Prva objava: 17 marca, 2024 |

Vodeni izleti na Los Cristianos
Vodeni izleti in ekskurzije iz Los Cristianosa

Spoznajte Tenerife z našimi vodenimi ogledi in izleti iz Los Cristianosa. Ponujamo vam različne dejavnosti za sprehod po Tenerifih in uživanje v njihovih čarih. Vodeni izleti po otoku vam omogočajo, da njegove znamenitosti spoznate iz rok profesionalnih vodnikov. Če želite izvedeti več o krajih, ki jih lahko obiščete z nami, nadaljujte z branjem tega besedila. Če želite obiskati določen kraj na Tenerifih, vam lahko pomagamo, pišite nam na naš WhatsApp, da oblikujemo nov itinerar posebej za vas. Naša zavezanost je namenjena našim strankam, zato se lahko z lahkoto prilagodimo vašim zahtevam.

Izleti z ladjo iz Los Cristianosa

čarter plovila tenerife 17
Najprej bi vam radi povedali o naših izletih z ladjo, s katerimi lahko plujete po morju otoka Tenerife. Vabimo vas, da se sprehodite po zalivu, uživate v miru morja, toplem soncu in morskem vetriču. Povabite svoje prijatelje in družino ter preživite nepozaben dan na morju. Večina naših izletov z ladjo vključuje hrano in osvežilne pijače. Na koncu tega besedila boste našli seznam vseh dejavnosti, ki so na voljo za izlete po zalivu. Preverite njihove značilnosti in nam pišite na WhatsApp, da opravite rezervacijo. Ne pozabite nam pisati vnaprej, saj obravnavamo veliko prošenj iz Los Cristianosa in želeni čoln morda ne bo vedno na voljo.

Druga stvar, ki jo lahko storite z našimi izleti z ladjo, je, da si ogledate kitovce na Tenerifih v njihovem naravnem okolju. Tenerifske vode so dom bogati z raznolikim morskim življenjem, zato jih boste zlahka opazili, ko se bodo približali čolnu. Zelo razburljivo je videti kite, ki se približujejo, ali prikupne delfine, ki se igrajo v bližini čolna. Dejavnost se zaključi s postankom na obali, kjer se gostje lahko potopijo v morje.

Vodeni izleti po otoku

tenerife day trip teide masca icod garachico
Ponujamo tudi vodene avtobusne izlete po notranjosti otoka Tenerife. Spoznajte najbolj privlačne kraje otoka in se prepustite njegovim čarom. Poleg skupnih izletov ponujamo tudi zasebne izlete za vas in vašo skupino prijateljev. Uživajte v ogledu na bolj oseben način in oblikujte novo pot do krajev, ki jih želite obiskati. V veselje nam je, da vam lahko pomagamo in vam ponudimo najboljše možnosti, da boste na Tenerifih uživali v polni meri.

Vodene oglede in izlete vodijo profesionalni vodniki, ki vedo, kako vam zagotoviti izjemno doživetje. Spoznajte kulturo, zgodovino in običaje najlepših krajev na Tenerifih.

Odpravite se na veličastno goro Teide

Pripravili smo celodnevni izlet, s katerim boste obiskali narodni park Teide in uživali v njegovi čudoviti pokrajini. Gora Teide je najvišji vrh v Španiji, saj se dviga na več kot 3700 m nadmorske višine. Unesco je park zaradi njegove lepote in vrednosti razglasil za svetovno dediščino.

Občudujte nočno nebo na Tenerifih

Teide ponoči na Tenerifih (4)
V narodnem parku Teide lahko opazujete tudi zvezde in druge elemente vesolja. V parku je astronomska baza, namenjena opazovanju in preučevanju sonca in drugih zvezd. Z močnimi teleskopi observatorija lahko opazujete ozvezdja in raziskujete planete.

Obiščite kraje Masca, Icod in Garachico

Vas Masca - Pueblo de Masca - Tenerife (8)
Te tri vasi uživajo veliko slavo in zanimanje pustolovcev. V Masci vdihnite svež gorski zrak, v Icod de los Vinos si oglejte starodavno zmajevo drevo in občudujte kulturne lepote Garachica.

Poznajte San Cristóbal de La Laguna in Santa Cruz de Tenerife

La Laguna - Tenerife North (10).min
To sta dve zelo zanimivi mesti na Tenerifih, ki ju med počitnicami ne smete zamuditi. Občudujte lepoto dobro ohranjene kanarske arhitekture kljub minevanju časa. Našli pa boste tudi sodobne stavbe, ki v ta mesta prinašajo svež zrak. Sprehodite se po ulicah, obiščite trgovine in uživajte v okusni hrani, ki vam jo postrežejo v restavracijah.

Okusite vina Tenerifov

degustacija vin na tenerfe (3)
Popeljemo vas na plantažne nasade na Tenerifih, da se povežete z naravo in izdelki te regije. Z vodenimi ogledi vinskih kleti na Tenerifih boste okušali vina z živahnimi okusi, ki po svetu slovijo po odlični kakovosti.

Obiščite sosednji otok La Gomera

VIP izlet La Gomera (7)
Ponujamo vam odličen izlet na sosednji otok La Gomera. Čudovit otok z zelo zanimivimi naravnimi pokrajinami in velikim kulturnim bogastvom. Prevoz po morju se opravi s trajektom.

Pomoč in prevoz

Zdaj, ko veste, kateri vodeni izleti in potovanja iz Los Cristianosa so na voljo na naši spletni strani, se morate le še odločiti, kateri kraj boste obiskali najprej. Na seznamu na koncu besedila boste našli vse dejavnosti, ki so na voljo na naši spletni strani, da bi spoznali Tenerife po kopnem in morju. Za rezervacijo izpolnite kontaktni obrazec, ki je priložen dejavnosti. Če imate kakršnakoli vprašanja, nam lahko pišete tudi na WhatsApp. Opozarjamo vas, da dejavnost vključuje prevoz s prevzemom in dostavo v Los Cristianos. Ne razmišljajte dvakrat in pojdite z nami odkrivati skrivnosti Tenerifov, čakamo vas!

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: