Motorcsónak és vitorlás hajó bérlés Gran Canarián

Motorcsónak és vitorlás hajó bérlés Gran Canarián

Egy hajó bérlése és Gran Canaria partjainak felfedezése a privát charterrel nagyszerű dolog lesz a nyaralás alatt. Képzelje csak el: meleg napsütéses nap, friss óceáni szellő, és Ön egy gyönyörű jacht fedélzetén pihen a teljes magányban, megosztva ezt az élményt csak a párjával, családjával vagy barátaival, és megcsodálva Gran Canaria partjainak szépségét.

Egy magánhajó bérlése tökéletes választás lehet bármilyen különleges eseményhez vagy ünnepséghez, amelyet Gran Canarián szeretne megszervezni: születésnapi parti, leánybúcsú, évforduló, házassági ajánlat és még sok más. Vagy ez egy nagyszerű lehetőség arra is, hogy egy fantasztikus napot töltsön el családjával vagy barátaival exkluzív és privát módon.

Íme néhány további ötlet, hogyan tölthet el egy nagyszerű időt Gran Canaria-i nyaralásán a privát charterhajóinkkal.

Hívja meg párját egy romantikus naplementés kirándulásra. Bérelhet egy hajót, és egy privát chartert átalakíthat egy emlékezetes randivá kedvesével. Mi lehet romantikusabb, mint egy finom vacsora egy luxusjacht fedélzetén, miközben a naplementét nézi? Fogadjunk, hogy ez a fantasztikus este lesz az egyik legjobb randi, és mindketten hosszú évekig nagyon meleg emlékeket őriznek majd róla.

Gyerekekkel utazik? Béreljen hajót, és töltsön el egy nagyszerű családi napot Gran Canarián a nyaralás alatt. Ez a kirándulás nagyszerű élmény lesz a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt.

Baráti társaságban utazik? Akkor a magánhajóbérlés remek alternatívája lesz a közös hajókirándulásnak.

Weboldalunkon különböző típusú hajókat kínálunk Gran Canaria szigetén: katamarán, vitorlás és motorcsónakok, különböző befogadóképességű hajókkal a fedélzeten. Nem számít, hogy nagy vagy kis csoportról van szó, mi megtaláljuk a megfelelő hajóbérlést az Ön számára. Kiválaszthatja az utazás időtartamát is, amely megfelel az Ön terveinek és igényeinek, valamint a kezdési időpontnak.

Választhat egy nappali kirándulást, hogy a fedélzeten napozzon és ússzon a frissítő óceánban, vagy egy romantikus naplementés kirándulást.

Hajóchartereink már előre meghatározott útvonalakkal rendelkeznek a túrához. De ha különleges terve van, vagy van néhány kérése és kívánsága a privát hajócharterrel kapcsolatban, tudassa velünk, hogy ajánlhassunk Önnek egy megfelelő hajót, egyeztessük a terveit a kapitánnyal, és személyre szabhassuk az utat az Ön számára.

A magánhajó charterek többsége úszáshoz és snorkelinghez horgonyoz. Lehetősége lesz felfrissülni Gran Canaria egyik fantasztikus öblének kristálytiszta vizében.

Az étkezést és az italokat is a fedélzeten kínálják.

Minden magánhajójáratunk Pasito Blanco kikötőjéből indul. Ez a kikötő Gran Canaria legnépszerűbb üdülőhelyének – Maspalomasnak – a közelében található. Ha tehát Playa del Inglesben, San Augustinban vagy Melonerasban száll meg, könnyen megközelítheti a Pasito Blanco kikötőt. A Pasito Blanco másik oldaláról egy másik híres üdülőhely is elérhető: Puerto Rico és Arguineguin. Ha autót bérel Gran Canarián, az út a fent említett üdülőhelyekről körülbelül 20-25 percet vesz igénybe. Egyébként taxival is utazhat, ami nem kerül sokba, vagy használhatja a tömegközlekedést. Néhány hajóval is felszállhatsz ezekről a területekről.

Kérésre a fővárosból – Las Palmas of Gran Canaria – történő transzfert is felajánljuk. Kérjük, ellenőrizze a részletes hajóleírásokat a weboldalunkon, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szállítás biztosított vagy sem.

Jelenleg különösen jó ajánlatokat kínálunk a Gran Canaria-i privát charterekre. Tekintse meg ajánlatainkat, és mutasson be magának egy nagyszerű élményt a nyaralás során.

Hajó Charters a oldalon. Gran Canaria

Kapcsolódó cikkek:

Itt talál egy listát a Gran Canaria-i nyaralása során elvégzendő teendőkről!...