Első közzététel: március 11, 2024 |

Kalandsportok Tenerife déli részén

Összegyűjtöttük a Tenerife déli részén található kalandsportok listáját, amelyeket nem hagyhatsz ki, ha szereted a természetet és annak varázsát. Különböző lehetőségeket mutatunk be, amelyekkel levegőben, vízen és szárazföldön is felpörgetheti az adrenalinszintjét. Ha az alábbi tevékenységek bármelyikét szeretné lefoglalni, kérjük, lépjen velünk közvetlenül kapcsolatba a WhatsAppon. A szöveg végén bemutatjuk a tevékenységek részletes listáját is, a foglaláshoz szükséges kapcsolatfelvételi űrlappal.

Kalandozás Tenerife déli részének türkizkék vizein

A tengeren tett hajókirándulások lehetővé teszik a napozást, a pihenést, a cetfélék megfigyelését és a vízbe merülést úszás és sznorkelezés céljából. De ha intenzívebb érzésekre vágyik, akkor meghívjuk Önt:

Fedezze fel Tenerife déli részének víz alatti világát

Szafari kajakkal Tenerife déli részén (1)

Fedezze fel az Atlanti-óceán tengeri élővilágának sokszínűségét Tenerife déli részén található különböző merülőhelyeken. Fedezze fel a gyönyörű víz alatti tájakat és a lenyűgöző sziklaalakzatokat. Élvezze az egyedülálló élményt a barlangok, zátonyok, korallok és roncsok között. Merüljön együtt rájákkal, murénákkal, teknősökkel, színes halakkal és még sok más állattal.

Jelentkezzen a különböző búváriskolák által kínált búvártanfolyamokra Tenerife déli részén, és tanuljon meg egy új készséget, amely egész életében boldoggá fogja tenni. Ha ez az első alkalom, a képzett oktatók megtanítanak minden elméletre, majd a vízbe visznek az első merülésre, az első merülést soha nem felejted el! Ha a búvárkodás szerelmese vagy, foglald le vezetett tengeri kirándulásainkat, hogy tökéletesítsd képességeidet a Tenerife partjainál található csodálatos vizekben. Nézze meg elérhető tanfolyamainkat az alábbi listában, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot közvetlenül WhatsAppon.

A tenger izgalmainak megtapasztalása jet-ski-vel

Jetski tenerife déli részén

Az izgalomra vágyó turisták nem hagyják ki a lehetőséget, hogy jet ski-re szálljanak Tenerife déli részén. Motorozz végig a sziget partjain, csodáld meg a táj szépségét és érezd az adrenalint a maximumon. Motorozzon a Los Gigantes-sziklák mellett, és látogasson el olyan helyekre, amelyek a partról megközelíthetetlenek. Végezzen hihetetlen kanyarokat és ugrásokat a vízben az extrém szórakozásért. A jet-skik biztonságosak és könnyen vezethetők, foglaljon velünk időpontot.

Pattanjon kajakra, hogy meghódítsa a tengert

Szafari kajakkal Tenerife déli részén (1)

Tesztelje erejét és koordinációját kajakkal. Ez egy izgalmas tevékenység, amelyet megoszthat egy csoporttal, és élvezheti a napot, a tengert és az adrenalint. Fedezze fel a szigetet a partjairól, és fedezze fel szépségét egy másik szemszögből. Lépjen be a part rejtett pontjaira, amelyek csak a rettenthetetlen kalandorok számára elérhetőek.

Szárazföldi kalandozás Tenerife déli részén

Tenerife déli része lenyűgöző természeti tájakat kínál, rejtélyes hegyekkel és erdőkkel. Emellett a régió vulkanikus földrajza érdekes és nagyon vonzó jelleget kölcsönöz a kalandorok számára. Látogasson el a Teide Nemzeti Parkba, Vilaflorba, Aronába és még sok máson keresztül:

Quad Biking Safarik

Quad Safari Tenerife11.min

Fedezzen fel új érzelmeket a quadozással Tenerife déli részén. Különböző tevékenységeket és útvonalakat kínálunk Önnek, hogy felfedezze a varázslatos tájakat, és quad fedélzetén zord ösvényeken haladjon keresztül. Mindössze jogosítványra és 18 év feletti korára van szükséged. Az oktatók megtanítanak mindenre, amit tudnod kell a Quad vezetéséhez, még akkor is, ha még soha nem csináltál ilyet.

Túraútvonalak

Túrázás Tenerifén: Teide light

A turisták és a helyiek egyaránt szeretnek sétálni Tenerife déli részének elvarázsolt ösvényei között. Mint tudjuk, a sziget híres a nagyszerű túraútvonalairól, amelyeken különböző nehézségi fokú és nagyszerű tájakat csodálhatunk meg. Keresztül erdőkön, vulkánokon, hegyeken, völgyeken és sziklákon, hogy élvezze a természetben töltött napot, friss levegőt szívjon és mozogjon.

Párarepülés Tenerife déli hegyei felett

Tandem siklóernyőzés Tenerife déli részén

Nézze meg Tenerife csúcsait, vulkánjait és partvidékét a magasból. A siklóernyőzés izgalmas, szórakoztató és biztonságos. Profi oktatók felügyelete alatt leszel, akik megtanítják neked, amire szükséged van, és elkísérnek a repülés során.

Reméljük, hogy kipróbálhatod az összes kalandsportot Tenerife déli részén, és aktívan megtapasztalhatod a szigetet. A szabadtéri tevékenységek ideálisak a friss levegő belélegzésére és a természettel való kapcsolatteremtésre. Ha bármelyik tevékenységet szeretné lefoglalni, kérjük, azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot. Ne feledje, hogy nem minden tevékenység lesz mindig elérhető, mivel naponta sok kérést kezelünk. Foglaljon és írjon nekünk előre, számunkra öröm, hogy a házigazdái lehetünk az Ön kalandjainak Tenerife déli részén.

Foglaljon a WhatsApp segítségével

Jet Ski a oldalon Tenerife Dél

Tevékenységi csomagok a oldalon Tenerife Dél

Vízi sportok a oldalon Tenerife Dél

Foglaljon a WhatsApp segítségével

Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek: