Gran Canarian parhaat rannat: Tutustu niiden viehätykseen!

Gran Canarian parhaat rannat: Tutustu niiden viehätykseen!

Guide

Tässä postauksessa esittelemme sinulle Gran Canarian parhaat rannat unohtumatonta lomaa varten. Tämä upea saari odottaa sinua yli 236 kilometrin pituisella rannikollaan, joka on täynnä paratiisimaisia rantoja ja poukamia. Löydät erilaisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Etelässä ja idässä löydät kultaisia tai tummahiekkaisia rantoja hotellialueen läheltä. Länsipuolella on kallioisia ja villejä rantoja kaukana kaupungin melusta, ihanteellisia niille, jotka etsivät luonnollisempaa ympäristöä.

Top Gran Canarian parhaat rannat

Tämän oppaan avulla pääset tutustumaan Gran Canarian rantatarjontaan, jotta voit valita rannat, joilla haluat vierailla mieltymystesi mukaan. Nauti Gran Canarian upeasta ilmastosta ja hyödynnä tilaisuutta harrastaa vesiurheilua, rentoutua, ottaa aurinkoa ja uida Atlantin rauhallisissa vesissä. Monille näistä rannoista on myönnetty Sininen lippu, joka kertoo uimiseen sopivista vesistä ja erinomaisista rantapalveluista.

Puerto Rico

SP-GC-puertorico-strand

Nimi tuo mieleen Karibianmeren ja tropiikin rannat, ja se sopii siihen hyvin, sillä tällä kauniilla rannalla on samanlaisia ominaisuuksia kuin Karibianmeren rannoilla. Se sijaitsee Gran Canarian lounaisosassa, ja se on kuuluisa auringonpaisteestaan suurimman osan vuodesta, kristallinkirkkaista ja tyynen rauhallisista vesistä, valkoisesta hiekasta ja kauniista palmuista. Se on yksi suosituimmista rannoista brittien keskuudessa sen laadukkaiden palvelujen ja ravintoloiden, baarien ja kauppojen läheisyyden ansiosta.

Amadores Beach

Playa de Amadores - panoramio
Se on yksi Gran Canarian parhaista rannoista, jossa on perheystävällinen ilmapiiri ja joka on kuuluisa valkoisesta hiekastaan ja kristallinkirkkaasta vedestään. Tule lasten kanssa nauttimaan sen rauhallisista vesistä ja leudosta ilmastosta. Se tarjoaa aurinkotuoleja, aurinkovarjoja ja hengenpelastajia. Se sijaitsee Puerto Ricon upean rannan vieressä, ja sen vieressä on suuri määrä ravintoloita ja majoitusliikkeitä lomailijoiden iloksi. Se on suunniteltu keinotekoisesti vastaamaan naapurimaan Puerto Ricon suureen kysyntään. Se on kuitenkin edelleen hyvin ruuhkainen, joten se ei ole paras valinta, jos haluat päästä pois hälinästä.

Anfi del Mar

Anfi Del Mar - panoramio (1)
Se on hieno keinotekoinen ranta, joka on erittäin houkutteleva sekä matkailijoille että paikallisille. Sitä pidetään yhtenä Gran Canarian kauneimmista rannoista, jolla on kultaista hiekkaa ja miellyttävä merituuli. Se on ihanteellinen vierailulle lasten kanssa, koska sen vesi on rauhallista ja matalaa. Siellä on vuokrattavissa aurinkotuoleja ja -varjoja. Voit myös vuokrata vesiskoottereita, joilla voit ajella Atlantin lämpimillä vesillä.

Mogánin ranta

Puerto de Mogán, May 2018 -02
Se sijaitsee Puerto de Mogánin venesataman vieressä. Se on pieni ja hyvin rauhallinen ranta, joka sopii erinomaisesti kävelyyn ja merituulen tuntemiseen. Se on Gran Canarian parhaiden rantojen listalla rauhallisuutensa ja perheystävällisen ilmapiirinsä ansiosta. Satamasta lähtevät useat veneet, joilla voi tutustua rannikkoon, ja sieltä pääsee myös naapurisaarelle Teneriffalle. Kun vierailet Playa de Mogánissa, kannattaa myös tehdä kävelyretki kylässä, jonka kauniit kadut ja parvekkeet ovat täynnä monivärisiä kukkia.

