Catamaran excursies in Puerto Colon

Catamaran excursies in Puerto Colon

Guide

In deze tekst vindt u de beste excursies in Puerto Colon om privé of gezamenlijk te doen. Wij zijn een bedrijf met lange ervaring in het helpen van onze klanten om de beste vakanties in Tenerife te hebben. Nodig uw partner, vrienden, familie of collega’s uit voor een leuke dag aan zee.

Hier vindt u de details van onze walvisexcursies in Tenerife en enkele tips voor een onvergetelijke ervaring.

Voordelen van de catamaran excursies in Puerto Colón

Puerto Colón is een prachtige kustplaats op Tenerife. Het is al jaren een zeer belangrijke jachthaven in de regio met intensieve visserij en toeristische activiteit.

Wij bieden u catamarantochten om walvisachtigen te zien en te zwemmen in het verfrissende oceaanwater. Wij nemen u mee naar de gebieden tussen Tenerife en La Gomera om walvissen en dolfijnen te zien. Het is heel gebruikelijk dat sommige van deze walvisachtigen dicht bij de boten verschijnen. Geniet ervan om ze te zien spelen en u te begroeten omdat ze zich veilig voelen bij de boten.

U kunt zonnebaden op het dek of rustig uitrusten in de schaduw. Elke boot biedt verschillende functies voor verschillende smaken. Nodig uw vrienden uit voor speciale evenementen of neem uw partner mee voor een romantisch uitje.

Met onze 4 uur durende catamaran excursies in Puerto Colon nemen we u mee naar de Kliffen van de Reuzen. Als dit de eerste keer is dat u ons bezoekt moet u weten dat deze rotsformaties honderden toeristen aantrekken die verliefd zijn op hun schoonheid en unieke charme. Binnen de kliffen bevindt zich de baai van Masca waar we voor u voor anker gaan om af te dalen en te genieten van de charmes.

Privé catamaran huren in Puerto Colón

Als u in Puerto Colón bent mag u de kans niet missen om langs de zee te lopen en de wind op uw gezicht te voelen. Laat u meeslepen door de vreugde van de zee, geniet van de meest stralende zon van de archipel en deel onvergetelijke momenten met uw geliefden.

Privé catamaran charter met Kalima

Tenerife - Boat Charter - (7).min
Geniet van deze geweldige 36 voet catamaran met genoeg ruimte voor het comfort van alle gasten. De trips van 3 en 5 uur nemen u mee om walvisachtigen in hun natuurlijke omgeving te zien en te zwemmen in een van de baaien van Tenerife Zuid. De 8 uur durende tocht omvat een bezoek aan de indrukwekkende kliffen waar we voor anker gaan om in Masca Bay te zwemmen. Deze activiteit is inclusief drankjes en snacks. Paella is optioneel tegen betaling.

Boot charter met catamaran Kennex

catamaran tour in tenerife private and shared (10).min
Dit is een van onze beste boten om de wateren van Tenerife Zuid te bevaren. Het heeft een capaciteit van 11 passagiers met genoeg ruimte voor iedereen om zich comfortabel te voelen. We nemen u mee om dolfijnen en walvissen te zien en na de waarneming gaan we voor anker om af te koelen. De 7 uur durende tocht brengt u naar de kliffen van Los Gigantes en de beroemde baai van Masca. Vervoer vanaf Tenerife Zuid is optioneel op aanvraag en tegen betaling.

Privé catamarantocht Eden voor groepen

Tenerife catamaran charter for 45 persons
Onze catamaran Eden is een moderne en ruime boot met een capaciteit voor 45 personen. We nemen u mee om dolfijnen in hun natuurlijke omgeving te zien en voor de kust te zwemmen. Een sandwich is inbegrepen evenals frisdrank, champagne en bier aan boord. U kunt uw eigen drankjes en snacks meenemen. U kunt tegen betaling eten en broodjes bestellen.

Privé catamaran excursies vanuit Port Colon

We hebben ook geweldige opties voor u om comfortabel over de oceaan te varen. Maak je klaar om interessante plekken in de baai te zien en de walvisachtigen van Tenerife in hun natuurlijke omgeving.

4,5 uur Tenerife Bay Tour met Royal Dolphin

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)
Met deze fantastische boot ziet u de zeefauna van Tenerife vanuit een ander perspectief. De Royal Dolphin heeft onderwaterramen waardoor we de dieren onder de boot kunnen zien passeren. Het heeft ook camera’s die de activiteit van de walvisachtigen die dicht bij de boot passeren opnemen en vervolgens uitzenden op de televisies op het dek.

Na het zien van de dolfijnen gaan we richting de immense kliffen van Los Gigantes. Bij aankomst gaan we voor anker voor een duik in het blauwe water van Masca Bay. De catamaran heeft een kunstmatige waterval die erg leuk is om in de zee te spelen. Snacks, lunchbuffet en vervoer vanaf de belangrijkste toeristische centra van Tenerife Zuid zijn inbegrepen.

Gedeelde boottocht met de catamaran van Edén

eden catamaran tour tenerife
Zoals hierboven vermeld, is onze fantastische Eden een grote en ruime catamaran. Boek deze excursie voor 2 uur plezier in de Atlantische Oceaan. We vertrekken vanuit Puerto Colon in Costa Adeje om walvissen en dolfijnen te zien. Een verfrissend drankje is inbegrepen.

Gedeelde boottocht met Kalima voor 11 passagiers

Tenerife - Boat Charter - (6).min
De Kalima accepteert maximaal 11 passagiers aan boord, zodat iedereen zich kan vermaken en een geweldige tijd heeft. De 3 uur durende tocht is inclusief drankjes, snacks, walvissen kijken en een stop in de baai om te zwemmen.

Na het presenteren van de lijst met catamaran excursies in Puerto Colon willen we je uitnodigen om nu meteen contact met ons op te nemen op onze WhatsApp om je twijfels op te helderen. Vergeet niet dat de meeste van onze boottochten inclusief vervoer zijn vanaf de belangrijkste resorts in Tenerife inclusief Puerto Colon. Om de beschikbaarheid te controleren kunt u ons schrijven, we zullen u graag helpen. Dankzij uw ervaring met tevreden klanten weten wij wat u nodig heeft. Wij bieden u onvergetelijke tochten op zee aan boord van comfortabele en veilige boten.

Catamaran excursies in Puerto Colon

Katamaran Charter in Puerto Colon

Gerelateerde artikelen:

			Pampano Luxury Yacht Astondoa 40 Tenerife Boat Charter - Dingen om te doen in Puerto Colon
In dit bericht vertellen we u over de beste dingen om te doen in Puerto Colón,...
			catamaran tour in tenerife private and shared (11).min - Privé Excursies en Catamaran Charters in Puerto Colon
Als u op vakantie bent in Puerto Colon en op zoek bent naar aanbevelingen voor privé...

Stranden in Puerto Colon

			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Strand
Playa de Troya I en II zijn twee stranden in Costa Adeje. Hier vindt u al het plezier van...
			Playa de Fañabe - PLaya Fañabé Strand
Playa Fañabé is een heerlijk licht zandstrand met fantastische recreatieve...
			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison Strand
Het is een geweldig stadsstrand om te zonnebaden en te genieten van de zee van Tenerife....