Moottoriveneen ja purjeveneen vuokraus Gran Canarialla

Moottoriveneen ja purjeveneen vuokraus Gran Canarialla

Veneen vuokraaminen ja Gran Canarian rannikon tutkiminen yksityisellä charterilla on hienoa tekemistä lomasi aikana. Kuvittele vain: lämmin aurinkoinen päivä, raikas merituuli ja rentoudut kauniin jahdin kyydissä täysin rauhassa, jaat tämän kokemuksen vain pariskuntasi, perheesi tai ystäväsi kanssa ja ihailet Gran Canarian rannikon kauneutta.

Yksityisveneen vuokraaminen voisi olla täydellinen vaihtoehto mihin tahansa erityistapahtumaan tai juhlaan, jonka haluat järjestää Gran Canarialla: syntymäpäiväjuhliin, polttareihin, vuosipäiviin, kosintaan ja moniin muihin. Tai se voisi olla myös loistava tilaisuus viettää upea päivä perheen tai ystävien kanssa yksinoikeudella ja yksityisesti.

Tässä on lisää ideoita siitä, miten voit viettää upeaa aikaa lomallasi Gran Canarialla yksityisten charter-alustojemme avulla.

Kutsu pariskuntasi romanttiselle auringonlaskuretkelle. Voit vuokrata veneen ja muuntaa yksityisen rahtauksen ikimuistoisiksi treffeiksi rakkaasi kanssa. Mikä olisikaan romanttisempaa kuin nauttia illallinen ylellisellä jahdilla auringonlaskua katsellen? Voimme lyödä vetoa, että tästä upeasta illasta tulee yksi parhaista treffeistänne ikinä, ja te molemmat säilytätte siitä hyvin lämpimiä muistoja monien vuosien ajan.

Matkustatko lasten kanssa? Vuokraa vene ja nauti upeasta perhepäivästä Gran Canarialla lomasi aikana. Tämä retki on upea kokemus sekä lapsille että aikuisille.

Oletteko kaveriporukka? Silloin yksityinen veneenvuokraus on loistava vaihtoehto yhteiselle veneretkelle.

Tarjoamme verkkosivuillamme erityyppisiä veneitä vuokrattavaksi Gran Canarialla: katamaraaneja, purjevenejä ja moottoriveneitä, joissa on eri henkilömäärät aluksella. Ei ole väliä, oletteko suuri vai pieni ryhmä, meillä on teille sopiva vene vuokrattavana. Voit myös valita matkan keston, joka sopii suunnitelmiisi ja tarpeisiisi, sekä lähtöajan.

Voit valita päiväretken, jolloin voit ottaa aurinkoa aluksella ja uida virkistävässä meressä, tai romanttisen retken auringonlaskuun.

Venekiertoajeluillamme on jo valmiiksi määritellyt reitit retkeä varten. Mutta jos sinulla on erityissuunnitelma tai joitakin pyyntöjä ja toiveita yksityistä venepurjehdustasi varten, ilmoita meille, jotta voimme suositella sinulle oikeaa venettä, sopia suunnitelmistasi kapteenin kanssa ja räätälöidä matkan juuri sinulle.

Suurin osa yksityisistä rahtauksista ankkuroituu uintia ja snorklausta varten. Sinulla on mahdollisuus virkistäytyä jonkin Gran Canarian upean lahden kristallivesissä.

Myös ateria ja juomat tarjotaan aluksella.

Kaikki yksityiset rahtauksemme lähtevät Pasito Blancon satamasta. Tämä satama sijaitsee lähellä Gran Canarian suosituinta lomakohdetta – Maspalomasia. Jos siis asut Playa del Inglesissä, San Augustinissa tai Melonerasissa, pääset helposti Pasito Blancon satamaan. Pasito Blancon toiselta puolelta löydät muita kuuluisia lomakohteita: Puerto Rico ja Arguineguin. Jos aiot vuokrata auton Gran Canarialla, matka kaikista edellä mainituista lomakohteista kestää noin 20-25 minuuttia. Muussa tapauksessa voit ottaa taksin, joka ei maksa paljon, tai käyttää julkista liikennettä. Joillakin laivoilla voit myös saada kyytiä näiltä alueilta.

Pyynnöstä voidaan tarjota myös kuljetus Gran Canarian pääkaupungista – Las Palmasista. Tarkista yksityiskohtaiset veneen kuvaukset verkkosivuiltamme varmistaaksesi, missä kuljetus on tarjolla vai ei.

Tällä hetkellä tarjoamme erityisen hyviä tarjouksia Gran Canarian yksityisistä rahtauksista. Tutustu tarjouksiimme ja tarjoa itsellesi upea lomakokemus.

Veneen rahtaukset ja Gran Canaria

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Täältä löydät luettelon asioista, joita voit tehdä lomasi aikana Gran Canarialla!...