Udflugter på Tenerife for krydstogtskibe - 1722

Udflugter på Tenerife for krydstogtskibe

🏷️ Priser

🗺️ Rejseplan

Oplysninger: Privat udflugt på Tenerife for krydstogtskibe: Privat udflugt på land

Tenerife er ikke kun en berømt feriedestination, men også et populært stop på mange krydstogtskibe.

Hvis du er passager på et krydstogtskib, vil du sikkert være nysgerrig efter at vide, hvad du kan lave på Tenerife under dit stop.

 

Dybest set en masse. Du kan besøge den berømte vulkan Mount Teide, den gamle hovedstad La Laguna, den autentiske kanariske landsby Masca og meget mere. Alt afhænger bare af, hvor meget tid du har på Tenerife. Så se nedenfor vores muligheder for private udflugter på land, som du kan foretage på Tenerife.

Alle krydstogtskibe lægger til i havnen i Santa Cruz de Tenerife, øens hovedstad. Så din udflugt starter derfra. Vores guide vil møde dig lige i nærheden af dit skib og bringe dig tilbage i tiden.

For krydstogtskibspassagerer tilbyder vi halvdags- eller heldagsture på Tenerife. Alle udflugter er skræddersyet til vores kunder. Du kan fortælle os dine ønsker, og vi vil organisere din udflugt på den bedste og mest effektive måde. Vores eksperter kan også anbefale dig en rute og rådgive dig om, hvilke steder du skal besøge afhængigt af den tid, du har til rådighed.

Her er blot nogle ideer til, hvilke steder det vil være muligt at besøge afhængigt af, hvor længe dit ophold på Tenerife varer.

Halv dag (4 timer):
– Santa Crus – La Laguna
– La Laguna – Anaga – Taganana
Puerto de La Cruz – La Orotava
Heldag (8 timer):
– Teide – La Laguna – Puerto de La Cruz – La Orotava
– Teide – Icod de Los Vinos – Garachico – Masca
– Teide-bjerget tur med tid til svævebane – La Laguna

Husk, at dette blot er idéer. Alle turene kan vi tilpasse efter dine præferencer.

Alle vores private landudflugter til krydstogtskibe inkluderer den professionelle guide, brændstof og stor oplevelse på Tenerife. Tag et kig på vores muligheder for transportkapacitet og vælg den, der svarer til dine behov. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

🚌 Transport Tilgængelig fra / Begynder i nærheden af fra:

Denne aktivitet er let at gennemføre, hvis du bor på et af de følgende feriesteder:

Når du booker, modtager du alle nødvendige oplysninger, så du nemt kan finde mødestedet/afhentningspunktet.

    Kontakt- og reservationsanmodningsformular:

    Vil du vide mere om bookingprocessen? Se mere: Hvordan booker man?

    Felter med * er obligatoriske

    Detaljer om udflugten:

    Participants:

    Contact Information:

    Foretrukken betalingsmetode

    Kommentarer:

    Behandling af data: Oplysningerne vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjeparter. Vi hader spam og vil ikke sende dig reklamer. Oplysningerne vil blive opbevaret i højst 18 måneder. Ved at bruge denne formular accepterer du, at dine data opbevares og behandles af dette websted. Ansvarlig person: Jan Daniel. Formål: Få svar på reservationsanmodningen og køb af den tilbudte aktivitet. Vi kan kontakte dig på whatsapp, e-mail eller telefon med henblik på dette formål.

    Relaterede aktiviteter: