Prva objava: 21 marca, 2024 |

Najem vodnih skuterjev na jugu Tenerifa

Najemite naše zabavne vodne skuterje na južnem Tenerifu za edinstveno in nepozabno pustolovščino na morju. Uživajte v soncu in morskem vetriču ter občudujte čudovite razglede na zaliv. Vodni skuterji so fascinantni in zelo zabavni. Ne zamudite priložnosti, da doživite takšno vznemirjenje. Za rezervacijo nam pišite na naš WhatsApp. Z veseljem vam bomo pomagali, saj naša zaveza temelji na zagotavljanju zadovoljivih doživetij našim strankam.

Najem smučiJet v južnem delu Tenerifov

Jet ski v Tenerife south

Južni Tenerife je privilegirano območje zaradi prijetnega podnebja in razkošnih plaž. Zato je to eden najboljših krajev za vožnjo po zalivu in doživljanje nepozabnih dogodivščin s soncem kot pričo. Najemite naš safari z vodnimi skuterji do klifov Los Gigantes in občudujte njihovo lepoto in veličino. Če želite spoznati vse naše storitve, prebrskajte našo spletno stran, saj boste želeli preizkusiti vsako dejavnost.

Uživali boste lahko v široki paleti možnosti za doživljanje neverjetnih pustolovščin na vodi ali na kopnem. Izvajajte različne pustolovske športe, kot so jadralno padalstvo, jadralno padalstvo, kajakaštvo in potapljanje, ter uživajte v naravi. Vse te dejavnosti so na voljo na naši spletni strani, rezervirate pa jih lahko že zdaj, tako da pošljete sporočilo prek aplikacije WhatsApp.

Tipi za uživanje v safariju z vodnimi skuterji

Vodni skuter na jugu tenerifov

Naši vodni skuterji so varni in enostavni za vožnjo, zato jih lahko vozi vsak. Pospešite in se zabavajte. Vodite vodni skuter in uživajte v svobodi križarjenja po zalivu. Obiščite kraje, ki niso dostopni po kopnem, in uživajte v čudovitih pokrajinah, ki jih ponujajo Tenerife. Na pot se lahko odpravite sami ali s partnerjem, ki bo še povečal zabavo. Deležite se aktivnosti s prijatelji ali družino, če pa pridete v paru, vam priporočamo, da se na vodne skuterje usedete skupaj in tako povečate romantiko.

Paket vodnih športov

Parascending na južnem Tenerifu

Na naši spletni strani so na voljo različni paketi vodnih športov, ki jih lahko najamete za enkratno plačilo. Ponujamo ugodno ceno, s katero boste povečali svoje možnosti za zabavo. Združite vožnjo z vodnim skuterjem s parascendingom in Flyfishom. Te dejavnosti so zasnovane tako, da prebudijo vašega pustolovskega duha in da v polnosti uživate v morju.

Trajanje

Tukaj so predstavljene različne možnosti najema vodnih skuterjev na južnem Tenerifu. Ne pozabite pisati prek aplikacije WhatsApp, da opravite rezervacijo in razjasnite svoje dvome.

  • Safari z vodnimi skuterji v trajanju 20 minut, 40 minut, 1 ure in 2 ur.
  • 2,5-urna vožnja do klifov Los Gigantes
  • Paket vodnih športov 1: 40 minut smučanja z vodnim skuterjem in 10 minut paraskoka
  • Paket vodnih športov 2: 1 ura smučanja na vodnem skuterju in 10 minut parascendinga
  • Paket vodnih športov 3: 1 ura smučanja na vodnem skuterju, 10 minut parascendinga in 10 minut muharjenja

Kako rezervirati vodne skuterje na južnem Tenerifu

Najemite naše vodne skuterje na Tenerifih in uživajte z družino ali prijatelji. Na koncu besedila boste našli vodnik z vsemi dejavnostmi, ki so na voljo za najem vodnih skuterjev. Pišite nam takoj, da razjasnite svoje dvome in opravite rezervacijo.

Rezervirajte preko WhatsAppa

Vodni skuter na Južni Tenerife

Rezervirajte preko WhatsAppa

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: