Első közzététel: március 11, 2024 |

Jet Ski a oldalon. Tenerife Dél
Jet ski bérlés Tenerife déli részén

Bérelje ki szórakoztató jet-skinket Tenerife déli részén, hogy egyedülálló és felejthetetlen kalandot élhessen át a tengeren. Élvezze a napsütést és a tengeri szellőt, miközben megcsodálja az öböl gyönyörű kilátását. A jet-skik lenyűgözőek és nagyon szórakoztatóak. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megtapasztalja ezt az izgalmat. A foglaláshoz csak írjon nekünk a WhatsAppunkra. Örömmel segítünk Önnek, mivel elkötelezettségünk alapja, hogy kielégítő kalandokat nyújtsunk ügyfeleinknek.

Jet ski bérlés Tenerife déli részén

Jetski bérlés Tenerife déli részén

Tenerife déli része kiváltságos terület kellemes klímája és buja strandjai miatt. Éppen ezért ez az egyik legjobb hely, ahol az öböl körül motorozhatsz, és felejthetetlen kalandokat élhetsz át a napfény tanújaként. Bérelje ki jet ski szafarinkat a Los Gigantes sziklákhoz, hogy megcsodálhassa szépségét és fenségét. Ha szeretné megismerni minden szolgáltatásunkat, böngésszen weboldalunkon, minden tevékenységet ki akar majd próbálni.

A lehetőségek széles skáláját élvezheti, hogy hihetetlen kalandokat éljen át vízen vagy szárazföldön. Gyakorolja a különböző kalandsportokat, mint a siklóernyőzés, parascending, kajakozás és búvárkodás, hogy élvezze a természetet. Mindezek a tevékenységek elérhetőek weboldalunkon, és már most lefoglalhatja őket, ha üzenetet küld WhatsAppon keresztül.

Tippek a jet ski szafari élvezetéhez

Jetski tenerife déli részén

Jetskink biztonságos és könnyen vezethető, bárki meg tudja csinálni. Gyorsítson és szórakozzon. Kormányozza a jet-skit és élvezze az öbölben való cirkálás szabadságát. Látogasson el szárazföldön megközelíthetetlen helyekre, és élvezze a gyönyörű tájakat, amelyeket Tenerife kínál. Mehet egyedül vagy egy társával, hogy még szórakoztatóbb legyen a móka. Ossza meg a tevékenységet barátaival vagy családjával, ha párként érkezik, javasoljuk, hogy együtt szálljanak fel a jet-skire, hogy fokozzák a romantikát.

Vízi sportok csomagok

Parascending Tenerife déli részén

Weboldalunkon különböző vízi sportcsomagok állnak rendelkezésre, amelyeket egy összegért bérelhet. Kényelmes árat kínálunk, hogy növeljük a szórakozás esélyeit. Kombinálja a jet skiinget a parascendinggel és a Flyfish-sel. Ezeket a tevékenységeket úgy terveztük, hogy felébressze kalandvágyó szellemét, és teljes mértékben élvezze a tengert.

Tartam

Íme a jet-ski bérlés különböző lehetőségei Tenerife déli részén. Ne feledje, hogy a foglaláshoz és a kétségek tisztázásához írjon WhatsAppon keresztül.

  • Jet-ski szafari 20 perc, 40 perc, 1 óra és 2 óra.
  • 2,5 órás út a Los Gigantes sziklákhoz
  • Vízi sportok csomag 1: 40 perc jet ski és 10 perc parascending
  • Vízi sportok csomag 2: 1 óra jet ski és 10 perc parascending
  • Vízi sportok csomag 3: 1 óra jet ski, 10 perc parascending és 10 perc flyfishing

Hogyan foglaljon jet-ski-t Tenerife déli részén

Béreljen jet-skit Tenerifén, hogy családjával vagy barátaival együtt élvezhesse az utazást. A szöveg végén talál egy útmutatót a jet ski bérléshez elérhető összes tevékenységgel. Írjon nekünk most azonnal, hogy tisztázza kételyeit és lefoglalja helyét.

Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek: