan nyde den.

Playa del Inglés (2).min

Vandaktiviteter

Unge og adrenalinjunkier samles på Playa del Inglés for at nyde storslåede udendørsaktiviteter. Takket være det strålende solskin, der oplyser stranden det meste af året, kan du dyrke de vandsportsgrene, der interesserer dig.

Her kan du surfe på bølgerne, snorkle, løbe på stranden og øve dig i Capoeira. Du kan leje e-scootere, jetski, kitesurfing, windsurfing, kitesurfing og bodyboardingbrætter. Der er også mulighed for parasailing, beachvolleyball og strandfodbold.

Windsurf Watersport in Fuerteventura.min

Nudiststrand

Naturister finder et sikkert sted at nyde solen og havet uden at dække en tomme af deres hud. Nudistområdet er afsondret. I dette område kan du solbade i en mere ensom og afslappet atmosfære. På grund af muligheden for nudisme er Playa del Inglés en favoritstrand for LGTB-befolkningen.

Strandpromenade ved havet

I nærheden finder du et væld af butikker med alt, hvad du har brug for til at nyde stranden. Du kan også besøge de forskellige irske pubber, diskoteker og barer, der venter på besøgende.

Nyd lækre måltider på regionens restauranter. Besøg indkøbscentrene, og glem ikke at købe souvenirs, så du kan tage håndgribelige minder med hjem fra dit besøg på øen.

Hoteludbuddet omkring Playa del Inglés er meget komplet. Du finder all-inclusive-hoteller, lejligheder og ferieboliger med fremragende service.

Mellem Playa del Inglés og Maspalomas ligger forlystelsesparken Holiday World Maspalomas. En fantastisk park til at nyde med familie og venner. I nærheden finder du også Sioux City og Aqualand Maspalomas, to sensationelle forlystelsesparker for alle aldre.

Nyd Playa del Inglés under din ferie på Gran Canaria. Tjek klitterne, nudistområdet og de vandaktiviteter, der tilbydes. Smag på regionens lækre mad og nyd en uforglemmelig ferie. Vi minder dig om at tage dine forholdsregler, hvis du ønsker at holde ferie i denne del af øen, da det er et meget travlt område. Du bør foretage dine reservationer på forhånd for at finde pladser på den ønskede dato.

Strande i Puerto Rico

Relaterede artikler:

Relaterede aktiviteter: