Чартъри на моторни лодки и ветроходни яхти под наем в Гран Канария

Чартъри на моторни лодки и ветроходни яхти под наем в Гран Канария

Guide

Да наемете лодка и да изследвате крайбрежието на Гран Канария с частен чартър ще бъде чудесно занимание по време на ваканцията ви. Представете си само: топъл слънчев ден, свеж океански бриз и вие се отпускате на борда на красива яхта в пълно уединение, споделяйки това преживяване само с вашата двойка, семейство или приятели и любувайки се на красотата на крайбрежието на Гран Канария.

Наемането на частна яхта може да бъде идеален вариант за всякакви специални събития или тържества, които искате да организирате в Гран Канария: рожден ден, моминско парти, годишнина, предложение за брак и много други. Или пък това може да бъде чудесна възможност да прекарате един фантастичен ден със семейството или приятелите си по ексклузивен и частен начин.

Ето още няколко идеи как можете да прекарате чудесно почивката си в Гран Канария с нашите частни чартъри.

Поканете своята двойка на романтична разходка по залез слънце. Можете да наемете лодка и да превърнете частния чартър в незабравима среща с любимия човек. Какво може да бъде по-романтично от това да вечеряте на борда на луксозна яхта, докато наблюдавате залеза? Можем да се обзаложим, че тази фантастична вечер ще бъде една от най-хубавите ви срещи в живота и двамата ще пазите много топли спомени за нея дълги години.

Пътувате ли с деца? Наемете лодка и се насладете на страхотен семеен ден в Гран Канария по време на почивката си. Тази екскурзия ще бъде страхотно преживяване както за децата, така и за възрастните.

Вие сте група приятели? Тогава частният чартър на лодка ще бъде чудесна алтернатива на общата екскурзия с лодка.

На нашия уебсайт предлагаме различни видове лодки под наем в Гран Канария: катамарани, ветроходни яхти и моторни лодки с различен капацитет от хора на борда. Няма значение дали сте голяма или малка група, ние ще намерим подходящата лодка под наем за вас. Можете също така да изберете продължителността на пътуването, подходяща за вашите планове и нужди, както и началния час.

Можете да изберете дневна екскурзия, за да се излежавате на борда и да плувате в освежаващия океан, или романтична екскурзия по залез слънце.

Нашите чартърни лодки вече имат предварително определени маршрути за обиколката. Но ако имате специален план или някои искания и желания за вашия частен чартър на лодка, уведомете ни, за да ви препоръчаме подходяща лодка, да съгласуваме плановете ви с капитана и да персонализираме пътуването за вас.

По-голямата част от частните чартъри хвърлят котва за плуване и гмуркане с шнорхел. Ще имате възможност да се освежите в кристалните води на някой от фантастичните заливи на Гран Канария.

Храната и напитките също ще се предлагат на борда.

Всички наши частни чартъри тръгват от пристанището на Пасито Бланко. Това пристанище се намира в близост до най-популярния курорт на Гран Канария – Маспаломас. Така че, ако сте отседнали в Плая дел Инглес, Сан Аугустин или Мелонерас, можете лесно да стигнете до пристанище Пасито Бланко. От другата страна на Пасито Бланко се намират други известни курорти: Пуерто Рико и Аргинегин. Ако ще наемате автомобил в Гран Канария, пътят от всички курорти, споменати по-горе, ще ви отнеме около 20-25 минути. В противен случай можете да вземете такси, което няма да ви струва скъпо, или да използвате обществен транспорт. С някои лодки също можете да получите превоз от тези райони.

Трансферът от столицата на Гран Канария – Лас Палмас, също може да бъде предложен по заявка. Моля, проверете подробните описания на лодките на нашия уебсайт, за да се уверите, че транспортът е осигурен или не.

В момента предлагаме особено добри оферти за частните чартъри в Гран Канария. Разгледайте нашите оферти и си подарете страхотно изживяване по време на вашата почивка.

Чартъри за лодки в Гран Канария

Свързани статии:

Плажове в Гран Канария

Playa de Montaña de Arena е девствен и малко известен плаж....
Дюните на Маспаломас са зона, съставена от...
Плая дел Инглес е един от най-добрите плажове в...