Huur Motorboot & Zeiljacht Charters in Gran Canaria

Huur Motorboot & Zeiljacht Charters in Gran Canaria

Het huren van een boot en het verkennen van de kust van Gran Canaria met de privé-charter zal een geweldige zaak zijn om te doen tijdens uw vakantie. Stelt u zich eens voor: een warme zonnige dag, een frisse zeebries en u ontspant zich aan boord van een prachtig jacht in volledige privacy, deelt deze ervaring alleen met uw stel, familie of vrienden en bewondert de schoonheid van de kust van Gran Canaria.

Het huren van een privé-boot kan een perfecte optie zijn voor elk soort speciale evenementen of vieringen die u op Gran Canaria wilt organiseren: verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, jubileum, huwelijksaanzoek en vele andere. Of het kan ook een geweldige gelegenheid zijn om een fantastisch dagje uit te gaan met uw familie of vrienden op een exclusieve en privé manier.

Hier zijn nog enkele ideeën hoe u een geweldige tijd kunt doorbrengen op uw vakantie op Gran Canaria met onze privé-charters.

Nodig uw koppel uit voor een romantische zonsondergang. U kunt een boot huren en een privé-charter omzetten naar een onvergetelijke datum met uw geliefde. Wat is er romantischer dan een heerlijk diner aan boord van een luxe jacht terwijl u naar de zonsondergang kijkt? We kunnen er zeker van zijn dat deze fantastische avond een van uw beste data ooit zal zijn en dat u beiden er nog vele jaren warme herinneringen aan zult hebben.

Reist u met kinderen? Huur dan een boot en geniet van een geweldig dagje uit met het gezin op Gran Canaria tijdens uw vakantie. Deze excursie zal een geweldige ervaring zijn voor zowel kinderen als volwassenen.

Bent u een groep vrienden? Dan is een privé-bootcharter een goed alternatief voor een gezamenlijke boottocht.

Op onze website bieden wij verschillende soorten boten te huur aan op Gran Canaria: catamaran, zeiljachten en motorboten met verschillende capaciteit aan boord. Het maakt niet uit of u een grote of kleine groep bent, wij hebben de juiste boot voor u te huur. U kunt ook de duur van de reis kiezen, passend bij uw plannen en behoeften en de starttijd.

U kunt kiezen voor een dagtocht om te zonnebaden aan boord en te zwemmen in de verfrissende oceaan of voor een romantische zonsondergang.

Onze bootcharters hebben al een vooraf bepaalde route voor de tocht. Maar als u een speciaal plan heeft of enkele verzoeken en wensen voor uw privé-boot charter, laat het ons weten zodat we u een juiste boot kunnen aanbevelen, uw plannen met de kapitein kunnen afspreken en de reis voor u op maat kunnen maken.

De meeste privécharters gaan voor anker om te zwemmen en te snorkelen. U heeft de mogelijkheid om u te verfrissen in het kristalheldere water van een van de fantastische baaien van Gran Canaria.

De maaltijd en drankjes worden ook aan boord aangeboden.

Al onze privé-charters vertrekken vanuit de haven van Pasito Blanco. Deze haven ligt vlakbij de meest populaire badplaats van Gran Canaria – Maspalomas. Dus als u in Playa del Ingles, San Augustin of Meloneras verblijft, kunt u gemakkelijk de haven van Pasito Blanco bereiken. Aan de andere kant van Pasito Blanco vindt u nog een ander beroemd resort: Puerto Rico en Arguineguin. Als u een auto gaat huren op Gran Canaria, de weg van alle genoemde resorts, duurt ongeveer 20-25 minuten. Anders kunt u een taxi nemen, wat u niet veel kost of gebruik maken van het openbaar vervoer. Met sommige boten kunt u ook een pick-up krijgen van deze gebieden.

De transfer vanuit de hoofdstad – Las Palmas of Gran Canaria kan ook op aanvraag worden aangeboden. Controleer de gedetailleerde beschrijvingen van de boten op onze website om er zeker van te zijn dat het vervoer al dan niet wordt aangeboden.

Op dit moment bieden wij bijzonder goede aanbiedingen voor de privé-charters op Gran Canaria. Bekijk onze aanbiedingen en presenteer uzelf een geweldige ervaring in uw vakantie.

Bootcharters in Gran Canaria

Gerelateerde artikelen:

Hier vindt u een lijst met dingen die u kunt doen tijdens uw vakantie op Gran...