Utflykter på Teneriffa för kryssningsfartyg - 1722

Utflykter på Teneriffa för kryssningsfartyg

🏷️ Priser

🗺️ Resväg

Information: Privat landutflykt för kryssningsfartyg på Teneriffa
Teneriffa är inte bara ett berömt resmål, utan också ett populärt resmål för många kryssningsrederier.

Om du är passagerare på ett kryssningsfartyg är du förmodligen nyfiken på vad du kan göra på Teneriffa under ditt stopp.

 

I grund och botten en hel del. Du kan besöka det berömda vulkanberget Teide, den gamla huvudstaden La Laguna, den autentiska kanariska byn Masca och mycket mer. Allt beror bara på hur mycket tid du har på Teneriffa. Så kolla ner nedanför våra alternativ för privata landutflykter som du kan göra på Teneriffa.

Alla kryssningsfartyg lägger till i hamnen i Santa Cruz de Tenerife, öns huvudstad. Så din utflykt kommer att starta därifrån. Vår guide möter dig precis i närheten av ditt fartyg och tar dig tillbaka i tiden.

För kryssningsfartygspassagerare erbjuder vi halvdags- eller heldagsutflykter på Teneriffa. Alla utflykter är skräddarsydda för våra kunder. Du kan berätta dina önskemål för oss och vi kommer att organisera din utflykt på bästa och mest effektiva sätt. Våra experter kan också rekommendera dig rutten och ge råd om vilka platser du måste besöka beroende på den tid du har till förfogande.

Här är bara några idéer om vilka platser som kommer att vara möjliga att besöka beroende på hur länge ditt stopp på Teneriffa kommer att pågå.

Halvdag (4 timmar):

– Santa Crus – La Laguna
– La Laguna – Anaga – Taganana
Puerto de La Cruz – La Orotava

Heldag (8 timmar):

– Teide – La Laguna – Puerto de La Cruz – La Orotava
– Teide – Icod de Los Vinos – Garachico – Masca
– Tur på Teideberget med tid för linbana – La Laguna

Kom ihåg att detta bara är idéer. Alla turer kan vi anpassa efter dina önskemål.

Alla våra privata landutflykter för kryssningsfartyg inkluderar professionell guide, bränsle och stor erfarenhet av Teneriffa. Ta en titt på våra alternativ för transportkapaciteten och välj det som svarar mot dina behov. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.

🚌 Transport tillgänglig från / startar nära från:

Denna aktivitet är lätt att förstå om du bor på någon av följande semesterorter:

Vid bokningen får du alla nödvändiga detaljer för att enkelt hitta mötesplatsen / upphämtningsplatsen.

  Formulär för kontakt och bokningsförfrågan:

  Vill du veta mer om bokningsprocessen? Kolla in: Hur bokar man?

  Fält med * är obligatoriska

  Detaljer om utflykten:

  Deltagare:

  Kontaktinformation:

  Föredragen betalningsmetod

  Kommentarer:

  Behandling av data: Uppgifterna kommer inte att kommuniceras eller säljas till tredje part. Vi hatar skräppost och kommer inte att skicka reklam till dig. Uppgifterna lagras i högst 18 månader. Genom att använda detta formulär godkänner du att dina uppgifter lagras och behandlas av denna webbplats. Ansvarig person: Ansvarig: Jan Daniel. Syfte: Få svar på bokningsförfrågan och köp av den erbjudna aktiviteten. Vi kan komma att kontakta dig via whatsapp, e-post eller telefon i detta syfte..

  Jag accepterar villkoren, policyn för cookies,
  avbokningspolicyn och sekretesspolicyn.

  Relaterade aktiviteter: