Najem motornih čolnov in jadrnic v Gran Canaria

Najem motornih čolnov in jadrnic v Gran Canaria

Guide

Najem čolna in raziskovanje obale Gran Canarie z zasebnim čarterjem bo odlična stvar za vaše počitnice. Predstavljajte si: topel sončen dan, svež oceanski vetrič in sprostitev na krovu čudovite jahte v popolni zasebnosti, ki jo delite le s svojim parom, družino ali prijatelji in občudujete lepoto obale Gran Canarie.

Najem zasebne jadrnice je lahko odlična izbira za vse posebne dogodke ali praznovanja, ki jih želite organizirati na Gran Canarii: rojstni dan, dekliščina, obletnica, snubitev in številni drugi. Lahko pa je tudi odlična priložnost, da preživite čudovit dan z družino ali prijatelji na ekskluziven in zaseben način.

Tukaj je še nekaj idej, kako lahko z našimi zasebnimi čarterji preživite čudovite počitnice na Gran Canarii.

Povabite svoj par na romantično potovanje ob sončnem zahodu. Najamete lahko čoln in zasebni čarter spremenite v nepozaben zmenek z ljubljeno osebo. Kaj je lahko bolj romantično kot prijetna večerja na krovu luksuzne jahte ob opazovanju sončnega zahoda? Lahko se zanesemo, da bo ta fantastični večer eden vaših najboljših zmenkov v življenju, oba pa bosta imela nanj še dolga leta zelo topel spomin.

Potujete z otroki? Najemite čoln in med počitnicami na Gran Canarii uživajte v čudovitem družinskem dnevu. Ta izlet bo odlična izkušnja tako za otroke kot za odrasle.

Ste skupina prijateljev? Potem bo zasebni najem čolna odlična alternativa skupnemu izletu z ladjo.

Na naši spletni strani ponujamo različne vrste čolnov za najem na Gran Canarii: katamarane, jadrnice in motorne čolne z različnim številom oseb na krovu. Ni pomembno, ali ste velika ali majhna skupina, pri nas boste našli pravo jadrnico za najem. Izberete lahko tudi trajanje potovanja, ki ustreza vašim načrtom in potrebam, ter čas začetka.

Izberete lahko dnevni izlet za sončenje na krovu in kopanje v osvežujočem oceanu ali romantični izlet ob sončnem zahodu.

Naši čarterski čolni imajo že vnaprej določene poti za izlet. Če pa imate poseben načrt ali nekaj zahtev in želja za zasebni čarter, nam to sporočite, da vam bomo lahko priporočili pravi čoln, se s kapitanom dogovorili o vaših načrtih in izlet prilagodili vašim potrebam.

Večina zasebnih čarterjev se zasidra za kopanje in potapljanje. Lahko se boste osvežili v kristalnih vodah enega od fantastičnih zalivov Gran Canarie.

Na krovu vam bodo na voljo tudi obrok in pijača.

Vsi naši zasebni čarterji odplujejo iz pristanišča Pasito Blanco. To pristanišče se nahaja v bližini najbolj priljubljenega letovišča na Gran Canarii – Maspalomasa. Če bivate v Playa del Ingles, San Augustinu ali Melonerasu, lahko brez težav dostopate do pristanišča Pasito Blanco. Na drugi strani pristanišča Pasito Blanco so še druga znana letovišča: Puerto Rico in Arguineguin. Če boste na Gran Canarii najeli avto, boste za pot od vseh zgoraj omenjenih letovišč potrebovali približno 20-25 minut. V nasprotnem primeru lahko vzamete taksi, ki vas ne bo stal veliko, ali pa uporabite javni prevoz. Z nekaterimi ladjami vas lahko iz teh krajev tudi odpeljejo.

Na zahtevo vam lahko ponudimo tudi prevoz iz glavnega mesta Gran Canaria – Las Palmasa. Preverite podrobne opise plovil na naši spletni strani, da se prepričate, ali je prevoz zagotovljen ali ne.

Trenutno ponujamo še posebej ugodne ponudbe za zasebne čarterje na Gran Canarii. Oglejte si naše ponudbe in si zagotovite čudovito doživetje med počitnicami.

Čarterji čolnov na Gran Canaria

Povezani članki:

Tukaj boste našli seznam stvari, ki jih lahko počnete med počitnicami na Gran...
V tem prispevku vam predstavljamo vodnik po najboljših plažah v Anfi del Mar in...

Plaže v Gran Canaria

Naravni bazeni v Agaeteju so trije bazeni iz vulkanskih kamnin, v katerih se lahko...
Playa del Inglés je ena najboljših plaž v Evropi ter ena najlepših in najbolj...
Maspalomas Dunes je območje, ki ga sestavlja več sipin, palmov gaj in zdrava laguna na...
Playa de Montaña de Arena je neokrnjena in malo znana plaža. Nahaja se na jugu Gran...