Playa del Inglés

"Playa

Se on Gran Canarian suosituin ranta nuorten ja yöelämän ystävien keskuudessa. Se sijaitsee saaren eteläosassa ja ulottuu lähes 3 kilometrin pituisen kauniin rantaviivan päähän. Se on sinilippuranta, ja naturismi on sallittua, jotta voit tuntea olevasi yhtä luonnon ja meren kanssa. Se tarjoaa myös perheystävällisen ilmapiirin, ja siellä on suojattuja alueita, joilla lapset voivat leikkiä rauhassa ja hiljaisuudessa. Löydät surffaajia leikkimässä aalloilla ja urheilijoita harjoittelemassa lajiaan. Se on lähellä hotelleja, baareja ja ravintoloita. Se on myös kävelymatkan päässä joistakin Gran Canarian parhaista yökerhoista, joissa on hyvää musiikkia ja erinomainen yöelämä.

San Agustín

SP-GC-sanagustin-strand
Tämä on kaunis ranta saaren eteläosassa, jossa on rentouttava tunnelma. Se ulottuu 600 metrin päähän ja tarjoaa kultaista hiekkaa ja rauhallisia vesiä, jotka sopivat erinomaisesti uintiin. Se on rauhaa ja rentoutumista etsivien suosikki. Voit levätä hiekalla ja ottaa aurinkoa unohtaaksesi maailman ja huolesi. Se on myös yksi saaren suurimmista thalassoterapia-keskuksista. Muista, että tässä terapiassa hyödynnetään meren voimavaroja rentoutumiseen ja energian uudistamiseen.

Maspalomasin ranta

Gran Canarian parhaat rannat: Tutustu niiden viehätykseen!

Maspalomasin maisema on hyvin erikoinen, ja sen kultaiset dyynit muistuttavat Saharan aavikkoa. Vierailijat käyttävät aikaa kuljeskellakseen dyynien keskellä, tunteakseen hiekan jalkojensa alla ja leikkiäkseen kirkkaassa rannikon auringonpaisteessa. Se on yksi Gran Canarian parhaista rannoista, jonne kaikki ovat tervetulleita: toisella puolella on lapsiperheitä, jotka leikkivät iloisesti rannalla, ja syrjäisemmillä alueilla naturistit, homot ja nudistit kokoontuvat nauttimaan merestä vapaasti. Se sijaitsee aivan Playa del Inglésin vieressä, josta sen erottaa Punta de Maspalomas.

Playa de Las Nievesin ranta

PuertodelasNieves
Se sijaitsee Gran Canarian pohjoisosassa Las Nievesin sataman vieressä Agaetessa. Sen vedet ovat rauhalliset ja vailla voimakkaita aaltoja, joten ne ovat ihanteelliset uintiin. Se on saanut sinisen lipun. Tällä rannalla ei ole hienoa hiekkaa, vaan ainoastaan Kanariansaarten vulkaanisille rannoille tyypillisiä kiviä. Lähellä rantaa on 3 uskomatonta luonnon allasta, joiden vesi on rauhallista ja jotka sopivat erinomaisesti uintiin ja snorklaukseen.

Las Canterasin rannat

Playa de Las Canteras D81 4938 (25662255018)
Se on kaupunkiranta, joka sijaitsee saaren pääkaupungissa Las Palmas de Gran Canarialla. Sitä pidetään yhtenä Kanariansaarten parhaista rannoista. Se ulottuu 3 kilometrin pituiselle kultaiselle hiekalle, jota kylpee turkoosi vesi. Se tarjoaa kaikki palvelut, joita tarvitset rentoutumiseen ja merestä nauttimiseen. Koska se on hyvin lähellä kaupunkia, pääset nopeasti vapaa-ajanviettopaikkoihin ja ravintoloihin. Se on myös yksi Gran Canarian parhaista rannoista surffaamiseen, sukeltamiseen ja snorklaamiseen.

Pohjois-Sardinan ranta

Se sijaitsee Galdarin kunnassa Gran Canarian pohjoisosassa. Se tarjoaa erinomaiset puitteet sukeltamiseen ja merenpohjan tutkimiseen. Se on saanut sinisen lipun tunnustuksen. Se on myös suosittu kalastajien keskuudessa, jotka hyödyntävät alueen sardiinien runsautta pyydystääkseen niitä ja viedäkseen ne läheisiin ravintoloihin. Et voi jättää väliin tilaisuutta nauttia hyvää sardiiniruokaa, jonka taustalla on meri.

Kutsumme sinut tutustumaan Gran Canarian parhaisiin rantoihin seuraavalla lomallasi. Tältä upealta saarelta löydät ihanteellisen vaihtoehdon jokaiseen makuun. Olivatpa mieltymyksesi mitkä tahansa, Gran Canarialla on kaikkea.

Rannat vuonna Gran Canaria

Aiheeseen liittyvät artikkelit: